výkup autobaterií
- Radek01
- Kontaktovat uživatele:
Re: výkup autobaterií
Já jsem prodal starou baterku v kovošrotu a dali mi jenom 4 Kč za kilo. Bylo to v Hranicích na Moravě.
Potřeboval bych aby měl den mnohem více hodin, ať stihnu alespoň zlomek toho co plánuji. (www.coolsvatba.cz)
DÍKY, ZKUSÍM TAM ZAVOLAT, OBČAS TAM JEZDÍM TAK BYCH SE TAM MOHL I ZASTAVIT.caja008 píše:Zdravím krajanaJindra píše:když do brna to mám maličko z ruky :-(
Taky jsme slyšel že to v Turnově vybírali jenže jsme se to dozvěděl dneska, prý to vybírali i v Jičíně ale to jsem taky propásnul protože mi to řekli pozdě
Autobaterky vykupujou u nás na Paca tam v tom kovošrotu za poliklinikou u uhelnejch skladů. Ale kolik dávaj za kilo to newim. já odtamtud věčinou kupuju. Ale 100% vím že je tam berou.
kdo si hraje nezlobí
Na pojízdné Výkupny bacha,jsou to sejdiri a vždycky ukecaj cenu,když už to tam odnesete.Vykupujou je ve sběrne v Turnově v ulici Nad Perchtou a naposled dávali 8kc/kg což je dobrý a i ostatní ceny maj dobrý co tak koukám.
-
V Plzni-Křimicích u Sudy http://www.kovosrot-suda.cz/cenik dávají 10,-/kg
Nechá se vymyslet lecos, jenom je někdy problém to uskutečnit... aby to fungovalo podle našich představ.
u Jičína Kovošrot v Bartoušov,kolik dávají nevim ale vykupujou
-
u nás je beru skoro všude včera sem vracel 100kg v baterkách,a cena 5kč/kg
neuznavam slovo "nejde",všechno jde něco holt na h....
no já ji odevzdal jak jsem kupoval novou a dal mi 1 kč/ Ah . no alespoň jsem s tím nemusel jezdit jinam
unás dávají 35kč za kilo ale nevykupují je to jen sleva na novou ale za tři starý jedna nová to jde ne ?
http://www.autobateriekromeriz.cz/
http://www.autobateriekromeriz.cz/
-
nechci ti kazit iluze ale pochybuju že bych přinesl 4 starý 70ah baterie a odnesl si novou baterku
jestli někde dávaj 10kč/kg tak nechápu jak je to dělaj,největší výkup má kovošrot Děčín a to je tak do 7kč/kg max(odhad,ale nebudu línej a stavim se tam jezdim kolem)
těch 5kč/kg mi nepřišlo tak málo,aspon sem se zbavil bordelu(sběrnu mam tak 400m od baráku),spoustu lidí je vozí na svážák a nedostanou nic
jestli někde dávaj 10kč/kg tak nechápu jak je to dělaj,největší výkup má kovošrot Děčín a to je tak do 7kč/kg max(odhad,ale nebudu línej a stavim se tam jezdim kolem)
těch 5kč/kg mi nepřišlo tak málo,aspon sem se zbavil bordelu(sběrnu mam tak 400m od baráku),spoustu lidí je vozí na svážák a nedostanou nic
To je jednoduche, kazde vykupuje tak aby mel zisk... Pri velkem objemu ti staci 2koruny na kile, no a pri malem halt musis oskubat cenu.
Bezne se vykupuje 4-8, pri vetsim mnozstvi, nad 200kg dam 10.
Btw- Alfasrot dava 12..... to tedy nedam
Bezne se vykupuje 4-8, pri vetsim mnozstvi, nad 200kg dam 10.
Btw- Alfasrot dava 12..... to tedy nedam
Kazdy vi co delam, jen se to nesmi psat v podpisu. V kolonce povolani je to snad v poradku, pokud ne, tak kolonku z duvodu zbytecnosti odstranit.
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com
Vlada píše:nechci ti kazit iluze ale pochybuju že bych přinesl 4 starý 70ah baterie a odnesl si novou baterku
pokud to je na mě tak mě iluze nezkazíš já už si na novou baterku jezdím a druhá čeká na další využití.
...jeto skutečně tak ,mohu potvrdit .Za platíš pouze 1kč za 1Ah ,čili za 70Ah -70 kč ...Vlada píše:nechci ti kazit iluze ale pochybuju že bych přinesl 4 starý 70ah baterie a odnesl si novou baterku
-
tak to čumim že to funguje,to sem teda pěknej vůl že sem je odvezl do výkupu,ale zase takhle daleko bych pro baterku nejel,
jedině že by byla nějaká taková akce tady na severu
jedině že by byla nějaká taková akce tady na severu
Jestli se nepletu tak já prodával v Kolíně za 6kč kg.