Myslivost
Re: Myslivost
A nedá si pokoj a nedá
Majitel stavebnice značky "ZETOR" - model Z3011 - M1:1 ( viewtopic.php?f=32&t=43465 )
OSEVAN S03-060 (viewtopic.php?f=7&t=57185&p=821538#p821538)
ISEKI TA235
ISEKI TA235
- jurex
- Kontaktovat uživatele:
Škoda řešit takové lidi
Já taky přispěju-o myslivcích. Jako SHR mám povinost ohlásit sečení luk. Přiznám se,popravdě většinou jsem se na vysral,protože vztahy s myslivcema mám nic moc. Letos si říkám zavolám jim. Tak jsem nahlásil sečení cca 7ha dvou louk den předem a ráno vyrazil sect. Na jedné louce jsem našel jednoho myslivce jak se motá po louce se psem na vodítku. Jak mě uviděl,že seču šel doprdele(asi bylo vidět,že tam byl a víc nebylo třeba) ani jsem se nestih zeptat jestli tam něco bylo. No a výsledek??? Na první louce 1kolouch a na druhé 6ks. a to jsem ještě 2 vyhnal!!! Má vůbec smysl se s takovejma debilama o něčem domlouvat???????
Nemá se smysl s něma o něčem bavit.jsou to přeci lesa páni se zbraní v ruce.
Že se roztahují na pronajatém, to je věc nepodstatná.
Já mám se sečením zkušenosti takové,že zhnilý hospodář a členové MS místo procházení luk, radši koupí za x tisíc plašiče, roznesou, zvěř si na ně během 2-3 dní zvykne...co se stalo snad ani psát netřeba.
Já mám se sečením zkušenosti takové,že zhnilý hospodář a členové MS místo procházení luk, radši koupí za x tisíc plašiče, roznesou, zvěř si na ně během 2-3 dní zvykne...co se stalo snad ani psát netřeba.
Mluv moudře, nepřítel naslouchá.
Jak tak koukám, tak trpíš chronickou nasraností na toto téma.
Majitel stavebnice značky "ZETOR" - model Z3011 - M1:1 ( viewtopic.php?f=32&t=43465 )
ISEKI TA235
ISEKI TA235
Vzteklina je u nás vymýcená.
Poslední výskyt 2002, u lišky v okrese Trutnov.
Poslední výskyt 2002, u lišky v okrese Trutnov.
za to prašivina ta je na vzestupu, kolik motajících se přiblblých lišek je na silnici.
Adler píše:Nemá se smysl s něma o něčem bavit.jsou to přeci lesa páni se zbraní v ruce.
No to ti u nás jsou shnitý a ještě jak mají za něco dát korunu,tak nemají.
Veselda píše:Jak tak koukám, tak trpíš chronickou nasraností na toto téma.
Já trpím nasraností na myslivce-hlavně na ty zdejší.....
V rodině mám myslivce a je zajímavý,že 80km od nás to funguje úplně jinak.
To jsem chtěl více či méně říci.tomous píše:Veselda píše:Jak tak koukám, tak trpíš chronickou nasraností na toto téma.
Já trpím nasraností na myslivce-hlavně na ty zdejší.....
V rodině mám myslivce a je zajímavý,že 80km od nás to funguje úplně jinak.
Proč tedy házet všechny do jednoho pytle ???
Trošku nechápu tu škodolibou radost jednoho zdejšího přispěvatele, ale ...
... každý je nějaký
ISEKI TA235
ISEKI TA235
- jurex
- Kontaktovat uživatele:
Asi chytil vzteklinu
Teď nevím jestli jsem to nenapsal blbě-těmi zdejšími jsem myslel ty v mém místě bydliště. Já všechny do jednoho pytle neházím jen z nich mám divnej pocit. Čest vyjímkám .
Přesně tak.Nesnáším ten ksindl zelený, komoušský.
Ono se to tak říká, že jinde je to lepší. Požádáš o členství nebo hostování, po čase dostaneš povolenku a zjistíš, že je to stejné i tam.Nenažranost, závist, pomluvy, naschvály, porušování zákona...
Kdo říká, že u nich to není, tak je lhář.
Ono se to tak říká, že jinde je to lepší. Požádáš o členství nebo hostování, po čase dostaneš povolenku a zjistíš, že je to stejné i tam.Nenažranost, závist, pomluvy, naschvály, porušování zákona...
Kdo říká, že u nich to není, tak je lhář.
Věř mi nebo ne, ale u nás tomu tak není.
Bohužel to, co píšeš, se mnohde stává smutnou realitou. Hamty hamty ať mám víc než tamty.
To skutečně obrázku české myslivosti nepřidá.
Bohužel to, co píšeš, se mnohde stává smutnou realitou. Hamty hamty ať mám víc než tamty.
To skutečně obrázku české myslivosti nepřidá.
ISEKI TA235
ISEKI TA235
Mě budeš těžko přesvědčovat.Byl sem ve dvou MS a skoro ve třetím (stihl sem včas utéct).Pak sem projel pár společných akcí napříč krajem a všude stejný ksindl.Páni myslivci co si hrajou na ochránce přírody a přitom jediná starost je si nacpat mražáky a ožrat držku a nažrat se zvěřiny po honě.
Beru, že si někdo zaplatí povolenku, dostane úsek a tam si " dělá co chce ".Nikdo se do něj nesere, nestará kolik střelí, jestli vůbec...
Mě bavil lov škodné, obcházení sklopců.Kulovnici sem nikdy nepotřeboval, ze spárkaté sem ulovil pouze jedno strakaté sele které mě šlo pod nohama a bylo by blbé kdybych ho nechal jít (osobně bych ho nechal ale pak poslouchat ty kecy..) a záhy bachyni, která mě chtěla na úzkém průseku mezi oplocenkama roztrhat na cucky.
Bavil mě hlavně pohyb v přírodě i jen tak beze zbraně, to některé taky sralo, protože každý kus šel do společného mražáku a tedy sem byl k ničemu...
Beru, že si někdo zaplatí povolenku, dostane úsek a tam si " dělá co chce ".Nikdo se do něj nesere, nestará kolik střelí, jestli vůbec...
Mě bavil lov škodné, obcházení sklopců.Kulovnici sem nikdy nepotřeboval, ze spárkaté sem ulovil pouze jedno strakaté sele které mě šlo pod nohama a bylo by blbé kdybych ho nechal jít (osobně bych ho nechal ale pak poslouchat ty kecy..) a záhy bachyni, která mě chtěla na úzkém průseku mezi oplocenkama roztrhat na cucky.
Bavil mě hlavně pohyb v přírodě i jen tak beze zbraně, to některé taky sralo, protože každý kus šel do společného mražáku a tedy sem byl k ničemu...