Kovošrot

vše co nejde zařadit nikde jinde

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
Baťa1

Re: Kovošrot

#2746 Nový příspěvek od Baťa1 »

ty bláho, mě trefil do hlavy blesk asi, já si vzpoměl na toho chlápka brusiče, jak sme tu o tym dabatili a vitex že zná celkem všechny brusiče tak se menoval, Ladislav Pořízek nebo Pařízek to už teda přesně nevím tak velké blesk to zase nebyl, on pré dřív taky hrozně pil ale já už sem ho znal jako vyléčenyho alkoholika a ten když se dřív v práci nacamral tak pré taky dělal peklo já sem ho poznal už jako super chlápka no tu pilku co sem tu řešil tak tu mě taky domluvil on, jak právě dřív chodil po těch místech kde se nalívaly ty štamprle tak to on ty lidi všude znal

tam právě na kovárenské obrobně tam byli taková zbytková partia z nářaďovny kteró ve fabrice vytunelovala nejaká sviňa asi a tak se aji se strojama přesunuli na tu kovárnu, sóstružník, frézař chlápek s vyvrtávačkó ten jak si nedal ráno svoju dávku lihu tak nedokázal ani odemčít skříň ne tak neco dělat, ale jak si dopil tu svoju raní placatici tak pak dělal zázraky, pak z vrtajdy ten co sem kdesi psal že se s ním moc nedalo, další mistr obráběč na hoblovce staré děda furt nejaky sinus kosinus počítal když tam dělal nejaky klíny a ten brusič no a mě se podařilo tady do té partie nemužu řict zapadnót protože já nésu žádné obráběč já su samouk ale dovolili mě nahlidnót na toto krásny umění z pozice že mě sóstružník držel za ruky a točil mě něma na klikách a toto tak a toto tak a pak teda seděl vdle toto udělé a eště toto udělé ale já rád, bavilo mě to a baví dodnes, nekdy sice mě to nasere ale dycky su rád když nekdo pochválí když to mám pěkně udělany
Frézování, soustružení a jiné činnosti v dílně, Zetor 50 super

Ondras83
Kontaktovat uživatele:

#2747 Nový příspěvek od Ondras83 »

Kurva tak jsem přišel o krásnej kšeft...byl jsem se mrknout konečně ve srotaku, ačkoli jsem byl přesvědčenej, že nic nekoupím no a vzadu v rohu koukám a koukám a pod nějakým bordelem starý truhlářský svěrky a takovej ten tripackovej stahovák... přebiram a pokukuju dál...jak říká Ota, po tehlech pasu už dlouho, tak si mnu ruce jak to dovezu a najednou na mě nějakej pucmidrat co tam přehazuje železo (víceméně dělá hovno) na mě začne řvát, jak kdyby mu rvali nohu, že to je zabrany pro někoho a kdo mě tam pustil... pustil mě tam majitel, co tady prodává železo...no takže nic, sere mě to, 4kratky s dvě dlouhý takový ty parádní masivní a i s tím strahovakem by to bylo tak za 3-4 stovky, to stojí v krámě jedna krátká...ještě jsem tady před bránou a hned píšu, jak jsem naštvanej... kdybych necumel, vzal je mazal pryč, nikdo nic neví...kurva!, No zkusím to příští týden s hned to dystak capnu a mazu na váhu...tolik lidí jak dneska jsem tady dlouho neviděl

kenybz

#2748 Nový příspěvek od kenybz »

no stává se ...mě se stalo že mě odloženou věc někdo vybral a pak ji prodával na burze za velké peníze :D
a nestalo se to 1x člověk ty lidi časem pozná protože se tam sem tam potkáme
takže mám zásadu pokud to chcu hned kupuju žádné odkládání abych byl pak nasraný.
Takže pokud to u vás ve sběrně má odložené takový věčný odkladač tak to vem a hotovo příště si to rozmyslí a koupí a odveze hned

Ondras83
Kontaktovat uživatele:

#2749 Nový příspěvek od Ondras83 »

presne...bylo to hozeny pod snuskou bordelu, nikdo ani nevedel, ze to tam je...nejezdim tam pravidelne, ale celkem casto a nikdy tam nikdo nebyl, tenhle pitomec si myslim, ze byl presne jeden z tech, co pise zbynek :)

zalitnu tam pristi oteviracku a kdyz to nebude odvezeny, hned to capnu a valim pryc

stanik84

#2750 Nový příspěvek od stanik84 »

Baťa1: myslím, že jsi mezi ně zapadnul dobře. Děláš pěkný věcí 8)

Baťa1

#2751 Nový příspěvek od Baťa1 »

Baťa1 píše:dnes:
Obrázek
v pondělí sem byl nokóknót do kovošrotu a pilka pryč, pré je prodaná, tak kdo má doma hopsalku, kdo ju zachránil, pochlubte se ;-)
kdo bude mět stroj navěky? 8)

vrtačka je rozbitá v litině.. :-/

Shrek

#2752 Nový příspěvek od Shrek »

Dneska jsem odvezl nuzky, do 5mm 2500mm sirka, plne funkcni a 2 sady nozu k tomu.
Meli je na bazosi asi 3 mesicce z 25tis a nikdo je nechtel, chvilku jsem premyslel, esli je dat na dilnu, ale paem usoudil ze nejsem takovej blazen... Jo, za srot dostali 21tis...
Kazdy vi co delam, jen se to nesmi psat v podpisu. V kolonce povolani je to snad v poradku, pokud ne, tak kolonku z duvodu zbytecnosti odstranit.
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com

Baťa1

#2753 Nový příspěvek od Baťa1 »

A čím budou migranti stříhat až sem naběhnou pracovat, co? :nene:

nicméně nechápu proč je někdo nekoupí za 25 ale u překuníka za 50 jo ..

ota

#2754 Nový příspěvek od ota »

Shreku až by Jsi do nich strčil tabuly plechu a ustřihl, bylo by to jak s tou pásovkou. Kurva to jde stříhat a rovně! :vysmech: Myslím, že by se Ti do té dílny ještě vešly. Počkej přijde jaro a jezevec bude chtět opravovat, předělávat vlečky na koule a budeš pižlat karbikem tabule. :vysmech: Já myslím, že by ani chleba nežraly, kdyby tam v rožku stály. Když by Jsi sehnal ohraňovák, přihrál bych Ti na to práci. Teda když bys měl kloudnou cenu!

Shrek

#2755 Nový příspěvek od Shrek »

No, taky sem o tom tak premyslel... Ale usoudil jsem, ze plazma staci :-))))
V pondeli jdu rezat nejakou malou sklarnu, tak ze bych si domu dotahl jednu pec ?
Ja na to mrdam, mam jen 2 ruce a co si clovek neudela sam, to stejne neni podle jeho predstav...
Kazdy vi co delam, jen se to nesmi psat v podpisu. V kolonce povolani je to snad v poradku, pokud ne, tak kolonku z duvodu zbytecnosti odstranit.

ota

#2756 Nový příspěvek od ota »

No jo, ale když by Jsi dotahnul pec a mastil sklo, musel by Jsi umět foukat do píšťaly! :vysmech: A na to potřebuješ pořádný plíce. Kdysi dávno jsme byli s kámošem z Třebetína v Tasicích ve sklárně. To je už tenkrát. To ještě sklárna jela. A on tam měl kámoše. Ukazovali nám, jak se to dělá. Kurva ručně a to je vochmatika jako prase. Něco postojíš a ten verk na píšťale je k prdu. :vysmech: Tam tenkrát třísk s tím do bedny a jeli znova. Tenkrát nám udělal pán parádnickej pulitr. Takovej podle toho, jak jsme si ukázali. No samolitr, že jsem ho někde pak na zábavě roztřískal.

Shrek

#2757 Nový příspěvek od Shrek »

Ja tam byl mockrat, dala tam matinka...
Nesnasim teplo a tam to bylo cosi jako peklo :-/ :'(

ota

#2758 Nový příspěvek od ota »

Jo tak tepla tam bylo kurva dost. To by asi taky nedal celí dni tam vypejkat v tom pařáku. Kolikrát jsem o té huťi četl nebo i viděl nějakej dokument. Škoda ji, ale cosi jsem někde postřehl, že by to zkoušeli jako nějakou památku zase jekože otevřít, v malím jen tak třeba pro turysty a tak. Přez sezonu že by to jelo. Nejel jsem tamtudy asi 100 let. Asi to tam bude zarostlí bezama.

filip

#2759 Nový příspěvek od filip »

Tak jsem ve šroťáku byl dnes. Šéfík co to tam má pronajatý tam nebyl, operace v nemocnici, měsíc bude marodit. Tak tam byl nějaký nový, mladší. No měl jsem to dražší, asi neví že už tam mám nějakou tu množstevní slevu...
4011, 25 A, Zebra, Prcek

Mílap

#2760 Nový příspěvek od Mílap »

Pěkný den,
Oto tady : http://www.sklarnatasice.cz/

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“