Brambory
Re: Brambory
Dík za reakci. V sobotu jsem postřik aplikoval a včera při obhlídce bylo mezi brázdama na zemi vidět sem tam spadlého brouka. Takový ty z minulého roku, co kladou vajíčka na lupeny. Na listech jsem nyní už žádnýho nenašel, tak jsem zvědav jak se to bude vyvíjet. Asi ten náš chov mandelinky ještě nenašel tu správnou očkovací vakcínu proti tomu postřiku a to by bylo dobré
Mynuly týžden som v piatok prešiel po zemiakoch a kontroloval američanky. Veľa nebolo a zopár lístkov z vaji Kami som zničil. Ale dnes :ráno shock: tak som to musel chemickým útokom prebehnúť. Vyše 30 kriačkov ostali len stonky! roboty toľko čo nestíham a ešte aj z tým sa musím bojovať.
Bol som skontrolovať zemiaky, tak mandolinky ležia hore pupkom a sa opaľujú! Postrek zabral! Len dažďu by trebalo viacej! Vecer okolo 23:00 trocha spŕchlo ale to ani nepoznať.
Murar : čím si ich nakŕmil? čo zabralo?
dakujem
Dnes také proběhl postřik Spintorem, jedno pole už larvy, druhé zatím jen vajíčka, snad jim bude chutnat.
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Také sem je postříkal spintorem, po dvou dnech sem nenašel jedinou živou. Za mě
Pekná úroda! Moje len idú do kvetu a niektoré až teraz kličia. Ale sadili som o mesiac neskôr!
Taky jsem to včera večer stříknul spintorem. A dneska přijdu z práce a žena vítězoslavně vaří brambory... tož ji říkám jestli jako je normální, ještě se mě včera ptala jestli to jdu stříknout. Ach jo
Zbylo tam čtvrt kýblu, asi to zkusím naklíčit, že bych to ještě zasadil - jsou velmi rané.
Přitom jsem tam nechal dva keříky bez postřiku, ale nenapadlo mě, že se mě nezeptá...
Tož už je 7 let na rodičovské a je to už poznat akorát mě nasrala.
Zbylo tam čtvrt kýblu, asi to zkusím naklíčit, že bych to ještě zasadil - jsou velmi rané.
Přitom jsem tam nechal dva keříky bez postřiku, ale nenapadlo mě, že se mě nezeptá...
Tož už je 7 let na rodičovské a je to už poznat akorát mě nasrala.
Sluneční skvrny a teplo na některé lidi to působí že se jim částečně vynechává mozek.
Opravdu to funguje https://www.pozorovanislunce.eu/slunce- ... ivity.html
Opravdu to funguje https://www.pozorovanislunce.eu/slunce- ... ivity.html
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Niekto nové a ja dnes v pivnici prečistili posledný metrak z mynulého roka aby manželka mala na varenie. Aký kontrast to bol keď z 30st horúčavy som vošiel do pivnice kde je 10st. Horšie to bolo po hodine vyjsť von do tej horúčavi!