Dotaz na to co to je?
Re: Dotaz na to co to je?
kruci jsem to viděl na boku nějaké převodovky jako spojkový válec
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
To bude ono Dík Mihi Tak to asi dám do inzerce,žádnou 1203 nemám a třeba to někomu poslouží.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
-
Je to presne na spojku MT8 050,150. A dalsi s motorem Slavia. Uz jsem jich par vymenil. Pokud jsou v dobrem stavu tak urcite nekdo bude mit zajem. Vezmu klidne dva.
Mám tady pár věcí u kterejch si zas nejsem jistej jestli vím co to je.
Úhlová převodovka? Vstup je s kolíkama na nějakou spojku a výstupy po stranách jsou šestihrany 24mm
Když ji točím tak se v jednom místě zasekne a jde těžko. Prvně jsem myslel že to je nějaký řízení.
Nějakej stojan na vrtačku??
Potom tady mám asi nějaký pilky do strojní lupénkový pily Fotku jsem nestihl udělat, nedaří se mi to zblízka vyfotit ale jsou to takový dráty s vrubama a hlavičkou na obou koncích.
Dlouhý jsou asi 200 mm.
Úhlová převodovka? Vstup je s kolíkama na nějakou spojku a výstupy po stranách jsou šestihrany 24mm
Když ji točím tak se v jednom místě zasekne a jde těžko. Prvně jsem myslel že to je nějaký řízení.
Nějakej stojan na vrtačku??
Potom tady mám asi nějaký pilky do strojní lupénkový pily Fotku jsem nestihl udělat, nedaří se mi to zblízka vyfotit ale jsou to takový dráty s vrubama a hlavičkou na obou koncích.
Dlouhý jsou asi 200 mm.
Dílna je dílna
Pěkný den, stejný stojan mám po tátovi, jenom s jinou základnou a bez kladky. Upínali jsme do něj čékáďáckou celohliníkovou vrtačku. Pořád ho používám jenom jsme vyměnili upínací část za úhelník s objímkou na vrtačku Narex.
To bude šneková prevodovka, podobné kolíkové príruby sa používali na elektromotoroch. To že sa v jednom mieste zadrháva môžu robiť vylámané zuby.
Tak tu mrsknu do šrou a ten stojan nabídnu v inzerci.
Dík
Dík
Dílna je dílna
...ahoj...tenhle pístek jsem dával jako brzdový,do Fiata 600,ten měl ještě jednookruhové brzdy a byl přímo z trambusu...zkus ho nabídnout jako náhradu za originál...
...kovařina je krásná,jenom musím vědět,jak do toho praštit...
Ví někdo na co sou ty frézy určené? Neznám jejich účel http://reider.rajce.idnes.cz/frezy#frze5.jpg
Tak to je moje parketa. Jsou k frézování přetoků pryžových výlisků - nejčastěji podešví.Reider píše:Ví někdo na co sou ty frézy určené? Neznám jejich účel http://reider.rajce.idnes.cz/frezy#frze5.jpg
tak já využiju tohohdle vlákna, donesl jsem z práce válce, jsou to hydr. válce z lisu, prvně mě napadlo je využít na uchycení přední nápravy V3S a podobně, ale jeden má tak necelej metrák, nebude se to hodit na něco jiného, máte nápady? Rozměry 820x245x180, měřeno metrem od oka...
Spojkový váleček škoda 1203
quote="qhp"]
quote="qhp"]
sklíčidlo k soustruhu[/quote]
Bez dobrých řidičů,je i sebelepší motor na P . . U
TEL 723 154 096-NONSTOP
TEL 723 154 096-NONSTOP
Použito i na KAROSE jako pracovní váleček na naftovém čerpadle
Bez dobrých řidičů,je i sebelepší motor na P . . U
TEL 723 154 096-NONSTOP
TEL 723 154 096-NONSTOP
napadlo mne udělat tomu dna a mít to jako závaží a zároveň nádrž na naftu a hydr. olej, nebo je to blbost? Na válcování třeba zahrádky, nebo hlíny to je asi malej průměr.