Kovošrot
Re: Kovošrot
Tak bohužel se mi nepodařila vymontovat, ani majzlíkem jsem ten šroub neurazil.
Kubota XB-1 BULACE - "teréní želva"
Multicar M22 3S
Multicar M22 3S
- elbarto
- Kontaktovat uživatele:
... presto ti moc dekujeme za snahu !!
Já vozím už fričku a kabel mi půjčí.Sedačky mi ke štěstí chybí ještě dvě ale i s tým pérem.Je to příjemný u baru na ni sedět
díky za ochotu...
-
dneska jsem jel odvézt železo do šrotu a narazil jsem tam na vřetenový lis, asi strojní svěrák sice nemá čelisti a malý navijáček nešlo to nekoupit
https://postimg.cc/image/tngven2i5/
https://postimg.cc/image/tngven2i5/
motor do kovošrotu...
Zdravím,
válí se mi tady 3 motory (2,8td z Ducata, a 2x 2,0 DTI z Opl Sintra)
Máte někdo zkušenost jestli se vyplatí rozebírat je na hliník a železo předtím než to dám do sběru?
Kolik může dělat rozdíl ve výsledné ceně?
Nerad bych s tím strávil celý den abych dostal 200,- navíc
válí se mi tady 3 motory (2,8td z Ducata, a 2x 2,0 DTI z Opl Sintra)
Máte někdo zkušenost jestli se vyplatí rozebírat je na hliník a železo předtím než to dám do sběru?
Kolik může dělat rozdíl ve výsledné ceně?
Nerad bych s tím strávil celý den abych dostal 200,- navíc
Re: motor do kovošrotu...
Myslim ze sa to oplati, a dostanes podstatne viac ako len 2 stovky navyse
Ahoj jak vypadaji ceny? Zvedaji se? Nema nekdo prehled? Dekuji
- jirka_holub
Re: motor do kovošrotu...
Requied: Ja ziju v domeni, ze ve srote neberou veci z auta? ze takove muzes jen zdarma odevzdat na vrakaci. zakony...
Nezkousel jsem to, ale nekde jsem to cetl..Jak to teda je?
Nezkousel jsem to, ale nekde jsem to cetl..Jak to teda je?
tak já pro změnu žiju v domnění že motor je náhradní díl a můžu si sním dělat co.chci jestli ne, tak mě teda naštvou
Asi jak kde ) Povezu kastli ze Subara do kovošrotu.Problém jsem měl ve sběrným dvoře s plasty a sedačkami z auta-nesmí vzít.
- jirka_holub
Requied: Pripadne ten separovaný hlinik a zelezo musíš doma ekologicky roztavit a odlít z toho cihličky, které pak prodas ve srotu, to uz nebude poznat, ze to je z auta
Requied: Díly z aut se vykupovat nesmí. Najdi si v okolí nějakýho servisáka z razítkem.
včera jsem byl v kovošrotu Vondra Vamberk, 3Kč za lehký, 3,5Kč odřezky trubek, 4Kč za těžký, 5,5Kč litina a 28Kč nerez plech, na prodej tam nic zajímavého neměli
Taky nějak nevím, kolik tam davaj a to jsem tam každý týden. U nás mají v kovosrote i prodej nového hutního matrose. Pásovou pilu a autogen. Tak si to tam nechám nařezat. Kupuji tam, co nemá kamarád skladem a potřebuju to hned. Kdyby někdo sháněl cín na letování, tak vím tak o 100-200 kg za 20Kč/kg ve šrotu. Je to v těch trojúhelníkových profilech.