Kovošrot

vše co nejde zařadit nikde jinde

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
caja008

Re: Kovošrot

#1216 Nový příspěvek od caja008 »

jestli to zapinani nekdo chce tak at se ozve a ja mu je vykoupim..
Když tě všechno zradilo, pomůže ti kladivo aneb když nestačí kladivo jistota je ještě větší kladivo.

majkel10

#1217 Nový příspěvek od majkel10 »

U nás stojí MF 70 prý 10 let nebyla v provozu ale jinak asi funkční.
Známy už se tam byl na moje doporučení podívat tak řikal že ji bude brát pokud sežene odvoz.

Obrázek
Pracuj usilovně radost se dostaví sama

Juch
Kontaktovat uživatele:

#1218 Nový příspěvek od Juch »

Ta náprava by měla být z multicar 21.
Zetor 25K - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 30&t=37088
Multicar 22 klub o.s. - http://www.multicar22.cz
Zetor 6718, špalíkovač Biboš, vleky...

drobec

#1219 Nový příspěvek od drobec »

Juch píše:Ta náprava by měla být z multicar 21.
Čo som pozeral na nete obrázky tak vo vnútri je šnekový prevod. To by bolo aj celkom vhodné na navijak 8)
http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/s ... 4-242-4222
Výpočet rýchlosti: http://prevody.alm.cz spáchal autor a užívateľ "Jiřin"

Stále tu zbieram inšpiráciu............

Pavel

#1220 Nový příspěvek od Pavel »

kovosrot lustenice korba a naprava ifa několik ksu tezkejch bran podvozky na listu 2 michacka stavebni listova pera na 5 tunku

salus

#1221 Nový příspěvek od salus »

drobec píše:tá zelená na druhej foto je 320. Ja som sa takej zbavil :'(
Nahradilo ju WTU. Ale tá trioška bola suprová
Jen pro doplnění na první fotce je rotační svářečka K220 poháněná asynchronním elektromotorem o výkonu 7,5kW, maximální svařovací proud 220A.
Na druhé fotce první svářečka zleva to bude asi ta KS250, ale při pohledu zezadu to nelze určit.
Druhá zleva (červená) je rotační svářečka K320-1 poháněná asynchronním elektromotorem o výkonu 14kW, maximální svařovací proud 320A, hmotnost cca 300kg. (Zdá se, že na ní schází přepínač hvězda trojúhelník)
Třetí zleva (zelená) je inovovaný typ té druhé a její typové označení je RK320-1 poháněná asynchronním elektromotorem o výkonu 14kW, maximální svařovací proud 320A, hmotnost cca 300kg.
Pokud by měl někdo zájem měl bych k dispozici nějaké drobné náhradní díly pro K320-1, nebo RK320-1 (kartáče, ampérmetry a jiné drobné díly, mám též i dokumentaci)

ota

#1222 Nový příspěvek od ota »

To Salus, neměl by jsi k téhle triodyně ten ampermetr? Mě tam chybí, když jsem ji koupil, nebyl tam. I tam mám tu zásuvku na to dálkové ovládání rozbitou. Jak venkovní krytku, tak uvnitř, asi někdo nechal šňůru zapojenou a odešel s dálkovím a vytrhnul to celé.
Obrázek

Chose11

#1223 Nový příspěvek od Chose11 »

ampérmetr na triodynu by se hodil, mám zájem. Možná i nový regulační odpor do regulátoru. Mám tu KS320
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.

salus

#1224 Nový příspěvek od salus »

ota píše:To Salus, neměl by jsi k téhle triodyně ten ampermetr? Mě tam chybí, když jsem ji koupil, nebyl tam. I tam mám tu zásuvku na to dálkové ovládání rozbitou. Jak venkovní krytku, tak uvnitř, asi někdo nechal šňůru zapojenou a odešel s dálkovím a vytrhnul to celé.
Obrázek
A máš tam alespoň bočník? Předpokládám že ano, protože na něm se nemá co "podělat" Ampérmetrů právě na triodynu RK320-1 tady pár mám, byl by i bočník. Co se týká té zásuvky na dálkový regulátor tak tu nemám, ale když tam nabastlíš tuhle zásuvku http://www117.abb.com/catalog.asp?thema ... egory=1561 tak to bude OK. Jestli máš zájem o ten ampérmetr, piš SZ. Mám tady i hafo izolovaných matic M12 pro připojování svařovacích kabelů.

salus

#1225 Nový příspěvek od salus »

Chose11 píše:ampérmetr na triodynu by se hodil, mám zájem. Možná i nový regulační odpor do regulátoru. Mám tu KS320
Nevím co myslíš typem KS320, o těch tu nebyla řeč. Buď K320-1 (to je triodyna jen s přepínačem hvězda trojúhelník, vývody svařovacího proudu z boku na statorové části, dalším poznávacím znamením pro teto typ je tvar krytu ventilátoru chlazení - je čtvercový s obdélníkovými otvory do boku), nebo RK320-1 (to je triodyna co má na sobě takovou "truhličku" ve které je kromě přepínače hvězda trojúhelník umístěn regulátor svařovacího proudu, zásuvka pro dálkový regulátor, bočník, ampérmetr a vývody svařovacího proudu, zadní část kde se nachází ventilátor je válcová s "výfukem" dozadu).
Tak abych to shrnul, primárně ten ampérmetr, který mám k dispozici je určen pro typ RK320-1, tam byl montován už od výrobce. Na K320-1 ho bez použití bočníku a nějakých mechanických úprav nedáš. Pokud by jsi ale o měření proudu na K320-1 stál, měl bych tady k dispozici takový "homemade" přípravek, který jsme používali při seřizování svařovacího proudu při opravách, je to taková malá přenosná bedýnka, která se zapojí do série s plusovým svařovacím kabelem, která obsahuje bočník, ampérmetr, svorníky pro připojení svařovacích kabelů. Měl bych tady jeden kus regulačního odporu pro RK320-1, pozor není zaměnitelný (mechanicky) s odporem pro K320-1.

ota

#1226 Nový příspěvek od ota »

Ahoj, kouknu se do té kysny jestli tam něco je. Přizvu si souseda elektrikáře na konzultaci. Jestli tam někde bude ten bočník.
Jo a ta matice by se taky hodila. Mám jen jednu už od té doby co jsem svářečku koupil.
Potom napíšu, co tam v té kysně je a domluvíme se.

liba23

#1227 Nový příspěvek od liba23 »

Metalšrot Staré Město u UH, AGRO IFA přední zadní náprava, tuším na zadní nebyly brzd. bubny ale asi se tam někde najdou, převodovka s rozvodovkou ještě v rámu a taky motor ale ten je nějaký vylomený z toho rámu, převodovka s rozvodovkou vypadala OK a měla vývod s řemenicí. A prodej je za 10 kč kilo

salus

#1228 Nový příspěvek od salus »

ota píše:Ahoj, kouknu se do té kysny jestli tam něco je. Přizvu si souseda elektrikáře na konzultaci. Jestli tam někde bude ten bočník.
Jo a ta matice by se taky hodila. Mám jen jednu už od té doby co jsem svářečku koupil.
Potom napíšu, co tam v té kysně je a domluvíme se.
Bočník poznáš snadno i bez elektrikáře, jsou to takové dva kousky úhelníku s otvory pro připojení hlavního proudového obvodu, ty úhelníky jsou propojené několika kulatinami. Samozřejmě ty úhleníky nejsou ocelové, ani ty kulatiny. To je popis pro laika neznalého věci. Jinak bočníky si můžeš prohlédnout třeba tady.

ZETOR 8011

#1229 Nový příspěvek od ZETOR 8011 »

Kovošrot Malešov: nápravy Praga V3S, sou tam všechny tři a ještě se tam válí plečka k RS 09 nebo co to je :-/
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

salus

#1230 Nový příspěvek od salus »

To Ota
Bočník poznáš snadno i bez elektrikáře, jsou to takové dva kousky úhelníku s otvory pro připojení hlavního proudového obvodu, ty úhelníky jsou propojené několika kulatinami. Samozřejmě ty úhleníky nejsou ocelové, ani ty kulatiny. To je popis pro laika neznalého věci. Jinak bočníky si můžeš prohlédnout třeba tady:
Zapomněl jsem přiložit odkaz na obrázek bočníku
http://obchod.eximus.cz/bocniky/bocnik- ... 0-5-11433i

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“