Kovošrot

vše co nejde zařadit nikde jinde

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
JARDY

Re: Kovošrot

#2581 Nový příspěvek od JARDY »

Zajímalo by mne jaké jsou aktuální výkupní ceny,případně prodej.Jedinou sběrnu s neochotným personálem v naší dědině zavřeli,tak nemám tušení.Páni radní mají mají představu,že všechno zavezu do sběrného dvora zdarma.....zatím.Možná se to bude časem i platit.
Až se jaro zeptá...no a co že už je,prostě nestíhám

Sadra17

#2582 Nový příspěvek od Sadra17 »

3.50 za plech u nás 8)
malej traktorista v malým traktoru

JARDY

#2583 Nový příspěvek od JARDY »

Hm,trochu daleko.Loni tady nějací výkupčí všeho řvali z auta,jenže já odpůrce podomního prodeje jsem nevystrčil ani hlavu,tak nevím.Stejně to byli asi takoví ,co kvůli nim zavřeli nějaký prasečák.

GeorgTK

#2584 Nový příspěvek od GeorgTK »

Tady u nás jsem se díval výkup těžké 5Kč, prodej 12Kč šrot, lepší věci podle nálady.
TZ-4K-20 + H357XPG nabízím vše k prodeji: https://georgtk.rajce.idnes.cz/Na_prodej/

creative

#2585 Nový příspěvek od creative »

http://www.pvrecykling.cz/wp-content/up ... C%8A-1.pdf

Nevím proč Jardy šíří takový bludy.

Deane7

#2586 Nový příspěvek od Deane7 »

Ale on asi nemyslí zberné suroviny zadarmo ale obecný zberný dvor, tam je možné že zadarmo.
Nikdy nehovor: To nejde. Vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.

Shrek

#2587 Nový příspěvek od Shrek »

creative: Kvuli nejakejm debilum co jasaj a hejkaj pri kazdy pritazeni kurty, to tak brzo bude!!!!
Ne ze se zelezo a ostatni kovy budpu prejimat pouze zadarmo, le jetste se za to bude platit tak jako je to u komunalniho odpadu!!!
Znovu opakuju, kdyby jsi byl kreativni a sledoval zakon o odpadech, tak by se ti chtelo zvracet stejne tak jako vetsine srotaku. Pokuty ktere rozdava inspekce nejsou v 10tkach tisic jako to bylo driv a rok byl klid, ted to zacina na 100kach. Za kazdou pycovinu dostanes flastr az se z toho poseres!
Vysrali jsme se na ekolikvidace, neni v lidskych silach v male firme splnit to co pozaduji a jeste produkovat zisk.
Jak chces vyndat neporusena skla, kdyz je to nepojizdne a naladas to na ulici rukou? A pritom ti stat narizuje kolik kg musis z auta vratit z5 do obehu???????? Ano jde to uvazat, ale odvoz bude trvat misto 5min 30, jsi ochoten zaplatit za cas auta s rukou? Vis jaxe to resi???????? Resi se to tak, ze se kupuje (krade) sklo z kontejneru co jsou na sidlistich, protoze tomu kdo naklada se sklem(odpad) je uprdele jaky sklo mu ke z5tnemu odberu dovezes a vi ze chces stejne jen papir o tom ze jsi tam dovezl xxxxtun
Delej dal duchodce, chod po akcich a nemluv do veci do kterych nevidis, Tva tupost mne vzdy spolehlive zvedne ze zidle, uz asi vom kde jsou volici Burese.
Vykupka u mne 3-5kc firmy, spise vsak 3-4 obcan
Prodej stale za 10. Nemuzu prodavat draz kdyz nove sezenu za 14-16kc.
Kazdy vi co delam, jen se to nesmi psat v podpisu. V kolonce povolani je to snad v poradku, pokud ne, tak kolonku z duvodu zbytecnosti odstranit.
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com

JARDY

#2588 Nový příspěvek od JARDY »

Díky za ten ceník .Vytisknu a schovám,protože tady mi nikdo tolik nenabídne.Opravdu nemám zájem šířit bludy.Tady jsou po dědině kontejnery na všechno možné.V noci to vandráci převracejí a vybírají,kam to vozí záhada.Ráno zbude jenom bordel kolem,který se jim nehodí.Do sběrného dvora vozí slušní lidé,ale tam už dělají při větším množství problémy .

Deane7

#2589 Nový příspěvek od Deane7 »

U nás bol jeden cigán, chodil s károu po meste a zazvonil, spýtal sa či nemáme železo, nikdy nič neukradol a my sme boli celkom radi ak pobral drobnosti ktoré prekážali. Mal asi nejaký invalidný, ten mu mater zobrala. niečo si takto zarobil ale nič moc, raz sa ma pýtal či by som mu požičal nejakú sekeru alebo kliečte, ktosi mu povedal že si tam môže odseknúť nejaký kábel. Požičal som mu a povedal že nebudem doma aby mi to hodil cez plot, samozrejme mi vrátil. No o pár dní našli jeho bicykel pri váhu, skočil tam a utopil sa. Predtým mi raz povedal že už ho taký život nebaví.
Myslím že viacerým ho bolo ľúto, nebol to zlý chalan, tak trochu postihnutý. S trochou bordelu sa človek nebude trepať do zberu. Minule som upratoval a naložil bordel na vlek, bol som vysypať do kontajnérov na zberný dvor kde sa vyváža rôzny odpad ktorý potom firma vozí na smetisko a trochu kovu som tam dal cigáňovi ktorý tam pracuje, on si to odkladá a potom odvezie do zberu. Jasne že ak som mal viac železa ktoré sa mi vyplatilo viezť do kovošrotu tak to som zaviezol.
Nikdy nehovor: To nejde. Vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.

creative

#2590 Nový příspěvek od creative »

Okopíroval jsem kolegovi ceník, slušné firmy. Nevím, proč na to reaguje nějaký ...... , který ani ten ceník nedokáže lidem sdělit.

Borin

#2591 Nový příspěvek od Borin »

Dělám v kovošrotu 10let, trochu nerozumím cenám firma vs. občan...platíme stejně ať to je ten, nebo ten, pouze když je dobrá cena od našich odběratelů a je možnost, tak třeba přidáme za lepší materiál, nebo při větším množství... hlásat takhle veřejně o prodeji je jako namalovat si terč na záda (jak je všeobecně známo, tak věc, která se dotkne kontejneru/země v kovošrotu již není věcí, ale mění se v odpad, který se smí prodat pouze osobě, která má povolení na nakládání s odpady této specifikace).

gbelec petr

#2592 Nový příspěvek od gbelec petr »

Kovošrot Slavičín přední náprava Zetor Crystal 8011-12011 .náprava je včetně konzole a sloupku řízení a nábojů kol a blatniku.dále pak přední náprava Zetor super 35-50.ta je bez konzole..

kolot

#2593 Nový příspěvek od kolot »

JARDY: Zajeď do Albrechtic to máš z Havířova kousek.
https://www.jarter-plus.cz/cenik/

JARDY

#2594 Nový příspěvek od JARDY »

Díky za tip,asi nic bližšího momentálně není.

mape
Kontaktovat uživatele:

#2595 Nový příspěvek od mape »

Já se dneska náhodou objevil v kladně u firmy bartsrot....
Velice ochotný šéf.... Koupil jsem tam plno pěkných tabuli plechů a traverz. Ohledně hutního materiálu t má celkem dost. Plechy i silné a docela velké formáty celkem i nijak poničené. Jinak hromada jeklu i metr dlouhých nových odřezků.... Pro ty tam ještě pojedu ... Mám dělat nějaká plodová pole z jeklu 50x30 a zrovna toho tam bylo mraky. Solidní jednání cena 10 Kč kilo.traktorove věci jsem teda neohlížel.
už žádné domadělané stroje. mám už jen své mazlíčky
Avia D60 Turbo E3
unc 060
Kobelco SK30
Westvood 1300
Vlastnoručně vyrobený dvouosak vlek nebrzděný

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“