Česnek
Re: Česnek
Tak to bych musel dělat důlky dynamitem, protože tady stále mrzne. Momentálně je -4°C, a na nulu se to dostane až někdy kolem poledne. V neděli jsem nanosil nějakou vodu do skleníku, protože je totálně vyprahlý a myslím že právě teď bych si tam mohl jít zabruslit.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
-
vzdejte závody,v kaufu prodávaj zelenej,právě sklizenej česnek 4 paličky za 50,- . je z egypta
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
Tak můj zatím ani náznak,u souseda koukám už taky 3cm venku ,a sadil tak o tři týdny později než já.
Až se jaro zeptá...no a co že už je,prostě nestíhám
-
zatím nic. z cibulovin sněženky u sousedů kvetou,u nás se zelenaj zdivočelý narcisky a česnek,jen když se pořádně zadívám,tak sem tam vidím takovou malinkatou špičičku lístku vykukovat ze země,ale to je na lupu.no prostě vladimír má měsíc,měsíc a půl ve všem náskok.....
- Roman
- Kontaktovat uživatele:
Taky začíná vylizat, tak sem mu přihodil trocha síranu
http://www.traktorista.estranky.cz
Zetor 5718
domádo new holland TCE 45 r.v. 2009
motorobot PF 61 r.v. 1957
kultivátor MS 06 r.v. 1995
Zetor 5718
na první hnojení by to chtělo ledek nebo Dasu a nebo to smíchat do hromady síran se dává aby měl česnek sílu
Pré už mě taky leze(říkala bábinka).A proč do toho serete tu chemiu?
Má žiadnu chémiu nedávam, radšej nech je malý.
Nikdy nehovor: To nejde. Vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
- Roman
- Kontaktovat uživatele:
Ledek dávám až je tak cca 10cm vysoké. Síran se do té doby než začne dělat palice rozpadne a česnek ho lip vstřebá.
http://www.traktorista.estranky.cz
Zetor 5718
Zetor 5718
Vláďo u vás nechčije od včerejška jako z konve? Všude louže jako přehrady. Tady chvílema skoro přívalák! Přez noc jsem se kolikrát vzbudil a mastilo to do střešního okna jako cip. Vítr hned z večera, přestaly svítit pouliční světla hned pom chvíli svícení. Přez den sem tam ceďák. Ani pes nechtěl ven jak se mu to nezdálo. U Tebe to vypadá na sluníčko snad!
...jak vidíš , sotva skropený prach . V bečce pod okapem je sotva půlka , tak , tak to bude stačit na zálivku ve skleníku .
-
medvědí,kolegynka v práci mi furt o něm básní https://www.novinky.cz/domaci/500076-li ... esnek.html