Kovošrot

vše co nejde zařadit nikde jinde

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
CB750

Re: Kovošrot

#2821 Nový příspěvek od CB750 »

potreboval som gulaté výpalky do zadných kolies na Yanmar idealny rozmer 38-40cm. idem si tak okolo kovošrotu a čo to vidím 25mm hrubé "kolieska" 35 cm asi 40 kusov. 6ks som dal na váhu a 120 kilo závaží zmenilo majitela
Keď ste už neúspešne vyskúšali všetky možnosti, prišiel čas prečítať si návod.

Sadra17

#2822 Nový příspěvek od Sadra17 »

Baťa1 píše:mě taky fungujó ale proč když fungujó je nekdo vyhodí to nechápu :-/
ten co vyhodil tu "mojí" panenku, koupil garáž a vyklízel :-/ mimo to vyhodil škatuli závitníků sice půlka rezavý zgarbáky ale krabice super na ty co mám navolno a pak taky vyhodil 40l nafty :shock: no už je v nádrži :jazyk:
malej traktorista v malým traktoru

filip

#2823 Nový příspěvek od filip »

Mladí vyklízeji herberky po starých dědcích. :-/
V pondělí jsem dotáhl takovou malou dělanou domácí spodní frézku. 70 kg. Jen jedna fréza co na tom byla, chybělo pravítko s krytem a zástrčka. Orezlá myšina. Dnes už chroupala hranolek na zkoušku.
4011, 25 A, Zebra, Prcek

P.S.

#2824 Nový příspěvek od P.S. »

Dej foto.

Fizz

#2825 Nový příspěvek od Fizz »

Snekova prevodovka šikovná, malinkatá obe hridele jeste ve voskovym papiru. Pětikilo.

Dílenský lis CDC,.... Vubec nechapu ze to nekdo da do srotu kdyz na bazosi jsou vsechny kolem 25 a vic.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23

filip

#2826 Nový příspěvek od filip »

P.S. píše:Dej foto.
Fotky mi nejdou vkládat už asi rok, ani postimage ani jinak. Mé XP už být moc staré.
4011, 25 A, Zebra, Prcek

bourač

#2827 Nový příspěvek od bourač »

ještě jedeš XP? - tiše závidím. Donucen přestoupit na W10 - rád bych to někomu otřískal o hlavu.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.

Baťa1

#2828 Nový příspěvek od Baťa1 »

kovošrot METALHANÁ Prostějov u spalovny
kdo potřebuje nůžtičky na nehtíky ;-) nebo klidně na celé prstíky :vysmech:
Obrázek
Frézování, soustružení a jiné činnosti v dílně, Zetor 50 super

vitex

#2829 Nový příspěvek od vitex »

Filipe,co blbneš?Já jedu občas na starý XPéčko a bez problémů.Je to trošku pomalejší.Teď ale ne,pouze dopoledne a z jiné adresy.

filip

#2830 Nový příspěvek od filip »

Já tomu vůbec nerozumím, koupil jsem počítač ojeté v 2007 a od té doby to nevidělo odborníka. Už si říkám kolik let že to budu muset odpojit a někomu dát na nějaké to rozhýbání. Ale dokavad to nějak trochu běží...
4011, 25 A, Zebra, Prcek

ota

#2831 Nový příspěvek od ota »

Na tyhle věci je dobré mít větší děti a tak nějak být nerozhodný co třeba k vánocům, narozeninám a tak. Jeden rok ježíšek donesl noťas, druhej rok mobil a narozeniny byla kamera. No nečekal jsem ani jedno. Prej povídali, že ten věc už máš z minulí války, tak tady máš jinou novější. Co ti máme pořát vymejšlet! Pak mi volala nějaká slečínka z outůčka a verbovala mě do nějakýho noťasu od nich. Ále ji povídám, já to už všechno co mi nabízíte za ty super ceny mám. Mám hodný děťi a on i mi to kupujou. Netřeba mi to nabízet od vás. Povídala, že by taky chtěla tak hodný děťi mít. No a já že co vám brání? :vysmech:

kenybz

#2832 Nový příspěvek od kenybz »

no vidiš to já dnes dovalil jeden notebook ze šrotu dám ho do zásuvky a maká :) lidi jsou rozežraní asi ho nějaký ota vyhodil boi už je to starší asi 6let kus klávesnice mu sice nefunguje ale to neni problém na puštění nějké veselé muziky v dílně bude dostačující

ota

#2833 Nový příspěvek od ota »

Hele já a vyhodil? Už by Jsi mě trochu za ty leta měl znát no ne? Já kdybych náhodou něco nedopatřením vyhodil, kruci to by muselo bejt! Vše je pěkně uklizený napotom. :vysmech: Jak říká moje máma, když k nim přijedeme na návštěvu. Tak ti tuhle byl kontejner nad parkovištěm. Každej tam dovezl káru verků. Co myslíš táta, vzal kolečko jel tam a kolečko plný verků dotahl dom odtamtud. A povídá tátovi, co jsi v tom kolečku odvezl do toho kontejneru když jsi tam jel? A táta co bych tam vezl, nic. A máma podivej se na něj, on tam jel s prázdným a plný dovlekl dom. A táta ty tady máš něco na vyhození? Já tedy ne. :vysmech: No asi budu trochu po něm.

kenybz

#2834 Nový příspěvek od kenybz »

no moja dycky hledí když jedu ze sběrňáku s kárkou kolik jsem toho přivezl ale to jsou samé pěkné věci...dopoledne jsem dal dochodu modrou flexu boženu s regulací otáček no nekup to...ale té jsem moc šancí nedával bo byla pod vodou a přece se podařilo...zato malá 125-ka narex má v háji ložisko a z toho důvodu i sežraný převo no 500 do toho valit nebudu ale nechám ji třeba naterfím na nějakou spálenou a ze dvou bude 1

filip

#2835 Nový příspěvek od filip »

Takhle to bylo kdysi když začali na vesnici přistavovat kontejner na jarní ůklid. V pátek ho dovezli, v sobotu všichni vyhodily čeho se chtěli zbavit a každý zase něco odtáhl dom. Taková jako burza. A v pondělí se zase skoro prázdný kontejner odvezl. Všichni byli spokojení. Teda až na technické služby. Tak ho začali dávat jen na sobotu a k němu hlídače který dozírá aby už nikdo nic nevytáhl. Není s ním rozumná řeč.
4011, 25 A, Zebra, Prcek

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“