Zahradní traktor na trávu
Re: Zahradní traktor na trávu
Oco13, mne sa páči, že to týpek udal s presnosťou na 0,5 °C. Akurát, že bez uvedenia podmienok prostredia (teplota, vlhkosť vzduchu, rýchlosť prúdenia vzduchu) je táto informácia analogická "auto so širokými pneumatikami ide 250, auto s užšími pneumatikami ide 150 a auto s úzkymi pneumatikami ide 130". Aj ked je jasné, čo chcel povedať, tak je to blbo napísané. Tak pre dvojzubce.
pokial viem a pmätám si je to len výňatok z članku ktorý mal uvedenú aj literatúru a bola to fakt rozsiahla študia , principialne ide o to že anglický travnik je rovnaká sprostosť ako parkovisko pred Lidlom - teplotne.
A ja som to sem sekol aby som obhajil svoj 15cm travnik
A ja som to sem sekol aby som obhajil svoj 15cm travnik
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Oco neni, anglicky travnik bude husty a zeleny, to znamena ze trava obsahuje vela vody. Tak ze urcite bude mat o 20st menej ako beton alebo cesta pri tom lidli.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Taky semi nezdá že by můj trávník byl vyprahlý jako parkovací místo vedke něj.
Takhke vypadá betonová cesta v létě obklopená "anglickým" trávníkem....
Pro terma neznalé je beton to žlutý. Horký. Tráva to tmavý studený. I když se jedná o v celku vyprahlý trávník.
Takhke vypadá betonová cesta v létě obklopená "anglickým" trávníkem....
Pro terma neznalé je beton to žlutý. Horký. Tráva to tmavý studený. I když se jedná o v celku vyprahlý trávník.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23