Kovošrot
Re: Kovošrot
kovošrot Senec: 3 valec zetor miesto spojky remenica, motor skoro kompletný
Keď ste už neúspešne vyskúšali všetky možnosti, prišiel čas prečítať si návod.
Ahojte chalani nevie náhodou prosim niekto z čoho je to ručna brzda dakujem ulovok na šrotaku minuly tyžden
https://stroje.bazos.sk/inzerat/8522160 ... -brzda.php
https://stroje.bazos.sk/inzerat/8522160 ... -brzda.php
...to není ruční brzda , ale stavěcí páka hloubky z koňského pluhu...
By člověk brečel,který jelito dá do kovošrotu S5T ? V Mnichově Hradišti ji tam někdo dal...........
Jelito, který neví, co je to internet, nečte, neví, neumí se ani zeptat.
Přitom je o ně zájem mezi sběrateli.
Přitom je o ně zájem mezi sběrateli.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
A tento kovošroták rozpálí,neprodá ani šroubek,myslím že Vím kdo to tam dal-dědička sestra po zesnulém zadluženém pánovi co vloni zemřel.Na pozemek je exekuce 4 mega a zatím rozprodávají a vozí do šrotu .Ovšem ze silnice tam vidět není,bohužel./Pozemek má hodnotu s halou cca 6-8 mega
Ahoj, před cca týdnem někdo vyhodil zřejmě taky pozůstalost po nějakém strojaři, bytelnej soustruh o něco větší než je R5, ale bez koníku, univerzální frézka tak dvojka bez hlavy a vrtačka podobná V20, ale všechno rumun .
sychrovak: jestli myslis kovosrot vtos tak proda
Neprodá ten kluk co tam je je*"""".Dnes jsem chtěl vyfotit a je na hadry autogenem rozřezána.Hovada
Metalšrot St. Město, nějaký pra pra CNC soustruh, TOS 16 PRY nebo tak nějak , vypadá že zatím komplet a zapomněl jsem heslo na CNC forum tak jestli tam někdo chodíte tak to tam hoďte
- elbarto
- Kontaktovat uživatele:
Libo diky, dam to tam.
v Moravské Třebové kovošrot Pliska je torzo traktůrku, budu z něj brát převodovku, ale je tam pěkná zadní náprava z oktávky s pěknejma šípákama, pak kultivátor a pluh do trojbodu
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.