Palivové dřevo z Ukrajiny

vše co nejde zařadit nikde jinde

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
Karlos89

Palivové dřevo z Ukrajiny

#1 Nový příspěvek od Karlos89 »

Pánové odborníci,
nemáte někdo zkušenosti s dovozem palivového dřeva z Ukrajiny? Vyjde levněji, než v ČR? Je někdo mezi Vámi, kdo se tím zabývá? :)

Franta.cz

Re: Palivové dřevo z Ukrajiny

#2 Nový příspěvek od Franta.cz »

Zpočítej si dopravu

Karlos89

#3 Nový příspěvek od Karlos89 »

Franta.cz píše:Zpočítej si dopravu
Dostal jsem informaci, že kamion tvrdého dřeva z Ukrajiny vyjde vč. dopravy na polovinu ceny co v ČR. Je jasné, že člověk musí platit ukrajinského řidiče, než předraženého českého Posílat tam českého dopravce, vyšlo by to 2x dráž.... Tak jestli s tím má tady někdo zkušenosti, byl bych rád za rady (na jakou firmu se na Ukrajině obrátit atd.).

Béďa 17

#4 Nový příspěvek od Béďa 17 »

Omlouvám se,že napíši mimo téma,ale s tím předraženým českým řidičem jsi mne rozesmál!!!Ještě jednou promiň,ale musel jsem. :D
Zetor 6718 s motorem 7001
Zetor 25 A

Venca R
Kontaktovat uživatele:

#5 Nový příspěvek od Venca R »

Jojo, předraženej českej řidič je pecka. A posílat si auto na otočku k ukrajincům je taky nápad. Za mě je to o tlamu, páč clo na tom udělá dost peněz a nebo je to černota a o průser

picus78

#6 Nový příspěvek od picus78 »

Vyjde to určitě o dost levněji,protože zdejší stavebniny to teď začli prodávat a už maj během pár dnů 2 kamiony prodaný.Cena ve stavebninách,buk 1850 kč/1 metr naštípaný-rovnaný.

beemer

#7 Nový příspěvek od beemer »

Nesviti nahodou v noci to drevo?

McPeci
Kontaktovat uživatele:

#8 Nový příspěvek od McPeci »

myslíš že by to bylo z černobylu?? :D tam bych kácet nešel... :D
Robert ;)

každý když něco opravuje má na práci nechtěný podpis

https://www.facebook.com/robert.peciva

http://petice.nasetraktory.cz/informace?ank=2&odp[0]=1 petice za legalizaci domadělů v čr

ZipBene

#9 Nový příspěvek od ZipBene »

Karlos89 píše:
Franta.cz píše:Zpočítej si dopravu
Dostal jsem informaci, že kamion tvrdého dřeva z Ukrajiny vyjde vč. dopravy na polovinu ceny co v ČR. Je jasné, že člověk musí platit ukrajinského řidiče, než předraženého českého Posílat tam českého dopravce, vyšlo by to 2x dráž.... Tak jestli s tím má tady někdo zkušenosti, byl bych rád za rady (na jakou firmu se na Ukrajině obrátit atd.).
Pán je šprýmař. Ty sám děláš v práci zadarmo? Že napadáš "předražené" řidiče? Zeptej se jich kolik beroou výplatu a a pak hovoř!!!

Karlos89

#10 Nový příspěvek od Karlos89 »

Pánové, samozřejmě jsem nechtěl žádného řidiče naštvat, nebo rozčílit. Jen pracuji s informacemi, které mám. Ptal jsem se na dopravu známého, vlastní kamionovou mezinárodní dopravu a on mi tuto informaci podal. Tak nevím, kolik svým lidem platí.....ale to není k tématu...

Tady nikdo konkrétně nic neporadil, tak jsem začal pátrat po vlastní ose. Kontaktoval jsem prodejce v UA s žádostí o cenovou nabídku. Nabídl mi cenu 30€ za rovnaný štípaný metr buku. Teď ještě zjišťuje cenu dopravy. To vůbec není špatná cena....

Sadra17

#11 Nový příspěvek od Sadra17 »

co ušetříš projedeš na dopravě :-/
malej traktorista v malým traktoru

danyel

#12 Nový příspěvek od danyel »

A taky ještě clo a hlavně milion různých povolení od ukrainců.Co papír to peníze.Ale třeba se ti to zrovna zadaří.Kdyžtak budeš mít alespon pěknej výlet na UA

Leo

#13 Nový příspěvek od Leo »

Před pár lety jsem četl o dovozu ukrajinského dřeva k nám. Zjistilo se, že bylo vráceno z Polska na Ukrajinu. Ukrajinci si pak našli cestičku k nám a prodali to u nás na topení. Bohužel se potom zjistilo, že dřevo bylo z Polska vráceno proto, že trochu víc svítilo, neboť bylo od Černobylu, kde bylo vykáceno. Zřejmě si na tom někdo dobře namastil kapci, protože se to ani nevyšetřovalo.
A není to jen dřevo, vozil se tu i šrot od Černobylu. Na to přišli náhodou, kdy v Dukovanech začla pípat jedna Liazka. Pak se zjišťovalo, kde se nárazník, který nejvíc pípal, vyrobil, a tak přišli na to, proč tak pískal.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.

honza461

#14 Nový příspěvek od honza461 »

Karlos89 píše:Pánové, samozřejmě jsem nechtěl žádného řidiče naštvat, nebo rozčílit. Jen pracuji s informacemi, které mám. Ptal jsem se na dopravu známého, vlastní kamionovou mezinárodní dopravu a on mi tuto informaci podal. Tak nevím, kolik svým lidem platí.....ale to není k tématu...

Tady nikdo konkrétně nic neporadil, tak jsem začal pátrat po vlastní ose. Kontaktoval jsem prodejce v UA s žádostí o cenovou nabídku. Nabídl mi cenu 30€ za rovnaný štípaný metr buku. Teď ještě zjišťuje cenu dopravy. To vůbec není špatná cena....
Tak je asi drahej majitel kamionu a ne řidič?

honza461

#15 Nový příspěvek od honza461 »

McPeci píše:myslíš že by to bylo z černobylu?? :D tam bych kácet nešel... :D
Myslíš že radiace byla jen v čenobylu?Ta je daleko víc kamaráde.

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“