je to kousek od Havlíčkova BroduMiro píše:Pekne. Neni to 480 II niekde od Trnavy ?
Žatva 2010
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Žatva 2010
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
Tady mám par fotek tak se kdyštal mrkněte
viewtopic.php?f=32&t=12533&start=345
viewtopic.php?f=32&t=12533&start=345
minulý týžden som prechadzal cez CZ z Rozvadova po Drietomu a videl som že u vás je ešte strašne vela toho mlátit a stále prší.. pole skušané z každej možnej strany kombajnom a po pár metroch len hlboké jamy a koniec.... Kombajny z polopásom by sa teraz uživili.....paja333 píše:Tak takhle probíhaj žně pod Řípem.
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Aj dvojmontáž by pomohla. Teraz pripravujem na kopanie zemiakov kombajn ale kopať budeme asi len motykami v čižmách.
A já jsem si v srpnu říkal, proč v Železné na jednom ze dvou kombajnů nasazovali takové ty trojúhelníkové pásy. Ty chlapci to tušili
- paja333
- Kontaktovat uživatele:
Nejhorší že takhle zapadnem několikrát za den.
Tady mají taky ještě sekat. Po začátku jezdila kolona: kombajny, odvozci s valníkama a za nima chlapík s Johnem jako vyprošťovací vozidlo. Kombajn tam byl každou chvíli a odvozci ještě častějc. Letos to je morý i tam, kde to je jinak suchý. Kolem dolíků a třeba u lesa zůstala na polích řepka i obilí. Nejde tam vůbec vjet na některejch místech. Letos budou dožinky snad na vánoce! Dneska sekali a začalo pršet, tak museli přejet na druhou stranu celího rajonu a sekalo se jinde. Přeháňky místy a pásama. Ještě snad jezději, nebo jsem je propásnul když jely domů.
Ja som tiež včera mlatil zahumienky za dažďa.Ludom to už bolo jedno len nech mlátim. Každu chvílu som kontroloval sitá a vytriasadlá ale v podstate to s vačšími stratami šlo. Aj tak sme ešte neskončili. Jeden kamarát má John Deere a neustriehol si vytriasadlá tak mu ich polámalo.
jeden neplánovaný výjazd túto sobotu....technické konope...
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.