Dotaz na to co to je?
Re: Dotaz na to co to je?
Ne Cose, to mě naučil kámoš v předbývalé firmě.
Každý ráno vstane jeden a koupí. Jen ty ho musíš trefit!
On prodával Tavrii. Už jsem to tu mnohokrát psal. Měl k ní dvě další auta v dílech. Prodával to možná 3/4 roku. Snad dva telefony a nikdo nepřijel. Smáli jsme se s klukama. A on že hovno jen musím trefit jednoho co ráno vstane, přečte si a koupí. Asi za týden volal Ukrajinec. Že kupuje. Za pár dní přijel, obešel Tavrijáka, pokýval hlavou podal požadovanou sumu. Naládoval do auta co se vešlo z dílů. Přislíbil že si přijede někdy pro zbytek. Něco asi jako pan Komárek s violou v na samotě u lesa. Sesnul do Tavrie a odjel. Když se kámoš ptal kam až jede, řekl že za Mukačevo asi 300 km. Kámoš zakoulel očima, no tak jeď no. On se s tím bál jet i do Kolína 25 km.
Každý ráno vstane jeden a koupí. Jen ty ho musíš trefit!
On prodával Tavrii. Už jsem to tu mnohokrát psal. Měl k ní dvě další auta v dílech. Prodával to možná 3/4 roku. Snad dva telefony a nikdo nepřijel. Smáli jsme se s klukama. A on že hovno jen musím trefit jednoho co ráno vstane, přečte si a koupí. Asi za týden volal Ukrajinec. Že kupuje. Za pár dní přijel, obešel Tavrijáka, pokýval hlavou podal požadovanou sumu. Naládoval do auta co se vešlo z dílů. Přislíbil že si přijede někdy pro zbytek. Něco asi jako pan Komárek s violou v na samotě u lesa. Sesnul do Tavrie a odjel. Když se kámoš ptal kam až jede, řekl že za Mukačevo asi 300 km. Kámoš zakoulel očima, no tak jeď no. On se s tím bál jet i do Kolína 25 km.
Podle mě je to na manipulaci s těžkými plechy.
Hodne podobne vypadaly svorky na dvojity falc pro opravy strech jako zajistovaci vazaci body pro klempire.
Žabka na telefonní dráty drive
Všichni jste vedle - to je přeci skrytá reklama na jediné pořádné pivo - Krakonoš - z Trutnova ....
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....
Tak to už sem doma Podivej se na stožáry až budou opravovat střední napětí nebo rozvody po vsi napínání drátů
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
-
- Kontaktovat uživatele:
Na to je to malej průměr a třmen nejde otočit souběžně s drátem. Už to někdo říkal, samonosnej telefonní kabel má cca takový lanko v sobě. Ale ten třmen, ten třmen
Duchodce samozřejmě plusový body ;)
Duchodce samozřejmě plusový body ;)
To bejvalo na ty medeni když se ještě leželo na dřevěné sloupy ty kabel s lankem to je moc moderni