Motorové pily
Re: Motorové pily
Koukal jsi špatně Kettenbremsen und Zubehör - stránka č.3 - obj. číslo - 176-119
Tak tam dali slabší pružinu a ona nedotáhne pásku tak jak má. Ještě se podívej na buben spojky, jestli nemá po obvodu projetou drážku, to taky dělá problémy s bržděnímVladimír Šimo píše: Pásek neměnili. Holt to rozdělám a mrknu jestli to sedí jak má.
Pásky jsou různých dýlek? To jsem netušil.
já to nemůžu najít vidim tam samou řětězku
už jsem to našel.Jak se zjištuje cena a objednávka.Dík
nejlépe tak 8. nebo přímo vratovej šroubZetor 62 píše:Našroubuj do hadičky vrut do dřeva, ale neutahuj ho ! Vrut rozumného průměru ! Původně tam byl malý červík v té plastové hadičce.jurex píše:Kluci, prosím vás nevíte jaký odvzdušňovák nádrže je na stihl 038? mám tam pouze vývod na hadičku a když nahnu pilu, tak z tama teče benzín..
Věřím tomu, že to funguje, ale ty, jako servisák a kolenoúpravy?
- TomikKouril
Hoši opraváři....na Jonseredu2171 me pořád smrdí benzín...jak ji položím na bok.Je to od nádrže mezi karterama.Byly tam nějaké odvzdušnováky...??Mám ji asi 4 roky.Když ji vozím v traktoru,tak je to napoblití
UKT Landini Vision 105 plus navijáky Igland 2-6 tun
- Mirek LKT
Tomíku měl by být na straně uchycení lišty mezi rukojetí a karterem vidět. Takovej bílej špunt , ale těch ventilů se dávalo několik tipů , třeba ten jak je na obrázku
Kde ostatní končí , my začínáme ...LKT
Keve to není kolenoúprava ! Původní provedení mělo uvnitř cca 5 mm dlouhý 3 mm průměr červík. Většina dnešních "superservisáků" se domnívá právě že to je kolenoúprava a tak ho vyhazují, no prostě "superservisáci" co umí jen vyměnit celek a nic víc Nedej bože chtít po nich třeba vyměnit membrány, raději vymění celý karbec a kontaktní zapalování ? Odesílají do šrotu, protože pochopit jeho princip a nastavení, to je pro ně vysoká škola.Kevin63 píše:nejlépe tak 8. nebo přímo vratovej šroubZetor 62 píše:Našroubuj do hadičky vrut do dřeva, ale neutahuj ho ! Vrut rozumného průměru ! Původně tam byl malý červík v té plastové hadičce.jurex píše:Kluci, prosím vás nevíte jaký odvzdušňovák nádrže je na stihl 038? mám tam pouze vývod na hadičku a když nahnu pilu, tak z tama teče benzín..
Věřím tomu, že to funguje, ale ty, jako servisák a kolenoúpravy?
STIHL 038 AV Electronic QuickStop
Dostala sa mi do rúk pilka STIHL 038 AV Electronic QuickStop. Máte s ňou niekto skúsenosti? Rád by som sa o nej dozvedel niečo bližšie, hlavne by ma zaujímalo či sa dá zistiť rok výroby, nakoľko pilka vyzerá takmer ako nová. Potom klasika výkon, váha, na akú robotu bola určená.
Majiteľ do nej bohužiaľ nalial bio-olej na reťaz porezal 20m buka a následne ju nechal cca rok stáť. Tak som ju dnes kompletne zvnútra vyčistil od toho sajrajtu, reťaz sa dokonca z lišty ani nedala vytiahnuť, tak sa teraz močia v petroleji. Do nádržky som nalial normálny olej a vyzerá to že čerpadlo funguje. Zajtra ešte nabrúsim a bude skúška, už sa neviem dočkať.
Majiteľ do nej bohužiaľ nalial bio-olej na reťaz porezal 20m buka a následne ju nechal cca rok stáť. Tak som ju dnes kompletne zvnútra vyčistil od toho sajrajtu, reťaz sa dokonca z lišty ani nedala vytiahnuť, tak sa teraz močia v petroleji. Do nádržky som nalial normálny olej a vyzerá to že čerpadlo funguje. Zajtra ešte nabrúsim a bude skúška, už sa neviem dočkať.
- jurex
- Kontaktovat uživatele:
Taky mám teď nově 038 a je to super silná mašina, jde dobře za plynem a stará je tak z roku 1984
Re: STIHL 038 AV Electronic QuickStop
na bio olej je najlepsie pouzit saponat a horuca voda
kentus tady máš technická data Stihl 038 AV,
http://www.acresinternet.com/cscc.nsf/e ... enDocument
jinak to je "trošku starší" profi mašina z modelové řady 028,038,042, následující řadu 031, 041, 051 a předchůdce řady 026, 034, 036, 044. Vyráběla se také ve verzi Electronic, s elektronickým zapalováním. Výkonově dravec, její nectností je velká citlivost plastových ozubených kol pohonu ol. čerpadla na používaný olej. Oregon dodává náhradní řetězku i s kolem. Dnes je na trhu dost replikových výrobků, takže výměna už není problém. Také proto, že je ještě hodně rozšířená a oblíbená ve světě, mají tito výrobci dost dalších dílů v sortimentu. Dnes ji vyrábí Stihl jako MS 381, bohužel se nedováží k nám, takže s filozofií zdejší pobočky Stihl (co se u nás neprodává, na to díly nemáme !), se originál díly nedováží ! Filozofie hodná "ocenění", ale tak to je.
http://www.acresinternet.com/cscc.nsf/e ... enDocument
jinak to je "trošku starší" profi mašina z modelové řady 028,038,042, následující řadu 031, 041, 051 a předchůdce řady 026, 034, 036, 044. Vyráběla se také ve verzi Electronic, s elektronickým zapalováním. Výkonově dravec, její nectností je velká citlivost plastových ozubených kol pohonu ol. čerpadla na používaný olej. Oregon dodává náhradní řetězku i s kolem. Dnes je na trhu dost replikových výrobků, takže výměna už není problém. Také proto, že je ještě hodně rozšířená a oblíbená ve světě, mají tito výrobci dost dalších dílů v sortimentu. Dnes ji vyrábí Stihl jako MS 381, bohužel se nedováží k nám, takže s filozofií zdejší pobočky Stihl (co se u nás neprodává, na to díly nemáme !), se originál díly nedováží ! Filozofie hodná "ocenění", ale tak to je.
Tomíku může to dělat, jak píše Míra odvzdušňovák, ale taky často stačí povytáhnout lehce palivovou hadičku a je po problému. Časem se její povrch deformuje v průchodu stěnou nádrže a palivo potom prosakuje, na funkci to nemá vliv, ale smrad a fleky třeba v kufru auta jsou nepříjemné.TomikKouril píše:Hoši opraváři....na Jonseredu2171 me pořád smrdí benzín...jak ji položím na bok.Je to od nádrže mezi karterama.Byly tam nějaké odvzdušnováky...??Mám ji asi 4 roky.Když ji vozím v traktoru,tak je to napoblití
Ahoj,
Na jakou hmotnatost by jste doporučili Husqvarnu 576 ?
Na jakou hmotnatost by jste doporučili Husqvarnu 576 ?