Lovu! Psíka sem venku ještě nepotkal. Nám bažantí hon začíná tuto sobotu, doufám že bude sníh.
Myslivost
Re: Myslivost
...jdeš lyžovat , nebo lovit..?Paťas píše:... doufám že bude sníh.
Lovit, no na sněhu ten hon vypadá výborně a když sa ještě opře sluníčko tak je to paráda!
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
- ondřej zetor 25K
23:20 6 kusů černé teť jsou fuč
Zetor 6945 Zetor 25 K Suzuki Samurai 1,9 D Nissan Terrano 2 2,7 Tdi Plato na 2 tuny a tak dále :-)
Honem honem, jsou tam prasata - 8 ks !!
Dneska na silnici sražený tchoř......co sním?nic nechal jsem ho tam.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
Jsou tady -ostatně jako každý večer.. 12 ks, už tam bylo srnčí i liška...
Zdar všem. Chci vás požádat o radu.Naše MS se rozhodlo zakoupit traktor,neb v okolí se již téměř zádný nevyskytuje a čas od času ho potřebujeme. Dostal jsem za úkol nějaký sehnat protože mám na nej papíry a jezdím s autobusem. O traktorech nemám páru v číselných označeních tápu a celkově je to myslím špatný nápad do něčeho takového se vrhat,leč jsem pevně rozhodnut nesklamat důvěru ve mě vloženou. . .Takže bych od vás jako odborníku potřeboval vědět jakýže model mám vlastně hledat. Po traktoru bude požadováno následující: poorat mysl.políčka (nudle cca 30x100m) na rovině a jedno políčko v mirném svahu.Pomlatit neobdělávaná políčka zarostlá křovím. Utáhnout vlečku s obilím nebo senem. Přetáhnout mob.kazatelny. S radlicí(tu už máme:-) srovnat louky po "útoku"prasat. . . Nepotřebujeme závodit,takže žádnou raketu,ale aby to trakturek zmáknul s rozumnou spotřebou nafty.Děkuji za odpověd.Martin.
Naposledy upravil(a) Martin L. dne ned úno 23, 2014 3:29 pm, celkem upraveno 1 x.
Ještě tu napiš jestli nový nebo starší čí veterána.U nás dostaly od jednoho příznivce dar(dědictví) a koupily Mahindru s mulcovačem.ZatímMartin L. píše:Zdar všem. Chci vás požádat o radu.Naše MS se rozhodlo zakoupit traktor,neb v okolí se již téměř zádný nevyskytuje a čas od času ho potřebujeme. Dostal jsem za úkol nějaký sehnat protože mám na nej papíry a jezdím s autobusem. O traktorech nemám páru v číselných označeních tápu a celkově je to myslím špatný nápad do něčeho takového se vrhat,leč jsem pevně rozhodnut nesklamat důvěru ve mě vloženou. . .Takže bych od vás jako odborníku potřeboval vědět jakýže model mám vlastně hledat. Po traktoru bude požadováno následující: poorat mysl.políčka (nudle cca 30x100m) na rovině a jedno políčko v mirném svahu.Pomlatit neobdělávaná políčka zarostlá křovím. Utáhnout vlečku s obilím nebo senem. Přetáhnout mob.kazatelny. S radlicí(tu už máme:-) srovnat louky po "útoku"prasat. . . Nepotřebujeme závodit,takže žádnou raketu,ale aby to trakturek zmáknul s rozumnou spotřebou nafty.Děkuji za odpověd.Martin.
No vidíš. . .starší zetor do cca 100-120tis.
No tak to by si mohol aj nejakú 6011,7011, príp 7211. Tam asi predný náhon nepotrebuješ.Martin L. píše:No vidíš. . .starší zetor do cca 100-120tis.
Blíži sa chovatelská prehlidka, tak som dneska bodoval trofeje,
Starý, dobrý je to stroj, som rád že mám traktor môj.