Kovošrot
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kovošrot
Dříve jsem nebyl příznivcem sbírání šrotu hasičema... jednou brácha dovalil motor do pareza a už se 3 oky účastním s kontejnerkou...zatím jsem vždycky úspěšně něco dotahnul
A s přibývajícím věkem už to bude jenom horší.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Tiše tohle vlákno sleduji a Britte, Tobě by měli dát Ban dokud nezačnes to uzený povinne rozesílat registrovaným na fóru. Pěkná práce. Až si mě nahlodal že bych měl něco takovyho přes zimu taky spichnout. Fakt klobouk dolů.
Určitě to udělej. Je to jednoduchý, nenáročný na obsluhu a výsledek fakt stojí za to.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
kovosrot lustenice sou tam rafky 9 na 15 medomet strojni pila svitky plechu a plochacu stojan na vrtačku a plno motoru z tater
a dva strojky na zavirani konzerv
-
Kovošrot Púchov : francúzske barle 20ks
Kdysi dávno jsem měl pracovní uraz na noční ve firmě. Syn mě vezl v hluboké noci na pohotovost ortopedii. Dochtor mě vyšetřil a napsal mi Francouzský hole. Přinesla mi je mladičká sestřička, blondýnka. Příjemná a tady je máte. Koukám, já vám je sešteluju na vaší vejšku. Poštelovala, prošel jsem se s níma a dobrý. Povídala mi: tyhle hole si hlídejte! Vybrala jsem vám ty pěkný, ergonomický s těma šikovnejma madlama pro ruce. Máte ty hole do důchodu! Tak opatrně s níma. Mám je doma v koutě uschovaný. Aby se mi nezjebaly. Však v dúchodu budou potřeba a třeba na jiný nebude! No když mi to ta blondýnka povídala a ukazovala co s níma, až jsem se červenal.
oto tomu nerozumím co ukazovala s berlema snad si je někam nestrkala když ses červenal
Moja žena sa zosypala kdesi, nejaký doktor jej napísal francúzku barlu, potom na kontrole jej ortopéd povedal že potrebuje dve. Tak jej napísal dve, takže už mala tri. Ja som jej bol v lekárni tú prvú vziať a keďže ma koleno pobolievalo tak som sa po ceste domou o ňu opieral, no a stretnem známeho a že čo sa Vám stalo? a tak celou cestou.
A keď si zlomila nohu a mala ju zoskrutkovanú tak dcera ktorá žije v Kalifornii si vzala mesiac voľno a mali tam nejakú akciu na taký ľahký invalidný vozík, taký čo niekto musí tlačiť lebo má len 4 malé kolieska, stál pár USD, tak ho dotiahla, no a žena si ho pochvaľovala, sedela na ňom a varila, zdravou nohou sa odrážala, dcera ju aj do mesta na ňom vzala, aj jedna kamarátka ju tak vzala viackrát von. Jeden nikdy nevie.
A keď si zlomila nohu a mala ju zoskrutkovanú tak dcera ktorá žije v Kalifornii si vzala mesiac voľno a mali tam nejakú akciu na taký ľahký invalidný vozík, taký čo niekto musí tlačiť lebo má len 4 malé kolieska, stál pár USD, tak ho dotiahla, no a žena si ho pochvaľovala, sedela na ňom a varila, zdravou nohou sa odrážala, dcera ju aj do mesta na ňom vzala, aj jedna kamarátka ju tak vzala viackrát von. Jeden nikdy nevie.
Nikdy nehovor: To nejde. Vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
To je z rumunskýho vleku z 70.let - třístranný sklápěč???
Teď, teď, teď tu byl. Museli jste se potkat.
Ten "rumun" co jsem znal měl užší a vyší kola a hlavně měl vinutý pružiny a rád se převracel ....
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....
NN to není on - později se po tomdle typu co zmňuješ Ty vozila myslím že 7tuna na tědletěch balonech. Už ne "traverza" - byl to klasickej sklápěčkovej vlek s autorejdem. Typ nevím....měl origo plechový boky....
Teď, teď, teď tu byl. Museli jste se potkat.