Kovošrot
Re: Kovošrot
potreboval som gulaté výpalky do zadných kolies na Yanmar idealny rozmer 38-40cm. idem si tak okolo kovošrotu a čo to vidím 25mm hrubé "kolieska" 35 cm asi 40 kusov. 6ks som dal na váhu a 120 kilo závaží zmenilo majitela
Keď ste už neúspešne vyskúšali všetky možnosti, prišiel čas prečítať si návod.
ten co vyhodil tu "mojí" panenku, koupil garáž a vyklízel mimo to vyhodil škatuli závitníků sice půlka rezavý zgarbáky ale krabice super na ty co mám navolno a pak taky vyhodil 40l nafty no už je v nádržiBaťa1 píše:mě taky fungujó ale proč když fungujó je nekdo vyhodí to nechápu
malej traktorista v malým traktoru
Mladí vyklízeji herberky po starých dědcích.
V pondělí jsem dotáhl takovou malou dělanou domácí spodní frézku. 70 kg. Jen jedna fréza co na tom byla, chybělo pravítko s krytem a zástrčka. Orezlá myšina. Dnes už chroupala hranolek na zkoušku.
V pondělí jsem dotáhl takovou malou dělanou domácí spodní frézku. 70 kg. Jen jedna fréza co na tom byla, chybělo pravítko s krytem a zástrčka. Orezlá myšina. Dnes už chroupala hranolek na zkoušku.
4011, 25 A, Zebra, Prcek
Dej foto.
http://www.youtube.com/watch?v=Abh1j5Wmy5M Z25K štípač
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =1&t=40932 Jak vložit fotku
http://www.agportal.cz/
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =1&t=40932 Jak vložit fotku
http://www.agportal.cz/
Snekova prevodovka šikovná, malinkatá obe hridele jeste ve voskovym papiru. Pětikilo.
Dílenský lis CDC,.... Vubec nechapu ze to nekdo da do srotu kdyz na bazosi jsou vsechny kolem 25 a vic.
Dílenský lis CDC,.... Vubec nechapu ze to nekdo da do srotu kdyz na bazosi jsou vsechny kolem 25 a vic.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
Fotky mi nejdou vkládat už asi rok, ani postimage ani jinak. Mé XP už být moc staré.P.S. píše:Dej foto.
4011, 25 A, Zebra, Prcek
ještě jedeš XP? - tiše závidím. Donucen přestoupit na W10 - rád bych to někomu otřískal o hlavu.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
kovošrot METALHANÁ Prostějov u spalovny
kdo potřebuje nůžtičky na nehtíky nebo klidně na celé prstíky
kdo potřebuje nůžtičky na nehtíky nebo klidně na celé prstíky
Frézování, soustružení a jiné činnosti v dílně, Zetor 50 super
Filipe,co blbneš?Já jedu občas na starý XPéčko a bez problémů.Je to trošku pomalejší.Teď ale ne,pouze dopoledne a z jiné adresy.
Já tomu vůbec nerozumím, koupil jsem počítač ojeté v 2007 a od té doby to nevidělo odborníka. Už si říkám kolik let že to budu muset odpojit a někomu dát na nějaké to rozhýbání. Ale dokavad to nějak trochu běží...
4011, 25 A, Zebra, Prcek
Na tyhle věci je dobré mít větší děti a tak nějak být nerozhodný co třeba k vánocům, narozeninám a tak. Jeden rok ježíšek donesl noťas, druhej rok mobil a narozeniny byla kamera. No nečekal jsem ani jedno. Prej povídali, že ten věc už máš z minulí války, tak tady máš jinou novější. Co ti máme pořát vymejšlet! Pak mi volala nějaká slečínka z outůčka a verbovala mě do nějakýho noťasu od nich. Ále ji povídám, já to už všechno co mi nabízíte za ty super ceny mám. Mám hodný děťi a on i mi to kupujou. Netřeba mi to nabízet od vás. Povídala, že by taky chtěla tak hodný děťi mít. No a já že co vám brání?
no vidiš to já dnes dovalil jeden notebook ze šrotu dám ho do zásuvky a maká lidi jsou rozežraní asi ho nějaký ota vyhodil boi už je to starší asi 6let kus klávesnice mu sice nefunguje ale to neni problém na puštění nějké veselé muziky v dílně bude dostačující
Hele já a vyhodil? Už by Jsi mě trochu za ty leta měl znát no ne? Já kdybych náhodou něco nedopatřením vyhodil, kruci to by muselo bejt! Vše je pěkně uklizený napotom. Jak říká moje máma, když k nim přijedeme na návštěvu. Tak ti tuhle byl kontejner nad parkovištěm. Každej tam dovezl káru verků. Co myslíš táta, vzal kolečko jel tam a kolečko plný verků dotahl dom odtamtud. A povídá tátovi, co jsi v tom kolečku odvezl do toho kontejneru když jsi tam jel? A táta co bych tam vezl, nic. A máma podivej se na něj, on tam jel s prázdným a plný dovlekl dom. A táta ty tady máš něco na vyhození? Já tedy ne. No asi budu trochu po něm.
no moja dycky hledí když jedu ze sběrňáku s kárkou kolik jsem toho přivezl ale to jsou samé pěkné věci...dopoledne jsem dal dochodu modrou flexu boženu s regulací otáček no nekup to...ale té jsem moc šancí nedával bo byla pod vodou a přece se podařilo...zato malá 125-ka narex má v háji ložisko a z toho důvodu i sežraný převo no 500 do toho valit nebudu ale nechám ji třeba naterfím na nějakou spálenou a ze dvou bude 1
Takhle to bylo kdysi když začali na vesnici přistavovat kontejner na jarní ůklid. V pátek ho dovezli, v sobotu všichni vyhodily čeho se chtěli zbavit a každý zase něco odtáhl dom. Taková jako burza. A v pondělí se zase skoro prázdný kontejner odvezl. Všichni byli spokojení. Teda až na technické služby. Tak ho začali dávat jen na sobotu a k němu hlídače který dozírá aby už nikdo nic nevytáhl. Není s ním rozumná řeč.
4011, 25 A, Zebra, Prcek