Kovošrot
Re: Kovošrot
A
děkuji to je ono, mě nenapadlo že to je po slovensky písané to bych teda asi nenašel
dám tam ten stožár a třba kdyby to nekdo chtěl tak bych ho i dovezl dom ..
děkuji to je ono, mě nenapadlo že to je po slovensky písané to bych teda asi nenašel
dám tam ten stožár a třba kdyby to nekdo chtěl tak bych ho i dovezl dom ..
Frézování, soustružení a jiné činnosti v dílně, Zetor 50 super
dneska jsem vytáhnul z kontejneru na železo sadu závitníků sice 3/4 rezavých ale mám hezkou krabičku na ně a hever 5T panenku dokonce plně funkční i s tyčkou
malej traktorista v malým traktoru
Ještě před týdnem byl na kolech, náprava a vzduchojem s brzdičem tam včera ještě byl. Jinak slabota.
4011, 25 A, Zebra, Prcek
nepotřebuje nekdo funkční panenku
kovošrot Prostějov Krasice
tu menší červenó ta už je moja, ta šedá vedle olej vyblinkl když sem ju vypumpoval a při spóštění sem na to šlápl tak jelikož tam chybí špuntik tak olej vyprskl až ven, ta větší 12t ta má takové špinavé píst je to teda mastnota ale nevim jestli to je koroze nebo jenom napadany smetí za ty leta neměl sem hadru na utření, fungovaly všechny já sem si vzal do sbírky tu červenó že jako ju mám doma a že teda budu mět od každé dvě, mám dvě 12t a teď už dvě 4t (nebo na kolik to je) ale supra to zvedne celé zadek dyž ho s tym zvedám za převodovku
jo v případě zájmu pro to mužu zajít a uschovat u sebe jestli teda to tam eště je, bylo to tam včera
edit: jestli to ale uschovám u sebe tak nezaručuju že to nebude navždy, ono jak už tu ota psal "co peklo schvátí už nenavrátí"
kovošrot Prostějov Krasice
tu menší červenó ta už je moja, ta šedá vedle olej vyblinkl když sem ju vypumpoval a při spóštění sem na to šlápl tak jelikož tam chybí špuntik tak olej vyprskl až ven, ta větší 12t ta má takové špinavé píst je to teda mastnota ale nevim jestli to je koroze nebo jenom napadany smetí za ty leta neměl sem hadru na utření, fungovaly všechny já sem si vzal do sbírky tu červenó že jako ju mám doma a že teda budu mět od každé dvě, mám dvě 12t a teď už dvě 4t (nebo na kolik to je) ale supra to zvedne celé zadek dyž ho s tym zvedám za převodovku
jo v případě zájmu pro to mužu zajít a uschovat u sebe jestli teda to tam eště je, bylo to tam včera
edit: jestli to ale uschovám u sebe tak nezaručuju že to nebude navždy, ono jak už tu ota psal "co peklo schvátí už nenavrátí"
Normálně Baťo1 já se přiznám. Byl jsem ve středu v kovošrotě. Nic jsem si teda nekoupil. I když jsem pár verků zahlíd. Jakože náhon na traktor šestidrážka takovej slabej ale. Zarezlej výsuv. Pak tam byl krumpáč slušnej, ale máme doma asi 8 ks myslím že mi to na tenhle život postačí. No ale stály tam dvě panenky, hevery samo. A říkal jsem si kurva hever, sjel bych s ním do renovy. Hovno člověče ustál jsem hlodání ,,druhého já" a nevzal ho. Chlápek povídá, co se vám šikne vezměte jen tuhle na váhu, zvážíme zaplatíte a je. Odolal jsem, ale byl jsem tam prvně, a docela tam mají dobrý přístup k zákazníkům, budu se tam koukat častěji. Bo mě v tom Kolíně naposlady ta bába vyhnala jak školáčka tak mi trhni hnátou, už tam nepojedu. Tady toho mají víc a jsou na zákazníky vlídný.
Hochu to já mám takhle u kamaráda olejoví čerpadlo uschovaný a asi už ho taky na svět nanavrátí. Ale u něj je to holt ten Němec, někam mu ho uklidil a neřekl mu kam. A on chodí, hledá a ne a ne najít. Je to kdesi v Kuřimi.
Hochu to já mám takhle u kamaráda olejoví čerpadlo uschovaný a asi už ho taky na svět nanavrátí. Ale u něj je to holt ten Němec, někam mu ho uklidil a neřekl mu kam. A on chodí, hledá a ne a ne najít. Je to kdesi v Kuřimi.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Prej tam toho kdesi v Kuřimi je v ty dílně až po strop
Přesně pod tu jerabovou dráhu
Přesně pod tu jerabovou dráhu
Nezlobte dědečka!
baže, nezlobte dědu a dovezte mu rači hever na opravu
No já bych ,,dědečkovi" dovezl na opravu tu můj hever ten kulatej, co tak rád opravuje. Ale jsem už jako on. Nevím, kam jsem ho dal!
Přijeď si čerpadlo najít.Dám Ti na to půl roku.
což o to ale proč repasovat hevery který mi fungujouBaťa1 píše:baže, nezlobte dědu a dovezte mu rači hever na opravu
malej traktorista v malým traktoru
mě taky fungujó ale proč když fungujó je nekdo vyhodí to nechápu ikdyby je měl prodat za 2 stovky tak je to přece pořád víc jak dostane ve šrotě
co sem dal tu fotku jak só na ni ty dva menší tak tem není vůbec nic akorád ten šedé tam chybí špuntik v nalivacím otvoru
ta větší 12t tak ten asi by chtěl rozebrat možná jenom vyčistit případně manžeta, pumpa suchá takže fakt jenom píst
co sem dal tu fotku jak só na ni ty dva menší tak tem není vůbec nic akorád ten šedé tam chybí špuntik v nalivacím otvoru
ta větší 12t tak ten asi by chtěl rozebrat možná jenom vyčistit případně manžeta, pumpa suchá takže fakt jenom píst
kurna jeden na opravu tu mam asi ho vemu do bydzova at ho deda opraví