Detektoring
Re: Detektoring
Mám Tesoro Leon.To co nemám je čas
Ahoj,také chodím s detektorem.Je to super relax.Hledám asi od 96roku.Není to o tom co najdu,ale o té pohodě při hledání.V současné době mám Minelab Musketeer Advantage Pro.Je to dobrá a spolehlivá mašinka.
HUSTOKRUTOSTROJ
Ja jezdím hledat na místa havárií starých letadel,výsledky a nálezy mého výzkumu se snažím určit,popsat a připravit pro budoucí muzeum.
Waw a podle čeho určuješ kde spadly letadla?
jj jeden takovej nadšenec bydlí vedle mě-Luboš W. je členem klubu letecké archeologie.
HUSTOKRUTOSTROJ
- wasa11
Chci se pánové zeptat:jak zjistím po 2m vody a trochu blata jestli se tam nachází nějaká ocel apod?
jde o to kolik bláta tam je-jak je to hluboko v tom blátě.šel by použít neodym magnet,ale velká vrstva bláta deklasuje jeho účinost.
HUSTOKRUTOSTROJ
- peter769
Čo ked kopeš kopeš a zrazu kop naposledy.Letíš roztrhaný na kusy od vybuchu municie.Stáva sa to?
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Chodívali jsme s kamarádama na Kaplicku a v okolí Rožumberka a Rožmitálu na Šumavě. Najde se tam plno munice z války (občas i solidní kousky), a sem tam i něco jiného . Ale je to už dávno a sám detektor nemám...
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
- wasa11
kite7: Za 67 let ho tam vlese asi bude hodně no.
na velký věci ( sud,auto..)a velký hloubky (max cca 2x-3x průměr cívky - platí obecně ) " stačí" průměrný pulzák a velká cívka - cca 1m x 1m...(víc to ani nemá smysl), drobné předměty to přehlédne
jo a zvlášt železí je v tomto případě dobré v tom, že postupem času se rez "rozlévá" kolem předmětu, takže lze lépe najít-předmět se "zvětšuje"..
doufám že mě za názosloví neukamenujete
jo a zvlášt železí je v tomto případě dobré v tom, že postupem času se rez "rozlévá" kolem předmětu, takže lze lépe najít-předmět se "zvětšuje"..
doufám že mě za názosloví neukamenujete
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, a občas se s citlivějším detektorem setkáš i s tím, že najdeš jen "rezatou hlínu" . Pečlivé naladění to řeší...
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Byl jsem hledat asi před 3 týdny,teď už se nedá je moc zamrznuto a našel jsem RG-34,hnusná věc když si přečteš co to umí http://forum.valka.cz/viewtopic.php/t/40751
to jsou ty co maj tu nabojnici s provazkem,ty cvicny jen horej
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!