Oprava spár mezi dlaždicemi v koupelně
- Mirek LKT
Oprava spár mezi dlaždicemi v koupelně
Nemáte někdo radu jak nejsnadněji a nejrychleji zrenovovat spáry v koupelně mezi dlaždicema ? Jaksi jsme moc neuvažovali a kdysi použili bílou spárovačku. Dneska jsou spáry tak špinavé , že to nejde už ničím vyčistit. Zkoušel sem chemii, páru, babské rady, ale nic nezabralo. Na netu jsem se dočetl něco o jakési opravné barvě na spáry. Nemáte s tím někdo zkušenosti ?
ps: vánoce se blíží a chtěl bych mít doma klid
ps: vánoce se blíží a chtěl bych mít doma klid
Kde ostatní končí , my začínáme ...LKT
- malotraktorpetr
Re: Oprava spár mezi dlaždicemi v koupelně
ocelovy kartac uzky na sparu projet to do cista a koupit v obi nebo horbachu tu lepsi sparovaci hmotu oni ti poradi a zatahnout to.
dá se to i trochu odfrézovat je na to nástavec na mikrobrusku a pak zaspárovat znovu. ta barva je bílá a pokud je to i mastné tak na hov.. vyhozené peníze
- Mirek LKT
chlapi dík za rady , ale jaksi frézovat spáry před vánocema v koupelně , kde jsou dlaždice pomalu až ke stropu , to opravdu nelze , to bych asi nepřežil
Měl jsem na mysli něco jako kup tu a tu barvu za pět stovek, natři , umej a hotovo. Pokud to budu muset přespárovat , tak jedině až v létě.
Měl jsem na mysli něco jako kup tu a tu barvu za pět stovek, natři , umej a hotovo. Pokud to budu muset přespárovat , tak jedině až v létě.
Neporadím Ti, ale len taký postreh. Píšeš "Oprava spár mezi dlaždicemi" a potom píšeš, že ich máš až po strop. Takže ty chceš opraviť špáry na dlažbe (podlaha) a aj na obkladoch (steny)? Fúha, to je veľa práceMirek LKT píše:chlapi dík za rady , ale jaksi frézovat spáry před vánocema v koupelně , kde jsou dlaždice pomalu až ke stropu , to opravdu nelze , to bych asi nepřežil
- malotraktorpetr
setri a pak na jare vem zbijecku a vsechno oklepat a znovu
- Mirek LKT
Ano , stěny a podlaha
Stejně tak nějak s tím na léto počítám , tedy jen vyfrézovat starou spárovačku a dát novou. Chtěl jsem jen nějaké dočasné řešení.
Podle mě by se to ještě do léta neposralo , ale znáte ženský ...
Stejně tak nějak s tím na léto počítám , tedy jen vyfrézovat starou spárovačku a dát novou. Chtěl jsem jen nějaké dočasné řešení.
Podle mě by se to ještě do léta neposralo , ale znáte ženský ...
- malotraktorpetr
kup ji zajezd na hawai nebo ji vyvez do lesa pak budes myt klid
- Mirek LKT
zdá se býti vyřešeno
http://www.fototapety.cz/45108-tuzka-na ... i-komplet/
http://www.fototapety.cz/45108-tuzka-na ... i-komplet/
no o tom jsem zrovna psal Velice důležitá je příprava renovované spáry - její vyčištění a pokud možno zdrsnění brusným papírem. jinak je to krásně flekaté , ale pokoušel jsem to v kuchyni a bylo to i mastné. výsledek byl kus krásně bílý kus nažloutlý občas to nechytlo vůbec
bez milosti bych vzal rozbrus s diamantovým kotoučem a vyřezal to ven a pak novou taky to tak doma máme a budo to řešit takhle
malej traktorista v malým traktoru
- Mirek LKT
Zkusím tu barvu, zas až tolik peněz to nestojí. Frézování nechám až na léto .
Ta flexa nevim, to bude chtět hodně šikovnosti, aby se někde nedrbla obkladačka. Dělám to čímsi takovym: http://www.bat-naradi.cz/rucni-naradi.p ... &id_kat=17 a pak znova spárovačkó. Ale do celé kópelky by se mě teda nechtělo.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
presne jak pise chobotek jedine to vyskrabat tym "zariadenim" a nanovo zasparovat, flexkou ani inou bruskou by som to nerobil, lebo urcite by sa obklad pri tom poskodil , inac tym skrabatkom to ide dost pomaly
nas Traktorik ZETORIK http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 37&t=36105
Mirku sice to už není aktuální alepřesně touhle hmotou to mám taky už 2 roky a pořád drží a je stále bílá za mě ale chce to pevný nervy