kotel Stropuva

Moderátoři: rezis, Leo

Odpovědět
Zpráva
Autor
radas

kotel Stropuva

#1 Nový příspěvek od radas »

nedávno jsem po šmejdění po netu narazil na tento kotel . má s tím někdo zkušenost ? http://www.stropuva.net/o-nas/ zdá se mi to moc luxusní na to jak to vypadá. tenké plechy, žádná elektřinadoba přikládání super. nějak se mi to nezdá :-/

P.S.

Re: kotel stropuva

#2 Nový příspěvek od P.S. »

To je automat? Píšou tam 7 dní.

radas

#3 Nový příspěvek od radas »

právě že asi ne :) zaujalo mě i to topení dřevem píšou až 24 hodin a na netu jsem našel že tak 18 pak jde výkon dolů , ale i kdyby to vydrželo 12 hodin tak by to bylo super /až na tu výšku kotle

oco13

#5 Nový příspěvek od oco13 »

a zistili ste niekto ceny?

P.S.

#6 Nový příspěvek od P.S. »

Zjisti jsi z SK

radas

#7 Nový příspěvek od radas »

ITS

#8 Nový příspěvek od ITS »

A tu pohádku o karkulce jste už slyšeli???? :smich: :smich: :smich:

oco13

#9 Nový příspěvek od oco13 »

Ja som sa k nim nedopátral , ale štandartný atmos alebo dakon vyjde cca800 za toto chcú 1900 .
Tak im prajem nech sa im darí.

radas

#10 Nový příspěvek od radas »

velmi hodnotný příspěvek děkuji 8)

mastnacek

#11 Nový příspěvek od mastnacek »

Jestli mas volnej plechovej sud, tak si to muzes zkusit. Dej do youtube "bubafonia". Na energoportalu ten kotel vetsina hani. Taky jsem tam neco psal kdysi k tomu kotli. Me by se libil, akorat je to drahy jako krava ( srovnatelny s automatem ). Dlouhy to bejt musi, protoze to odhoriva a nez by se nahralo cely teleso tak by to trvalo vecnost. Problem je s emisni tridou, kterou to u nas nema a ktera bude co nevidet dulezita.

oco13

#12 Nový příspěvek od oco13 »

radas píše:velmi hodnotný příspěvek děkuji 8)
Ćo je na mojom príspevku zlé? , viac ako dvojnásobná cena oproti renomovaným výrobcom mi silne pripomína vymývanie mozgov dôchodcom na zájazdových predajoch.
A príspevok je vlastne skonštatovanie , že zase nejaký vykuk sa chce nabaliť na neznalosti ostatných.

radas

#13 Nový příspěvek od radas »

požadavek z mého prvního příspevku zněl ,, má s tím někdo zkušenost ? " domněnky si nech od cesty. pokud by jsi popátral po netu přijdeš na to , že se tento kotel prodává od Rumunska po Finsko a protože je to něco jiného než jsme zvyklí tak mě to zajímá. takže znovu zopakuji že bych rád zkušenosti někoho kdo se s tímto kotlem setkal nikoli toho komu se nelíbí na obrázku děkuji.

oco13

#14 Nový příspěvek od oco13 »

Ak nájdeš troch ludí ,ktorí fyzicky tento kotol majú doma a sú s nim spokojní tak sa ti verejne ospravedlním.Podla mňa nájdeš len kopu majitelov tohto kotla ktorí naleteli a búchajú si hlavu o jeho krásny žltý kryt. Písal si že hladáš ludí čo majú skúsenosti - ano mám dosť skúseností s podvodníkmi z tel. reklám aj z internetu. Tak som si dovolil verejne vyjadriť svoj názor :vysmech: :vysmech: :vysmech: :vysmech: :vysmech: :vysmech:A stále viac zisťujem : neverte všetkému čo sa píše na internete. :vysmech: :vysmech: :vysmech:
Naposledy upravil(a) oco13 dne pát led 02, 2015 12:36 pm, celkem upraveno 1 x.

radas

#15 Nový příspěvek od radas »

mastnacek píše:Jestli mas volnej plechovej sud, tak si to muzes zkusit. Dej do youtube "bubafonia". Na energoportalu ten kotel vetsina hani. Taky jsem tam neco psal kdysi k tomu kotli. Me by se libil, akorat je to drahy jako krava ( srovnatelny s automatem ). Dlouhy to bejt musi, protoze to odhoriva a nez by se nahralo cely teleso tak by to trvalo vecnost. Problem je s emisni tridou, kterou to u nas nema a ktera bude co nevidet dulezita.
výrobce uvádí - sú v tretej emisnej triede pokud to tvrdí měl by to snad být schopen doložit :-/

Viac tu: http://www.stropuva.net/

Odpovědět

Zpět na „Dům a stavba“