Česnek
Re: Česnek
Hoši já stále sázím růčo,ovšem letošní rok šílený.Nejdřív sucho,ale od dubna neustále bojuji s plevelem.Nikdy jsem nepotřeboval,okopávat víc než dvakrát,teď nonstop.Do sklizně ještě min měsíc,a vypadá to jako bych zasel trávu a do toho 900 stroužků.
Až se jaro zeptá...no a co že už je,prostě nestíhám
Jardy, ty máš parkinsona ?
Antony taky jsem vybral nejjednosušší metodu, pomlet na masovým s trochou libečku a soli plus olej, jak říká lobista Toman, ministr zemědělství, nejlepší je řepkový od Babiša.
Romane, jak ten sazeč nabírá česnek, aby byl ocáskem nahoru ?
Antony taky jsem vybral nejjednosušší metodu, pomlet na masovým s trochou libečku a soli plus olej, jak říká lobista Toman, ministr zemědělství, nejlepší je řepkový od Babiša.
Romane, jak ten sazeč nabírá česnek, aby byl ocáskem nahoru ?
Na česnek mám skoro všechno,parkinsona ještě ne, měl bych si pořídit?
Až se jaro zeptá...no a co že už je,prostě nestíhám
- Roman
- Kontaktovat uživatele:
creative miska stroužek normálně tak jak se podaří nabere a ten pak spadne v rýze na ležato, jak zakoření se postaví. Žádný sazeč ti ho nesadí tak jak, když ho ručně zamačkáváš do zeme.
http://www.traktorista.estranky.cz
Zetor 5718
domádo new holland TCE 45 r.v. 2009
motorobot PF 61 r.v. 1957
kultivátor MS 06 r.v. 1995
Zetor 5718
Pro tyto sazeče jsou dokonce dvě velikosti misek, teda kompletů. Řetěz - miska.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Prodal jsem střední krabici výhonků (asi tak kilo a půl) za 150kč!!!! Lámal jsem je asi 40minut
zbylé 2/3 si nechám pro nás
česnek mi příjde ze zeleniny asi nejvýnosnější
zbylé 2/3 si nechám pro nás
česnek mi příjde ze zeleniny asi nejvýnosnější
Doktořice včera přivezla od dědy zkušebně 2 palice česneku a nemá to chybu. Je ještě drobnější, ale píše.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
...jsem Ti to říkal už loni , že není třeba čekat do úplné zralosti . Jen se někomu může zdát , že je to škoda ...
No jo, ty jsi kulak a máš zkušenosti. Já jsem jen pouhý konzument. Ale uznávám a slibuji, příště dám na rady dříve narozených.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Z loňské sklizně jsem nechal nechtěně v zemi nějakej strouček česneku a před měsícem jsme to s Eliškou snědli přímo na zahrádce aji s natí.A jak nám šmakovalo.Žádný umejvání-votřít vo gatě a bylo to.
To byl ten česnek CCCP?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
- Roman
- Kontaktovat uživatele:
http://www.traktorista.estranky.cz
Zetor 5718
Zetor 5718
klucí, jak děláte z výhonků pesto?
já to teď prohnal tyčákem, sůl, olej, tyčák si s tím moc neporadil, hmota má příliš mnoho vláken, tak je asi dobrý to před tím prohnat horkou vodou-podusit, aby to změklo, což se mi moc nechtělo
tyčák taky nic moc, mixer klasika dole nože na tom nádoba nemám, ale co není dá se koupit
mám ještě pár kilo výhonků a je mi to líto vyhodit, byť bych je použil na zákvas na hnojení
já to teď prohnal tyčákem, sůl, olej, tyčák si s tím moc neporadil, hmota má příliš mnoho vláken, tak je asi dobrý to před tím prohnat horkou vodou-podusit, aby to změklo, což se mi moc nechtělo
tyčák taky nic moc, mixer klasika dole nože na tom nádoba nemám, ale co není dá se koupit
mám ještě pár kilo výhonků a je mi to líto vyhodit, byť bych je použil na zákvas na hnojení
...a co to třeba napřed prohnat přes mlýnek na maso ..? A potom to zjemnit tyčákem .