Myslivost

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
kucmar

Re: Myslivost

#541 Nový příspěvek od kucmar »

Byl jsem tam ráno s četníkama a moc toho čitelného nebylo. Máme tam písčitou zem a každá stopa byla sesypaná. Kluci nafotili jednu stopu, ale bylo to slabé. Za hodinu tam jel hospodář s předsedou a chlápkama z úřadu. Našli mnoho nepoužitelných stop. Podařilo se jim prý nakonec najít jednu krásně čitelnou, kterou zadokumentovali. Prý měla na délku 12 cm, na šířku 22 cm( snad jsem to nespletl). Dle jejich odhadu podle stopy měl medvídek hrubě přes sto kilo. Můj odhad byl kolem 100 kg a to jsem se držel při zemi. Až potkám hospodáře, tak mu řeknu, ať mi tu fotku přepošle.

kucmar

#542 Nový příspěvek od kucmar »

Tak už to proběhlo v událostech v regionech ( 17:55 minuta). Je tam foto i té stopy.
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1012 ... nech-brno/

Marie

#543 Nový příspěvek od Marie »

Kucmar, už jsi i na webu
http://www.novinky.cz/domaci/279265-mys ... enska.html

i když tě nejmenují, my víme....

PS: nečti si "vaše názory" - většina lidí má totiž menší IQ než ten medvěd a přesto se tváří jako intelektuálové
Jak chceš aby lidé jednali s tebou, jednej ty s nimi.

kucmar

#544 Nový příspěvek od kucmar »

Už jsem to četl a docela jsem se i pobavil. Spousta lidí z mého okolí ví, že pokud řídím, nebo mám u sebe zbraň, tak v žádném případě si nedovolím být pod vlivem alkoholu. Takže následkem alkoholu to rozhodně nebylo :smich: . Před chvílí se mnou dělala TV Nova rozhovor na místě. Snad by to mělo být ve večerních zprávách. Prý tam budou fotky stop, které tam nafotili chlapi ze životního prostředí a s naším hospodářem a předsedou mysliveckého sdružení.

Roman
Kontaktovat uživatele:

#545 Nový příspěvek od Roman »

kucmar píše:Už jsem to četl a docela jsem se i pobavil. Spousta lidí z mého okolí ví, že pokud řídím, nebo mám u sebe zbraň, tak v žádném případě si nedovolím být pod vlivem alkoholu. Takže následkem alkoholu to rozhodně nebylo :smich: . Před chvílí se mnou dělala TV Nova rozhovor na místě. Snad by to mělo být ve večerních zprávách. Prý tam budou fotky stop, které tam nafotili chlapi ze životního prostředí a s naším hospodářem a předsedou mysliveckého sdružení.
Tak to se na Marka jako mediální hvězdu rád podívám :smich: :smich: :friends: :friends:
http://www.traktorista.estranky.cz
Zetor 5718
domádo new holland TCE 45 r.v. 2009
motorobot PF 61 r.v. 1957
kultivátor MS 06 r.v. 1995

Roman
Kontaktovat uživatele:

#546 Nový příspěvek od Roman »

kucmar píše:Už jsem to četl a docela jsem se i pobavil. Spousta lidí z mého okolí ví, že pokud řídím, nebo mám u sebe zbraň, tak v žádném případě si nedovolím být pod vlivem alkoholu. Takže následkem alkoholu to rozhodně nebylo :smich: . Před chvílí se mnou dělala TV Nova rozhovor na místě. Snad by to mělo být ve večerních zprávách. Prý tam budou fotky stop, které tam nafotili chlapi ze životního prostředí a s naším hospodářem a předsedou mysliveckého sdružení.
No nejaky stopy od přerostlyho pséka tam byly, ale Marek nikde :smich: :smich: :smich:
http://www.traktorista.estranky.cz
Zetor 5718
domádo new holland TCE 45 r.v. 2009
motorobot PF 61 r.v. 1957
kultivátor MS 06 r.v. 1995

ZI

#547 Nový příspěvek od ZI »

Ty policajty jste zvali proč?
Nějaký medvědí předpis?
(Ještě mě napadlo, že na svoji ochranu..... :help: )

Adler

#548 Nový příspěvek od Adler »

ZI píše:Ty policajty jste zvali proč?
Nějaký medvědí předpis?
třeba ten chlupáč mohl někomu pláchnout.Je spousta lidí co chovají opice,tygry...,tak proč né medvěda.
100kg to bude nějaký mlaďoch
Mluv moudře, nepřítel naslouchá.

kucmar

#549 Nový příspěvek od kucmar »

ZI píše:Ty policajty jste zvali proč?
Nějaký medvědí předpis?
Možná jsi to už postřehl a pokud ne, tak jsem jeden z nich. Nic jsem oficiálně nehlásil, celý humbuk kolem udělala břeclavská radnice. Já jsem pouze volal neoficiálně kolegům, zda nemají nahlášený nějaký útěk medvěda. Ti kontaktovali měšťáky a ti zburcovali radnici.
Kluci mi ráno volali, že se tam jedou ze zajímavosti podívat( jsou to místní) Já jsem tam jel zrovna taky, tak proto ta policejní ochrana.
PS. nabitou flintu jsem měl pouze já ;-) .
Adler
když jsem se díval na netu na huňáče, tak bych to taky dneska tipnul na nějakého mlaďocha. Ono se to těžko odhaduje z výšky asi 5ti metrů za tmy, ještě v době, kdy medvěda znáš jenom z televize.
Jinak dneska mi volal kolega ( ten co byl se mnou na místě) a prý nejsem sám. Mědvěd se objevil včera kolem šesté hodiny asi o 5 km dál. Radši nebudu specifikovat místo, aby se někdo nepotento, skoro jako já :vysmech:
Jen můžu říct, že se před něma postavil na zadní a záhy odešel. Taky pěkný zážitek.( a zřejmě taky plné kalhoty :smich: ).

ZI

#550 Nový příspěvek od ZI »

Tu ochranu jsem samozřejmě myslel jako vtip :)

Takhle to je jasné.

PS. Doufám, že ho necháte na pokoji a neplánujete odstřelovačské manévry.

Nic ve zlým, ale od tý doby co nám nějací myslivci odstřelili chalupovýho "souseda" jezevce
a sousedovi prostřelili včelín (asi dotyčný střelec neslyšel nic o horizontu a střelbě),
tak se na vás koukám lehce z patra...
(Ale stalo se to ještě za totáče, teď už je snad větší disciplína - hlavně, že se hlídá ten alkohol)

Marián

#551 Nový příspěvek od Marián »

Kucmar, prave som sa pozeral na spravy na Nove, urcite si to bol ty co tam hovoril o tom ako videl medveda, priznaj farbu. :)

kucmar

#552 Nový příspěvek od kucmar »

Marián píše:Kucmar, prave som sa pozeral na spravy na Nove, urcite si to bol ty co tam hovoril o tom ako videl medveda, priznaj farbu. :)
Jo, byl jsem to já. Se mi nějak daří. Dneska v TV nova, včera u těžké nehody na ČT 1.

Marián

#553 Nový příspěvek od Marián »

Pomaly ale isto sa z teba stava medialne znamy traktorista.
Ked budes mat dalsie TV vystupenie, skus si dat siltovku s logom nase traktory. :smich:

romus145

#554 Nový příspěvek od romus145 »

kucmar píše:
Marián píše:Kucmar, prave som sa pozeral na spravy na Nove, urcite si to bol ty co tam hovoril o tom ako videl medveda, priznaj farbu. :)
Jo, byl jsem to já. Se mi nějak daří. Dneska v TV nova, včera u těžké nehody na ČT 1.
máš link?
Věrný člen agresorů.com

kucmar

#555 Nový příspěvek od kucmar »

romus145 píše:
kucmar píše:
máš link?
Nedíval jsem se. Na místě byla ČT 1, takže předpokládám, že to v televizi bylo. Přece jenom zaklíněná řidička a vrtulník uprostřed křižovatky není každý den a pro tady tyhle vlky to je super senzace. Zkusím pohledat. Jinak vyhledej:nehoda u Rakvic( loni jsem tam dělal smrťák té řidičky Fiatu x Volha)

Odpovědět

Zpět na „Koníčci, sběratelství a další zájmy“