Myslivost

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
winch

Re: Myslivost

#631 Nový příspěvek od winch »

včerejší naháňka :) :

Môžete na spoločných polovačkách loviť aj vysokú a srnčie? u nás sa môže iba diviačia zver a škodná
V krmelci za jaslami ani steblo, za 4 dni -od stredy hu vyprázdnili. Zase som ho naplnil, hlásia sneženie, budú brať ešte viac, pôjdem pozrieť v utorok či niečo ostalo

Obrázek
Starý, dobrý je to stroj, som rád že mám traktor môj.

Honza50

#632 Nový příspěvek od Honza50 »

Mirek LKT píše:Honzo pěkný , taky sem včera byl . Máte o jeden kus sičí lepší skóre 8)

edit : je to sika ? koukám na to v mobilu a nějak si nejsem jistej :smich:
je to evropák, laň sice střelit neměli, ale stalo se, siky jen prolítly ale nikdo se netrefil :)
zetor 5748, Belarus EO 2621

Honza50

#633 Nový příspěvek od Honza50 »

winch píše:včerejší naháňka :) :

Môžete na spoločných polovačkách loviť aj vysokú a srnčie? u nás sa môže iba diviačia zver a škodná
V krmelci za jaslami ani steblo, za 4 dni -od stredy hu vyprázdnili. Zase som ho naplnil, hlásia sneženie, budú brať ešte viac, pôjdem pozrieť v utorok či niečo ostalo

Obrázek
mohlo se střílet jelen a koulouch evropáka - siky, černá, škodná, srnčí ne

pěknej krmelec, já byl kouknout dneska a netknuto, ale jestli budou pokračovat mrazy, tak za chvilku nebude vůbec nic

malotraktorpetr

#634 Nový příspěvek od malotraktorpetr »

unas je letnina uz pric.seno mizi jak bych mel 5 krav .natlacka nebila zadna nikde nic sem neobeznal .jinak prasat jak mraky chodim na cekanou od 8 h do 12h ale jsou chytrejsi

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#635 Nový příspěvek od Milhauss »

Na tohohle parchanta tata číhá,ale prase je chytřejší,už se týden neukázalo :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

Adler

#636 Nový příspěvek od Adler »

hezký strakáč 8) vzhledem k tomu,že prase je schopné za noc urazit i několik desítek km,tak ani nemusí byt z přilehlého okolí
Mluv moudře, nepřítel naslouchá.

qhp

#637 Nový příspěvek od qhp »

Mikro píše:
milstav1 píše:
Adler píše:z kama si přišel na to,že 870 je šmejd? používá ji většina ozbrojených složek po celém světě + je to nejprodávanější opakovací brokovnice a co se týká ceny tak je srovnatelná s baikalem z dnešní produkce.Spolehlivé,jednoduché,funkční a ověřené,za tu cenu neseženeš nic lepšího.
Jo není to ZHčko s kterým začínal děda,pak tata a pak já :D
No já nenapsal že jeto upnej šnejd ale mám rad naši zrojovku 8) a na honech sem moc jinech značek jak ZHčko neviděl
Ono ty České brokovnice současné produkce fakt ee :tyty: buď je to CZ-USA ( vyrobeno v Turecku ) za přijatelnou cenu bez přijatelné kvality nebo Brno za těžké prachy se špatným poměrem cena/zpracování.

S myslivostí nemám nic společného a na ten občasný výstřel po asfaltovém talíři jsem si pořídil raději Iž 27 Sporting než produkt " České zbrojovky ". Jinak nic proti ČZ nemám, pistoli mám od nic a funguje hezky :ano:
kam chodis strilet na asvaltaky?

tona20

#638 Nový příspěvek od tona20 »

Je na čase jít pořádně zakrmovat :)

qhp

#639 Nový příspěvek od qhp »

tona20 píše:Je na čase jít pořádně zakrmovat :)
tod otazka?spis uz jen obejemne krmivo sano....jak se divate na to u vas?zacinate jadrem koncem zari,at dostanete zver do kondice a pak uz jen sena...?

Paťas

#640 Nový příspěvek od Paťas »

qhp píše:
tona20 píše:Je na čase jít pořádně zakrmovat :)
tod otazka?spis uz jen obejemne krmivo sano....jak se divate na to u vas?zacinate jadrem koncem zari,at dostanete zver do kondice a pak uz jen sena...?

Začínáme začátkem září, seno granule řepa. Jak se začínají lisovat jabka tak rozvážíme několik liazek do větrolamů. Později v Listopadu a Prosinci cukrovka řepa, vojtěškové granule,oves.Letos zkrmené 12tun granulí, tatra cukrovky a 9 velkých kulatých balíků sena. Sem tam vlečka siláže a senáže. Co sa sežene za fajn cenu nebo grátis. 8)

Adler

#641 Nový příspěvek od Adler »

nemáte někdo zkušenosti s tímto kvérem nebo aspoň s ráží 10 ?
Obrázek
Mluv moudře, nepřítel naslouchá.

kucmar

#642 Nový příspěvek od kucmar »

Právě jsem se vrátil spokojený z čekané. Domů jsme jeli dva. Sice mě dalmatin( flekaté selátko cca 25 kg)) docela potrápil( prošel jsem se asi 1 km- rána na měkko), ale jinak spokojenost. A to jsem se těšil, jak vyzkouším novou palebnou sílu- GECO. Trošku to nějak nevyšlo, ale nevadí. Snad příště.

milstav1

#643 Nový příspěvek od milstav1 »

kucmar píše:Právě jsem se vrátil spokojený z čekané. Domů jsme jeli dva. Sice mě dalmatin( flekaté selátko cca 25 kg)) docela potrápil( prošel jsem se asi 1 km- rána na měkko), ale jinak spokojenost. A to jsem se těšil, jak vyzkouším novou palebnou sílu- GECO. Trošku to nějak nevyšlo, ale nevadí. Snad příště.
No rána na měko neni moc dobrá já používám Geco v 308 w a naprosto spokojen co ty máš za ráži ? lovu zdar

kucmar

#644 Nový příspěvek od kucmar »

milstav1 píše:
kucmar píše:Právě jsem se vrátil spokojený z čekané. Domů jsme jeli dva. Sice mě dalmatin( flekaté selátko cca 25 kg)) docela potrápil( prošel jsem se asi 1 km- rána na měkko), ale jinak spokojenost. A to jsem se těšil, jak vyzkouším novou palebnou sílu- GECO. Trošku to nějak nevyšlo, ale nevadí. Snad příště.
No rána na měko neni moc dobrá já používám Geco v 308 w a naprosto spokojen co ty máš za ráži ? lovu zdar
Já vím, že ta rána stála za houby( taky jsem se patřičně prošel :vysmech: ). Mám kulobrok 7x57R. Pro mě vcelku dostačující, nad kulovnicí ani nějak neuvažuji. Na ty mé 2-4 prasata za rok a cca 2 ks srnčího stačí.

Honza50

#645 Nový příspěvek od Honza50 »

Nevíte někdo jakej je rozdíl mezi Zh a UB? Rozmejšlím na kulobrokem a sháním info díky :friends:

Kucmar: Lovu zdar 8)

Odpovědět

Zpět na „Koníčci, sběratelství a další zájmy“