Výše zálohy za minibagr ?
Re: Výše zálohy za minibagr ?
Už někdo zavolal do té půjčovny a zeptal se, kolik chtějí zálohu? Když to dotyčný neumí a musí založit další nesmyslný vlákno, kterých je tu na netu miliony..
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
A já si doteď myslel, že jde o reklamu na tu půjčovnu.
- Jan.F
Leo:
Tak téma smaž když ti tak vadí, ale dle tebe tu pak je pomalu 90% témat je nesmyslných.
Tak téma smaž když ti tak vadí, ale dle tebe tu pak je pomalu 90% témat je nesmyslných.
Pomožte zachránit tisíce lidských životů, objevit dosud neznámé prvky, či dokonce nalézt mimozemskou civilizaci..
A to vše jen s použitim vašeho PC
http://www.czechnationalteam.cz/
A to vše jen s použitim vašeho PC
http://www.czechnationalteam.cz/
Leo:
Já tam nevolal,protože svůj bagr mám doma.
Já tam nevolal,protože svůj bagr mám doma.
Jan.F:
Tak nemusíš mně citovat, mám tu jen jeden příspěvek. Viz. pravidla fora.
A nechápu, jak dospělý chlap má problém zjistit si tak jednoduchou informaci. Jeden telefon nebo email.
Ano, tyto vlákna jsou na houby, když se v nich řeší i jinde neschopnost, ne nevědomost, si sehnat informace přímo od zdroje. A ty zdroj informací máš. Chápu, když někdo řeší informace na starý stroj, kdy už není ani výrobce, kde není kam zavolat a zeptat se. A google toho moc neřekne.
Tak nemusíš mně citovat, mám tu jen jeden příspěvek. Viz. pravidla fora.
A nechápu, jak dospělý chlap má problém zjistit si tak jednoduchou informaci. Jeden telefon nebo email.
Ano, tyto vlákna jsou na houby, když se v nich řeší i jinde neschopnost, ne nevědomost, si sehnat informace přímo od zdroje. A ty zdroj informací máš. Chápu, když někdo řeší informace na starý stroj, kdy už není ani výrobce, kde není kam zavolat a zeptat se. A google toho moc neřekne.
vitex:
Beru na vědomí.
Beru na vědomí.
Jan.F:
Záloha je 5000Kč. Kdo s tím neumí, tak zaučí. Doprava na místo se platí zvlášť. Pokud se natočí do 12motohodin, je tam nějaká sleva.
Minutový telefon s ochotným pánem.
Stačí??
Záloha je 5000Kč. Kdo s tím neumí, tak zaučí. Doprava na místo se platí zvlášť. Pokud se natočí do 12motohodin, je tam nějaká sleva.
Minutový telefon s ochotným pánem.
Stačí??
Já to vidím takhle, Jan.F cosi plánuje, počítá náklady na bagrování. Sedí u toho k večeru (v 18:00hod.).
Není žádný Onasis, na webu půjčovny se dočetl že 24hodinové nájemné je cca 1800Kč. Ví že je nutná i kauce, ta však na webu uvedená není.
Tak jde na perfektní (nejlepší na netu) forum traktory. Cenný zdroj cenných informací. Řízený svědomitými moderátory.
Spoléhá že potřebnou informaci získá ihned a nemusí čekat do zítra aby se dalo zavolat do půjčovny. Potřebuje ten rozpočet dodělat dnes.
Zejtra musí zas do arbaitu.
Není žádný Onasis, na webu půjčovny se dočetl že 24hodinové nájemné je cca 1800Kč. Ví že je nutná i kauce, ta však na webu uvedená není.
Tak jde na perfektní (nejlepší na netu) forum traktory. Cenný zdroj cenných informací. Řízený svědomitými moderátory.
Spoléhá že potřebnou informaci získá ihned a nemusí čekat do zítra aby se dalo zavolat do půjčovny. Potřebuje ten rozpočet dodělat dnes.
Zejtra musí zas do arbaitu.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Bourači - tvoj popis presne sedí na mňa, len má ešte pokračovanie. Po zrátaní celého rozpočtu sa pozriem na účet v banke, papier zahodím a beriem do ruky krompáč a lopatu. Presne takto som si rozpočtoval vytrhanie alebo frezovanie pařezov v mojej džungli a stále to bolo Až raz sa usmialo aj na mňa šťastie a doma je malá fréza. Sice vela nerobí ale je MOJA, a už nič nebudem predávať
Oco, já už ani nepočítám ten rozpočet, nedejbůh abych po spočítání čučel na účet v bance - rovnou se chápu rýče, lopaty, krumpáče a kolečka!
Jen jsem se teď nějak dostal do fáze, že by mi na to co bych rád udělal nestačily ani tři životy Síly ubývá a času nepřibývá.
Jen jsem se teď nějak dostal do fáze, že by mi na to co bych rád udělal nestačily ani tři životy Síly ubývá a času nepřibývá.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
a proto jsou stroje, práci strojům! Je to levnější než ručně. Kdo nevěří - dosud nezkusil.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Myslel jsem, že se říkalo "práci lidem, dřinu strojům", ale taky si nemusím všechno pamatovat přesně
Ono to bude tak, že ty seš synek šikovný a dovedeš si spočítat, co vyděláš jinde. A pak jsou lidé v zaměstnání, ti nic navíc nevydělají a ve volném čase se chápou rýče. A to myslím, že bys mohl pochopit, zas ty.
Ono to bude tak, že ty seš synek šikovný a dovedeš si spočítat, co vyděláš jinde. A pak jsou lidé v zaměstnání, ti nic navíc nevydělají a ve volném čase se chápou rýče. A to myslím, že bys mohl pochopit, zas ty.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
A tretia skupina sú chlapci čo ani v 50ke nevyrástli z Merkuru a tí si ten bagrík aspoň požičajú.
Ještě že jsem vyrůstal s merkurem a koupil si bagřík.Já su tak ščastné,jak říkal Venclovský při překonání kanálu La Manche.