Česnek
Re: Česnek
Oživit obráběcí stroj?Víc nechci.
- pani-kenybzova
to je zimní???, jarní takto v tom suchu nenaroste...
Zimní dukát sázený 9.11.2016
taky už jsem sklidil, i přesto že bylo sucho a zaléval jsem, tak bych to hodnotil jako průměr, do krámu s tím nepůjdu, jen po známých, měl jsem to na malinkým záhonu 10m2 a příští rok toho taky víc asi nedám, pač i tak jsem do toho nalil cca 2 kubíky vody
...copak jsi vytáhl ..? ...a před čím..?
Jeho-bál se deště.
Vláďo, Víťa myslel že ,,vytáhnul Golema před deštěm" No přeci jak tuhle. Tak co už, bude pršet a naprší novej Golem plnej, čerstvej!
Včera sklizeň posledni česnek Slavin...letošní velikost palic česneku je aspoň u mě nadprůměrná.
Zetor 6718 DEEP RED
Asi před měsícem nabízel kouzelník ve Strážnici česnek za 180 Kč,prý ze skleníku.Minulý týden jsem koupil neočištěný Dukát za 170/kg bez EET v Pasohlávkách.Mno naplul bych si do gzichtu.
Koupil jsem jenom čtyři hlávky za 47 Kč na ukázku pro známé.Pěstuji ten svůj bez obměny sadby, chemicky neošetřený asi 30 let.Když jim budu prodávat ten svůj noname suchý za 120, nebudu jim snad připadat jako vyděrač.
Koupil jsem jenom čtyři hlávky za 47 Kč na ukázku pro známé.Pěstuji ten svůj bez obměny sadby, chemicky neošetřený asi 30 let.Když jim budu prodávat ten svůj noname suchý za 120, nebudu jim snad připadat jako vyděrač.
Až se jaro zeptá...no a co že už je,prostě nestíhám