Motorové pily
Re: Motorové pily
To máš štěstí. Za nás to nešlo, takže 2 roky u strašáků.
Hoši "Milstav" to je případ sám pro sebe, tomu nevysvětlí nikdo nic, divím se že nekandiduje na prezidenta, nebo že by vlastním jménem Tomio Okamura ? Dřívím za 7 000 topí dva roky a píše že "dělá s pilou dřevo"
Nikomu nic zlého nepřeju, ale opravdu je nejlépe vidět na vlastní oka, zkušenost k nezaplacení a nebyli to jenom zelenáči, ale i zkušení, i víc než dvacet roků v těžbě, dřeváci.
Dřevo je blázen a ještě větší blázen kdo s ním dělá.
Nikomu nic zlého nepřeju, ale opravdu je nejlépe vidět na vlastní oka, zkušenost k nezaplacení a nebyli to jenom zelenáči, ale i zkušení, i víc než dvacet roků v těžbě, dřeváci.
Dřevo je blázen a ještě větší blázen kdo s ním dělá.
taky jí tak startuju zaklekávám k ní jenom při prvním startuKevin63 píše: Proč, když ji může startovat frajersky "z ruky"? atd.
malej traktorista v malým traktoru
- adam
Musím teda říct že jsem u nás neviděl těžaře, kterej by pilku startoval jinak než v ruce.
Zetor 6945, VW vento 1.9 TD, Stihl MS 211,MS 360, FS 450, Reform 741
Tak jsou pitomci .Dobrá metoda jak si rozřezat ledvinu.Mimochodem to už se stalo.
Inteligentní člověk
Inteligentní člověk
Kevin63 píše: Přišlápnout si pilu při startování, nebo ji strčit mezi nohy?
A to se u ní modlíš ? Když k ní "zaklekáváš" ?Sadra17 píše:taky jí tak startuju zaklekávám k ní jenom při prvním startu
Zadní rukojeť mezi stehna a jde to i v pohybu
- milstav1
Já pilu startuji taky v ruce přece kní nebudu krčit ještě by mě zajimalo jak si chceš pořezat ledvinu toje jak kdybys chtěl si useknout nohu krovinákem
Milstav ale není vás tam na Kyjově víc takových, že ne
Ten příklad s křoviňákem taky není zrovna nejlepší, ale je vidět že jsi s ním v lese nikdy nedělal. On takový dubový pařízek cca 10 cm průměr vidět není, ale když ho vezme řádně rozmáchnutý a roztočený trojcíp, máš plné ruce práce to ukočírovat. To není jako síct kozám louku.
Ten příklad s křoviňákem taky není zrovna nejlepší, ale je vidět že jsi s ním v lese nikdy nedělal. On takový dubový pařízek cca 10 cm průměr vidět není, ale když ho vezme řádně rozmáchnutý a roztočený trojcíp, máš plné ruce práce to ukočírovat. To není jako síct kozám louku.
- Mirek LKT
Přiznám se , taky startuju pilu z ruky. Do rukojeti se mi nevejde bota, abych si jí přišlápl a mezi nohama ...no startoval sem ...do tý doby , než se mi kousla šňůra a já dostal do vajec
Franto buď sem tě nepochopil , nebo vážně nevim ...nedokážu si představit , jak by sis při starování pořezal ledvinu
Franto buď sem tě nepochopil , nebo vážně nevim ...nedokážu si představit , jak by sis při starování pořezal ledvinu
Kde ostatní končí , my začínáme ...LKT
Já co mám castora 51cm s dekompresorem nebo po tátovi dolmarku natočím v ruce,ale 180 husqvarnu starou babičku v ruce nenatočím.Před lety jsem u ní dělal go motoru a ta potvora má takovou kompresi že bych urval šnůru
- TomikKouril
...taky jsem ji strávil v ukt,ale za 2200 kčMirek LKT píše:Přiznávám , nebyl
civilní služba strávená v ukt za 4 kolíky měsíčně hrát si na válku sem nechal jiným
UKT Landini Vision 105 plus navijáky Igland 2-6 tun
- Mirek LKT
Tomíku já už přesně napamatuju , kolik byl ten základ , co dostávali všichni civilkáři, ale tehdá polesnej čuměl jak puk , když sem mu za měsíc cuknul ven kolem 500 kubů , tak za mě ztratil slovo na vedení a každej měsíc sem k základu dostával nějaký prémie či co
- TomikKouril
...já se polesnýho ptal,kolik mám tahat když budu brát 2200 kč.Tak nikdo nevěděl.Když jsem měl traktor rozbitej 14 dní,tak jsem nic nedělal a nikdo o mě nevěděl,pak to za dva dny dohnal.říkali mě dezertér.
UKT Landini Vision 105 plus navijáky Igland 2-6 tun
To jste byli u VLS nebo kde?Škoda že jsem o téhle možnosti nevěděl,určitě bych to taky zkusil,někam se takhle dostat.Určitě by to bylo zajímavější než rok v zeleným
- Mirek LKT
já "sloužil " u lázeňských lesů K.Vary. Jen se baba na ouřadě koukla co má za školu a už sem byl u lesů