Myslivost
Re: Myslivost
Byl jsem tam ráno s četníkama a moc toho čitelného nebylo. Máme tam písčitou zem a každá stopa byla sesypaná. Kluci nafotili jednu stopu, ale bylo to slabé. Za hodinu tam jel hospodář s předsedou a chlápkama z úřadu. Našli mnoho nepoužitelných stop. Podařilo se jim prý nakonec najít jednu krásně čitelnou, kterou zadokumentovali. Prý měla na délku 12 cm, na šířku 22 cm( snad jsem to nespletl). Dle jejich odhadu podle stopy měl medvídek hrubě přes sto kilo. Můj odhad byl kolem 100 kg a to jsem se držel při zemi. Až potkám hospodáře, tak mu řeknu, ať mi tu fotku přepošle.
Tak už to proběhlo v událostech v regionech ( 17:55 minuta). Je tam foto i té stopy.
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1012 ... nech-brno/
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1012 ... nech-brno/
Kucmar, už jsi i na webu
http://www.novinky.cz/domaci/279265-mys ... enska.html
i když tě nejmenují, my víme....
PS: nečti si "vaše názory" - většina lidí má totiž menší IQ než ten medvěd a přesto se tváří jako intelektuálové
http://www.novinky.cz/domaci/279265-mys ... enska.html
i když tě nejmenují, my víme....
PS: nečti si "vaše názory" - většina lidí má totiž menší IQ než ten medvěd a přesto se tváří jako intelektuálové
Jak chceš aby lidé jednali s tebou, jednej ty s nimi.
Už jsem to četl a docela jsem se i pobavil. Spousta lidí z mého okolí ví, že pokud řídím, nebo mám u sebe zbraň, tak v žádném případě si nedovolím být pod vlivem alkoholu. Takže následkem alkoholu to rozhodně nebylo . Před chvílí se mnou dělala TV Nova rozhovor na místě. Snad by to mělo být ve večerních zprávách. Prý tam budou fotky stop, které tam nafotili chlapi ze životního prostředí a s naším hospodářem a předsedou mysliveckého sdružení.
- Roman
- Kontaktovat uživatele:
Tak to se na Marka jako mediální hvězdu rád podívámkucmar píše:Už jsem to četl a docela jsem se i pobavil. Spousta lidí z mého okolí ví, že pokud řídím, nebo mám u sebe zbraň, tak v žádném případě si nedovolím být pod vlivem alkoholu. Takže následkem alkoholu to rozhodně nebylo . Před chvílí se mnou dělala TV Nova rozhovor na místě. Snad by to mělo být ve večerních zprávách. Prý tam budou fotky stop, které tam nafotili chlapi ze životního prostředí a s naším hospodářem a předsedou mysliveckého sdružení.
http://www.traktorista.estranky.cz
Zetor 5718
domádo new holland TCE 45 r.v. 2009
motorobot PF 61 r.v. 1957
kultivátor MS 06 r.v. 1995
Zetor 5718
- Roman
- Kontaktovat uživatele:
No nejaky stopy od přerostlyho pséka tam byly, ale Marek nikdekucmar píše:Už jsem to četl a docela jsem se i pobavil. Spousta lidí z mého okolí ví, že pokud řídím, nebo mám u sebe zbraň, tak v žádném případě si nedovolím být pod vlivem alkoholu. Takže následkem alkoholu to rozhodně nebylo . Před chvílí se mnou dělala TV Nova rozhovor na místě. Snad by to mělo být ve večerních zprávách. Prý tam budou fotky stop, které tam nafotili chlapi ze životního prostředí a s naším hospodářem a předsedou mysliveckého sdružení.
http://www.traktorista.estranky.cz
Zetor 5718
Zetor 5718
Ty policajty jste zvali proč?
Nějaký medvědí předpis?
(Ještě mě napadlo, že na svoji ochranu..... )
Nějaký medvědí předpis?
třeba ten chlupáč mohl někomu pláchnout.Je spousta lidí co chovají opice,tygry...,tak proč né medvěda.ZI píše:Ty policajty jste zvali proč?
Nějaký medvědí předpis?
100kg to bude nějaký mlaďoch
Mluv moudře, nepřítel naslouchá.
Možná jsi to už postřehl a pokud ne, tak jsem jeden z nich. Nic jsem oficiálně nehlásil, celý humbuk kolem udělala břeclavská radnice. Já jsem pouze volal neoficiálně kolegům, zda nemají nahlášený nějaký útěk medvěda. Ti kontaktovali měšťáky a ti zburcovali radnici.ZI píše:Ty policajty jste zvali proč?
Nějaký medvědí předpis?
Kluci mi ráno volali, že se tam jedou ze zajímavosti podívat( jsou to místní) Já jsem tam jel zrovna taky, tak proto ta policejní ochrana.
PS. nabitou flintu jsem měl pouze já .
Adler
když jsem se díval na netu na huňáče, tak bych to taky dneska tipnul na nějakého mlaďocha. Ono se to těžko odhaduje z výšky asi 5ti metrů za tmy, ještě v době, kdy medvěda znáš jenom z televize.
Jinak dneska mi volal kolega ( ten co byl se mnou na místě) a prý nejsem sám. Mědvěd se objevil včera kolem šesté hodiny asi o 5 km dál. Radši nebudu specifikovat místo, aby se někdo nepotento, skoro jako já
Jen můžu říct, že se před něma postavil na zadní a záhy odešel. Taky pěkný zážitek.( a zřejmě taky plné kalhoty ).
Tu ochranu jsem samozřejmě myslel jako vtip
Takhle to je jasné.
PS. Doufám, že ho necháte na pokoji a neplánujete odstřelovačské manévry.
Nic ve zlým, ale od tý doby co nám nějací myslivci odstřelili chalupovýho "souseda" jezevce
a sousedovi prostřelili včelín (asi dotyčný střelec neslyšel nic o horizontu a střelbě),
tak se na vás koukám lehce z patra...
(Ale stalo se to ještě za totáče, teď už je snad větší disciplína - hlavně, že se hlídá ten alkohol)
Takhle to je jasné.
PS. Doufám, že ho necháte na pokoji a neplánujete odstřelovačské manévry.
Nic ve zlým, ale od tý doby co nám nějací myslivci odstřelili chalupovýho "souseda" jezevce
a sousedovi prostřelili včelín (asi dotyčný střelec neslyšel nic o horizontu a střelbě),
tak se na vás koukám lehce z patra...
(Ale stalo se to ještě za totáče, teď už je snad větší disciplína - hlavně, že se hlídá ten alkohol)
Kucmar, prave som sa pozeral na spravy na Nove, urcite si to bol ty co tam hovoril o tom ako videl medveda, priznaj farbu.
Jo, byl jsem to já. Se mi nějak daří. Dneska v TV nova, včera u těžké nehody na ČT 1.Marián píše:Kucmar, prave som sa pozeral na spravy na Nove, urcite si to bol ty co tam hovoril o tom ako videl medveda, priznaj farbu.
Pomaly ale isto sa z teba stava medialne znamy traktorista.
Ked budes mat dalsie TV vystupenie, skus si dat siltovku s logom nase traktory.
Ked budes mat dalsie TV vystupenie, skus si dat siltovku s logom nase traktory.
máš link?kucmar píše:Jo, byl jsem to já. Se mi nějak daří. Dneska v TV nova, včera u těžké nehody na ČT 1.Marián píše:Kucmar, prave som sa pozeral na spravy na Nove, urcite si to bol ty co tam hovoril o tom ako videl medveda, priznaj farbu.
Věrný člen agresorů.com
Nedíval jsem se. Na místě byla ČT 1, takže předpokládám, že to v televizi bylo. Přece jenom zaklíněná řidička a vrtulník uprostřed křižovatky není každý den a pro tady tyhle vlky to je super senzace. Zkusím pohledat. Jinak vyhledej:nehoda u Rakvic( loni jsem tam dělal smrťák té řidičky Fiatu x Volha)romus145 píše:máš link?kucmar píše:Jo, byl jsem to já. Se mi nějak daří. Dneska v TV nova, včera u těžké nehody na ČT 1.Marián píše:Kucmar, prave som sa pozeral na spravy na Nove, urcite si to bol ty co tam hovoril o tom ako videl medveda, priznaj farbu.