Myslivost
Re: Myslivost
včerejší naháňka :
Môžete na spoločných polovačkách loviť aj vysokú a srnčie? u nás sa môže iba diviačia zver a škodná
V krmelci za jaslami ani steblo, za 4 dni -od stredy hu vyprázdnili. Zase som ho naplnil, hlásia sneženie, budú brať ešte viac, pôjdem pozrieť v utorok či niečo ostalo
Môžete na spoločných polovačkách loviť aj vysokú a srnčie? u nás sa môže iba diviačia zver a škodná
V krmelci za jaslami ani steblo, za 4 dni -od stredy hu vyprázdnili. Zase som ho naplnil, hlásia sneženie, budú brať ešte viac, pôjdem pozrieť v utorok či niečo ostalo
Starý, dobrý je to stroj, som rád že mám traktor môj.
je to evropák, laň sice střelit neměli, ale stalo se, siky jen prolítly ale nikdo se netrefilMirek LKT píše:Honzo pěkný , taky sem včera byl . Máte o jeden kus sičí lepší skóre
edit : je to sika ? koukám na to v mobilu a nějak si nejsem jistej
zetor 5748, Belarus EO 2621
mohlo se střílet jelen a koulouch evropáka - siky, černá, škodná, srnčí ne
pěknej krmelec, já byl kouknout dneska a netknuto, ale jestli budou pokračovat mrazy, tak za chvilku nebude vůbec nic
- malotraktorpetr
unas je letnina uz pric.seno mizi jak bych mel 5 krav .natlacka nebila zadna nikde nic sem neobeznal .jinak prasat jak mraky chodim na cekanou od 8 h do 12h ale jsou chytrejsi
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Na tohohle parchanta tata číhá,ale prase je chytřejší,už se týden neukázalo
hezký strakáč vzhledem k tomu,že prase je schopné za noc urazit i několik desítek km,tak ani nemusí byt z přilehlého okolí
Mluv moudře, nepřítel naslouchá.
kam chodis strilet na asvaltaky?Mikro píše:Ono ty České brokovnice současné produkce fakt ee buď je to CZ-USA ( vyrobeno v Turecku ) za přijatelnou cenu bez přijatelné kvality nebo Brno za těžké prachy se špatným poměrem cena/zpracování.milstav1 píše:No já nenapsal že jeto upnej šnejd ale mám rad naši zrojovku a na honech sem moc jinech značek jak ZHčko nevidělAdler píše:z kama si přišel na to,že 870 je šmejd? používá ji většina ozbrojených složek po celém světě + je to nejprodávanější opakovací brokovnice a co se týká ceny tak je srovnatelná s baikalem z dnešní produkce.Spolehlivé,jednoduché,funkční a ověřené,za tu cenu neseženeš nic lepšího.
Jo není to ZHčko s kterým začínal děda,pak tata a pak já
S myslivostí nemám nic společného a na ten občasný výstřel po asfaltovém talíři jsem si pořídil raději Iž 27 Sporting než produkt " České zbrojovky ". Jinak nic proti ČZ nemám, pistoli mám od nic a funguje hezky
Je na čase jít pořádně zakrmovat
tod otazka?spis uz jen obejemne krmivo sano....jak se divate na to u vas?zacinate jadrem koncem zari,at dostanete zver do kondice a pak uz jen sena...?tona20 píše:Je na čase jít pořádně zakrmovat
qhp píše:tod otazka?spis uz jen obejemne krmivo sano....jak se divate na to u vas?zacinate jadrem koncem zari,at dostanete zver do kondice a pak uz jen sena...?tona20 píše:Je na čase jít pořádně zakrmovat
Začínáme začátkem září, seno granule řepa. Jak se začínají lisovat jabka tak rozvážíme několik liazek do větrolamů. Později v Listopadu a Prosinci cukrovka řepa, vojtěškové granule,oves.Letos zkrmené 12tun granulí, tatra cukrovky a 9 velkých kulatých balíků sena. Sem tam vlečka siláže a senáže. Co sa sežene za fajn cenu nebo grátis.
nemáte někdo zkušenosti s tímto kvérem nebo aspoň s ráží 10 ?
Mluv moudře, nepřítel naslouchá.
Právě jsem se vrátil spokojený z čekané. Domů jsme jeli dva. Sice mě dalmatin( flekaté selátko cca 25 kg)) docela potrápil( prošel jsem se asi 1 km- rána na měkko), ale jinak spokojenost. A to jsem se těšil, jak vyzkouším novou palebnou sílu- GECO. Trošku to nějak nevyšlo, ale nevadí. Snad příště.
- milstav1
No rána na měko neni moc dobrá já používám Geco v 308 w a naprosto spokojen co ty máš za ráži ? lovu zdarkucmar píše:Právě jsem se vrátil spokojený z čekané. Domů jsme jeli dva. Sice mě dalmatin( flekaté selátko cca 25 kg)) docela potrápil( prošel jsem se asi 1 km- rána na měkko), ale jinak spokojenost. A to jsem se těšil, jak vyzkouším novou palebnou sílu- GECO. Trošku to nějak nevyšlo, ale nevadí. Snad příště.
Já vím, že ta rána stála za houby( taky jsem se patřičně prošel ). Mám kulobrok 7x57R. Pro mě vcelku dostačující, nad kulovnicí ani nějak neuvažuji. Na ty mé 2-4 prasata za rok a cca 2 ks srnčího stačí.milstav1 píše:No rána na měko neni moc dobrá já používám Geco v 308 w a naprosto spokojen co ty máš za ráži ? lovu zdarkucmar píše:Právě jsem se vrátil spokojený z čekané. Domů jsme jeli dva. Sice mě dalmatin( flekaté selátko cca 25 kg)) docela potrápil( prošel jsem se asi 1 km- rána na měkko), ale jinak spokojenost. A to jsem se těšil, jak vyzkouším novou palebnou sílu- GECO. Trošku to nějak nevyšlo, ale nevadí. Snad příště.
Nevíte někdo jakej je rozdíl mezi Zh a UB? Rozmejšlím na kulobrokem a sháním info díky
Kucmar: Lovu zdar
Kucmar: Lovu zdar