Kovošrot
Re: Kovošrot
Ok, pišu sz.
tak uz vim, proc mi kanystr neprodal
jinak z dilu na traktory tam bylo uz nic moc-spis nic nedodrbanyho , novy a pouzitelny uz bylo stranou u majitele..
ale i tak diky Juch
jinak z dilu na traktory tam bylo uz nic moc-spis nic nedodrbanyho , novy a pouzitelny uz bylo stranou u majitele..
ale i tak diky Juch
A ten to střelí na Bazoši nebo tady na foru ......ale obecně: už tam nicmoc není....burzy a net způsobili, že šroťáci nejsou hloupí a odvezou to někam na louku, kde to hodí na deku a dají cenovku anebo to dají na net nebo to někomu pustí dál.......ale bylo by škoda to našrotovat......ještě že tolik věcí zachrání .....u nás tě na plac už nepustí, časy, že sem se hrabal ve šrotu sou pryč a dovezl domů káru plnou dílů na lis.....stejně už tam nic nemají, páč okolí JZD sou už dávno uklizený od šrotů, co mi dál provozujeme
Teď, teď, teď tu byl. Museli jste se potkat.
Já byl v uteri v Malešově a tam po delší době znovu otevřel kovoštot. Má to jinej než předtím. Vše jsem se vyptal. Můžeš si na place vyhrabat co chceš, zváží zaplatíš máš. Zatím se rozjíždí. Ale dřív tam byl chlapík a vše třídil a dával bokem. Pro kovozemědělce, motorkáře, zahrádku, mechaniky, atd. Mohl jsi se rejpat v hromadách jak bylo libo. Však jsem odtamtud hodně natahal.
V Kolině malinkatej šroťák a tam se taky můžeš vrtat. Pokaždý jsem platil víc než dostal. Závaží tam taky jednou měl na ZT a na Cristala. Dumal jsem, jestli vzít nebo ne. Pak si říkám nemám využití, tak jsem nevzal. Pán nevěděl ani na co to je. A pak když jsem mu řekl, hm tak jo a nechal to v konťáku. Oni to neřeší, bo by se zarovnal a pak když to nabídne nestojí mu to za to práce s tím a poslouchat blbí keci že za to chce fůru prachů.
V Kolině malinkatej šroťák a tam se taky můžeš vrtat. Pokaždý jsem platil víc než dostal. Závaží tam taky jednou měl na ZT a na Cristala. Dumal jsem, jestli vzít nebo ne. Pak si říkám nemám využití, tak jsem nevzal. Pán nevěděl ani na co to je. A pak když jsem mu řekl, hm tak jo a nechal to v konťáku. Oni to neřeší, bo by se zarovnal a pak když to nabídne nestojí mu to za to práce s tím a poslouchat blbí keci že za to chce fůru prachů.
Hm, tak to se máte . Zde ani náhodou. Za prvé: nelezte nám tady zadruhé: cena jak za krávu s teletem..........byli nasraní, že tam lozím.......tak tam už nelezu...ani chlapík, co má barák hned vedle nich tam nechodí a dřív toho natahal domů hafo.....je to o přístupu....
Teď, teď, teď tu byl. Museli jste se potkat.
lustenice vark schorelyho nuholanda jak psal sychrovak pak několik pluhu za skodovku 180 několik tabuli pozinku vrak trakturku samo domo
nemate nekdo foto toho holanda?
mam ale nejde ho dostat do pocitade mozna tam v sobotu povezu 2 valníky zeleza co sme ted udelaly o zelezny nedely pokud nepojede kamos
Foto? Je to tento podle té masky a světla a velikosti.Pán mě říkal 2 roky starý.
http://www.newholland-biso.eu/traktory/ ... tocommand/
http://www.newholland-biso.eu/traktory/ ... tocommand/
-
- Kontaktovat uživatele:
Slaný u fanťáku velká sloupová vrtačka, mk5 kužel, je to nějaká polská obluda.
jo ještě tam je komplet motor i se zvonem spojky do tatry 148 de snim otáčet prej byl do ted ve stodole jako nahradni tatru zrusily
- Malej Peťa
motor z tatry bude mozna zachranen vemem ho do zbrojnice jako darce organu