NEHODY TRAKTORÚ
Re: NEHODY TRAKTORÚ
Dle laického odhadu a zkušenosti s těmi mladými divočáky - letěl jako kanec a čuměl do mobilu nebo laptopu ,hlavně že někoho nezrušil . Ale pojišťovna ho nebude milovat a ani podnik . Pokud to mají pojištěné ve flotile tak jim asi zvýší pojistné...
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....
https://www.krimi-plzen.cz/a/dopravni-nehoda-hlohova/
Je toho nějak hodně v okolí. Před pár dny tu skoro vedle ve vsi přejel kluka traktorem asi spadl z blatníku. Podobný případ co je vedle ve vlákně. Prý přežil vic nevím.
Je toho nějak hodně v okolí. Před pár dny tu skoro vedle ve vsi přejel kluka traktorem asi spadl z blatníku. Podobný případ co je vedle ve vlákně. Prý přežil vic nevím.
Může se vůbec jezdit s vidlemi směrem vpřed?
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Ne mel by za sebou tajnout schvaleny prives a na nem mit nastroj. Aspon u jednoho zo bylo v navodu
Stydím se za tuto zem
K některým adaptérum byl od nova kryt na tu spodní část.
Neviem sice čo je v zákone, ale pri stretnutí s našimi pomáhačmi som sa pýtal aj na toto. nemajú problém ani s vidlami ani s nákladom na čeláku . Pri vidlách jedneho napadlo - mohol by si ich dvihnúť hore. Vpredu nenosím nič , nie kvoli bezpečnosti, ale kvoli prednej náprave. Vzadu paletizačné vidly bežne prázdne aj s nákladom. Nie sú sice také ostré, ale pri cúvaní z dvora aj tak mám strach z detí na bícykloch.
No sak treba dodrziavat pitny rezim
To bol nejaky Super s navijakom, RIP