Odhrňování sněhu traktorem a radlicí - cena

vše co nejde zařadit nikde jinde

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
majarka

Re: Odhrňování sněhu traktorem a radlicí - cena

#256 Nový příspěvek od majarka »

Dotaz. :) Máte při odhrňování snihu oranžoví maják?Musí být přihlášený?
Zetor4011 byl to skvělí traktor. Zetor 5211

vasek775

#257 Nový příspěvek od vasek775 »

mám pokud není napvno tak nemusí
Mám Zetor 6211,6718 ,nakladač Mikrus, vlek 8tuna,Fabia 1,2tsi a ted Oktavia III DSG kolka gladiator X450L a dalsi bordel co překáží u baráku

majarka

#258 Nový příspěvek od majarka »

Děkuji. :) Takže magnetický nemusim zapsat do techničáku? 8)

poldikxx

#259 Nový příspěvek od poldikxx »

ne nemusíš. já jezdím pro penny market ale sem zaměstnanec pedersna a ještě k tomu mám pár firem a jedno menší městečko

majarka

#260 Nový příspěvek od majarka »

Tak kdo už odhrňoval snížek. :) :smich:

poldikxx

#261 Nový příspěvek od poldikxx »

mě to čeká,ve 24:00 nastupuju

cartmanxv

#262 Nový příspěvek od cartmanxv »

Byl jsem včera, a teď si nařídím budíka na půl čtvrté na ráno, pořád padá :)
Tak dlouho jsem si stavěl malotraktory, až jsem si koupil Zetor.....
Zetor 5718

MILDAZETOR

#263 Nový příspěvek od MILDAZETOR »

Tak z neděle na pondělí jsem jezdil :rally: cca 6hod. . Včera jsem přišlel v 16,30zhod. z práce, převlík se do pracovního nalil naftu a zkontroloval stroj a v 17,00hod. jel do půl jedné prohrňovat :rally: . Pak si zdřímnul na cca 3 hoďky, a do půl 8hod. opět odhňoval :rally: . Poté vše poklidil a tradá do práce.... :prace:

Radim900

#264 Nový příspěvek od Radim900 »

U nás prohrnujou s zetorem 6211 a CAT Challenger MT575B

trakmazel

#265 Nový příspěvek od trakmazel »

Tak nám ten kolotoč začal... Loňská zima dala zabrat, ale prašule se ňáký nasypaly taky. K těm cenám za 500 na hodinu ani náhodou, za 600 možná, ale musel bych mít jistotu, že to ještě nějak odrbu. Protože těch 600 je almužna a to bereš jen když jsi v nouzi. Myslim si že každej by měl mít svoji hrdost a nejít za každou cenu a to je i s jinejma pracema. Na druhou stranu vim, že jsou regiony, kde o práci nezavadíš a pak se to zneužívá. Já mam asi spíš štěstí že na mladoboleslavsku je zaměstnanost. Jak jsem psal udržuju areál, kde pracuji a za to mam smluvní částku, ať je zima nebo ne. Jsme firma co dělá pro škodovku a dodávané komponenty musejí být do čtyř hodin dodaný, jinak minutovej prostoj se pohybuje kolem 100000,- Kč, další věc je že pár prostojů za sebou a stáváš se pro škodovku nedůvěryhodný dodavatel a pak už nedostaneš dálší projekt. Takže veškerá sranda jde stranou. Dva dny zpátky, volali v noci náš kamion opřený na svodidlech na nájezdu na dálnici. Silničáři na nájezdy kašlou, tak vyhrnout až na asfalt (zpatečkou) a vytáhnout na dálnici. No měl jsem prdel hezky sevřenou, když se motáš traktorem na dálnici. Za takovýhle výjezdy mam dvojku na hodinu. Druhej den přišel náš ředitel a děkoval, že prej na konci sezony dá navrch desítku. Dobrej kšeft ne? No aspoň budou prašule. Na jaře chci tu 6945 prodat, nebo na ni musim udělat plechařinu, je chudák holka taková ošuntělá, ale jinak je ok. Furt pošilhávám po něčem lepším, tak nevim.

flashbiker

#266 Nový příspěvek od flashbiker »

Myslim, že to je jak píšeš,když si v regionu kde naštestí prachy "zatim" :) jsou, tak proč si neříct víc a nejezdit tak za "almužnu". Ty 2000/h jak píšeš úplně chápu, někdo by řek, že to je přehnaný, ale když jsou ochotný to zaplatit a jsou rádi, že jim vyjdeš vstříct "kdykoliv", tak si to proste zasloužíš. Jen víc takovejch kšeftů. Já jezdim teď jeden větší areál se 10540 a malym JD dělám chodníky a není to špatnej výdělek, ale jezdim tam třeba 5h pořád dokola, aby to bylo co "nej" a vysolim tam běžně cca 500kg soli, včera mě teda trochu sra..., protože si snad mysleli, že ten sníh umim i vyzmizíkovat, že prej to tim traktorem vždycky někam vyhrnu... :) nevim co by chteli v arealu kde jsou samy auta, chodniky, stromky,... a misto na vyhrnutej snih nikde
pražák s láskou k traktorům; Fendt Favorit 924 Vario, JD 4310
http://www.sluzby-levne.cz

vasek775

#267 Nový příspěvek od vasek775 »

jo o takových kseftech se mi můze jen zdát unás je kazdý lakomý na korunu
Mám Zetor 6211,6718 ,nakladač Mikrus, vlek 8tuna,Fabia 1,2tsi a ted Oktavia III DSG kolka gladiator X450L a dalsi bordel co překáží u baráku

Potemkin

#268 Nový příspěvek od Potemkin »

Ja na radlicu používam vyhradne na tretí bod reťaz a som spokojny. Tlačiť sa do zadu dá a ked schytáš prekážku tak ti ju preklopí a je menšia pravdepodobnosť poškodenia. Ale kdesi som to tu už písal

karlik.t

#269 Nový příspěvek od karlik.t »

Pánove , tak to se máte odhrnovat za takový prachy. Já jsem z ostravska a letos jsem šel do odhrnování sněhu poprve.

Když jsem zjistoval ceny tak pro silničky to zemědělci dělají za 480/h dez dph. a tak jsem musel s mojim malým jít níž. Nabídl jsem 460, a projel jsem to. Ale jak píšete subdodavatele pro Škodovku u nás pro Hiundai potřebují mít non stop asfalt a ten co mi kšeft vzal to nějak nestihal pokrýt tak jsem to i tak dostal. Podle Vás dělám za almužnu , Ale dostal jsem se mezi zajeté kolečka systému a ted mně odtamtud už asi tak lehce nedostanou. A to že prohrnu kamionum 500m městské cesty asi nikdo neocení, krom kamioňáků... :)

Držím palce Karlos

adam

#270 Nový příspěvek od adam »

Jezdíme za 550 na hodinu.
Zetor 6945, VW vento 1.9 TD, Stihl MS 211,MS 360, FS 450, Reform 741

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“