Nákup na portálu Ebay
-
Nákup na portálu Ebay
Prosím , poradil by mi tu někdo , jakým způsobem(postup) nakupovat na Ebay?
Děkuji za reakce. P.
Děkuji za reakce. P.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nákup na portálu Ebay
Co by tě zajímalo? Vytvoříš účet s adresou, mailem atd. Zaregistuješ platební kartu (ideálně tu, kde nemáš rodinné úspory) a vesele nakupuješ. Doporučuju hledět si na cenu dopravy (shipping, ideálně free shipping). A pak u věcí z číny cca 2-3 týdny čekáš než dofrčí. Prachy se strhávají z karty. Dá se jet i přes paypall, já jedu přes kartu. Když zboží nedojde, napíšeš prodejci, pohrozíš mu špatnou recenzí a prachy ti vrátí. Nic těžkého no a nebo je var 2, že budeš otravovat lidi jako já, pošleš jim co chceš, napíšeš svou adresu a oni ti to rádi objednají
- elbarto
- Kontaktovat uživatele:
Doplním že mimo EU nad bezcelní limit plus clo, DPH a poplatky za vyřízení proclívání. Pošta uskladnení cca 100kč, zastoupení v celním řzení 200kč, DHLzákladní min. částka vyřízeni 500kč. Není to přesně na korunu, stej to stále mění. Alespon základní znalost AJ nutná.
Google preloží. Ja viem anglický prd a cievka do motora Honda došla, aj objektív z Anglicka, a z Anglicka som aj z e-shopu objednával a všetko ok.
Nikdy nehovor: To nejde. Vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
Jaká je pravděpodobnost že zboží projde celnicí bez placení při přepravě DHL. U pošty občas projdou věci nad limitem. Co mi pošta ztratila zásilku jsem chtěl zkusit DHL.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
elbarto: Od 20$ ne? Píčovinky typu obaly na telefony, majáky, baterky atd chodí bez cla i z číny
- elbarto
- Kontaktovat uživatele:
AlexTc: ...pravděpodonost, že DHL přimhouří očko je aktuálně nulová. Dle deklarace na centy přesně. Tohle bylo dřív, ale dávno to už neplatí. ČP mi založila celní řízení, když jsem měl 0.5 USD přes limit.
-
Jou tam také 2 ceny, a nevím která platí....
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
daj odkaz na tovar
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
nákupy jsou snadný, založíš účet na ebay.cz kteý funguje na všech ebay a nakupuješ platba bud paypal (musíš založit účet a spárovat kartu) nebo rovnou platba kartou
malej traktorista v malým traktoru
- elbarto
- Kontaktovat uživatele:
... ano slepě klikat na zboží je opravdu snadné. Horší už jsou dotazy na detaily zboží, případně reklamace. Neumím si úplně představit komunikaci s Ali nebo Ebay na základě transtaloru :-) neumíš, smolík, nikdo se s tím lousakt na druhé straně opravdu nebude.
No na ebay se toho bojím chtěl bych tam koupit https://www.makitauk.com/product/ur180dz.html Pro ženu na dosekání okolo plotu a pod ,ale zatím ji do čech nedovážejí aspoň sem nenašel počkám co mi odpoví z makity na mejla . Holt na G řadu toho moc na tenhle typ aku v čechách není
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Komunikace s ALI? Tak u toho jsem byl. Anglicky napsané "Dobrý den, zboží přišlo poškozené", děkuji a podpis. Plus teda identifikace zákazníka. Určitě by se to dalo i pomocí toho překladače a co se stalo? Celkem nic, jen přišlo totéž - nepoškozené a mail od prodejce s dotazem jak to došlo a jestli je vše v pořádku. I na toto se dá slušně odpovědět jednou větou a pomocí překladače.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Anglicky umím pár slov, ALI se vcelku prokoušu, a dotazy na zboží včetně řešení nedoručení se dají zvládnout i přes ten překladač.
já zatím teda řešil jen nedoručení zboží a stačil mi překladač k vrácení peněz
malej traktorista v malým traktoru