Dotaz na to co to je?
Re: Dotaz na to co to je?
Ber to jako z nouze cnost a nikdy nejede všechno současně.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
tadyk sem našel takovy video, sice teda původní účel věci je známý ale jinak teda opravdu nevím naco to je
Frézování, soustružení a jiné činnosti v dílně, Zetor 50 super
Ukázka vysoké kvality ložisek.
nechytil jsem teda úplně všechno,
protože ten pán občas nějak divně šišlal, jako by mu chybělo pár zubů v puse.
Co jsem chytil tak si stěžuje na to, že některá ložiska dneska stojej zaprd už jako nová,
že házej, což ukazoval hodinkami na neházící hřídeli a házícím vnějším kroužku.
Tak se chtěl pomocí soustruhu do něj podívat, jak je to možný, a zjistil, že ty ložiskový kroužky nejsou vůbec kalený ani zušlechtěný, že se daj ohnout či snadno říznout pilkou. Takže shitty materiál, nebo se výrobce vykašlal na tepelné zpracování.
protože ten pán občas nějak divně šišlal, jako by mu chybělo pár zubů v puse.
Co jsem chytil tak si stěžuje na to, že některá ložiska dneska stojej zaprd už jako nová,
že házej, což ukazoval hodinkami na neházící hřídeli a házícím vnějším kroužku.
Tak se chtěl pomocí soustruhu do něj podívat, jak je to možný, a zjistil, že ty ložiskový kroužky nejsou vůbec kalený ani zušlechtěný, že se daj ohnout či snadno říznout pilkou. Takže shitty materiál, nebo se výrobce vykašlal na tepelné zpracování.
já teda anglicky (nebo co to je za řeč) nerozumim ani slovo ale to je celkem jedno to co s tym ten pán dělal mě dalo tu otázku naco to je takovy ložisko ktery vlastně ani není ložisko ale kus železa a kus zbytečné práce nehledě nato že si to nekdo kópi vyhodí zato peníze a kdyby to namontoval já nevim třeba do převodovky na výtah tak nekdo mohl taky sletět z dvacátyho patra takže teda fakt nevim naco to takovy ložisko-neložisko vlastně je
jako dřív se dělali ložiska do koňskéch vozů taky to byli jenom jakysi kulatinky nasekany a fungovalo to ale kolik takové žebřiňák jede..
jako dřív se dělali ložiska do koňskéch vozů taky to byli jenom jakysi kulatinky nasekany a fungovalo to ale kolik takové žebřiňák jede..
Frézování, soustružení a jiné činnosti v dílně, Zetor 50 super
Je to v názvu videa:Vysoce precizní hovno(sračka).No a na co to je?To je uplně sténý jak ze žrádlem z nejakyho superhyper:neco vyrobit aby si to negdo kópil protože to je levný,že je to k ničemu néní podstatný,zaplacený to bylo a vo to de.
Ceterum autem censeo EU esse delendam.
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
-
Ahoj chlapi mam dotaz ohledne tohohle bazmeku je to udajně z kračejiciho bagru kaiser něco od ovldaci paky (vše co mi bylo řečeno ) ve vnitř je jakasi guma kterou potřebujem vyměnit a nevime jak se do toho dostat tak se radši poradim než neco dojebat
upload pic
hosting image
upload pic
hosting image
ja prone delam kola maj vcechach servis i zastoupeni mozna by ti poradily
Vevnitř je "O"kroužek.Jde strašně blbě vytáhnout a dát zpátky.Hlavně na to neber šroubovák,nebo rýsovací jehlu.Jakmile poškodíš povrch,můžeš to celé vyhodit.
JJ, to chce ocelovou strunu, pečlivě zbrousit do kulata a lovit. Je to děsnej vopruz.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
-
Dík chlapi pudu to zkusit
-
Dej si ji do horké vody at ti troch změkne
nějaký pomocný kolíček, hladký s rovným čelem, průměr o pár desetin menší, volně zastrčit těsně pod zápich, zajistit.
Okroužek tam našlapat + vazelína, do zápichu zaleze. Druhý stejným postupem.
Okroužek tam našlapat + vazelína, do zápichu zaleze. Druhý stejným postupem.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.