![:) :)](./images/smilies/usmev.gif)
Česnek
Re: Česnek
Tak jak jste na tom? Já mám zrotavátorováno, v půdě zapraveno dusvápno a cererit a čekám na vývoj počasí, loni šel do země 28.11., letos to výhledově vypadá na 25.11., nebo 2.12.
odrůdy Havran a Rusinka (letos poprvé z vlastní sadby), celkově asi 500-600 stroužků
tak se pochlubte, jak jste na tom vy!
Ty za dva až tři týdny dusíkaté vápno uvolňuje kyanid a hydroxid.
Na česnek orám abych měl čisté pole bez semínek plevele, na jaře nemám plevel musí přiletět, mě pluh orá jako rotavátor.
Na česnek orám abych měl čisté pole bez semínek plevele, na jaře nemám plevel musí přiletět, mě pluh orá jako rotavátor.
Tož dusvápno jsem tam zapravoval cca 14 dní zpět, takže v době výsadby už to bude v pohodě
loni jsem to dělal stejně. Tak orba u mě nehrozí, na česnek mám tak 5x5 m políčko...pokud tomu rozumím správně, místo dusvápna oráš?
V tuto dobu, už musím vyloupat palice, protože žloutnou a schnou, meleme do sklenic. Proč to tak brzo schne ? Počasím, nebo už je zdegenerovaný a budu muset obnovit sadbu ? Díky za tip.
Napadá mě Vlnovník česnekový?
Česnek ochranuji Sulka-K
https://www.cesnek.cz/vlnovnik-cesnekovy
https://www.cesnek.cz/vlnovnik-cesnekovy
No jo, to je on. Způsobuje i deformaci, to sedí. Děkuji.
-
na Štědrý den tu bylo 30 cm novýho sněhu.dneska ideál pro sázení.a rovnou jsem to projel !! jelikož letošní sezonu beru hodně vážně.víc se tomu už věnovat nebudu,v létě olámu a pak budu sklízet... https://www.rajce.idnes.cz/sekalsemmalo/album/cesnek-2
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
Panebože,Ty jseš hroznej provokatér. ![pistol :pistol:](./images/smilies/065.gif)
![pistol :pistol:](./images/smilies/065.gif)
-
tak snad je ta mulč hadra ekologická a ne z ropy
jinak oceňuju sázení česneku z dětského kola, to se jen tak nevidí
kdybys měl větší plochy, je super šlapací plečka
jinak oceňuju sázení česneku z dětského kola, to se jen tak nevidí
kdybys měl větší plochy, je super šlapací plečka
Kéž jsou všechny bytosti šťastny.
Vrať se na stranu 84...
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
Vrátil jsem se na stranu 84 a nic. ![:-/ :-/](./images/smilies/_icon_ja_nic.gif)
![:-/ :-/](./images/smilies/_icon_ja_nic.gif)
Tam je popsaný ten koberec. A pokud se pamatuju, na str. 84 ještě sekalsemmalo nebyl takový provokatér, takže se přece jen něco stalo.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
-
to bylo na mě, je tam netkaná, takže asi spíš ropná
ekobio používám asi jen já, ale tkanou
netkanou jsem neměl v ruce tak 5 let a přitom je tak skvělá
ekobio používám asi jen já, ale tkanou
netkanou jsem neměl v ruce tak 5 let a přitom je tak skvělá
Kéž jsou všechny bytosti šťastny.
-
tohle už je pro mě stará záležitost.budu to řešit zase další sezónu.teď se moje pozornost zaměří na brambory.ty taky projedu....
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí