Odstranění vodou ředitelné barvy ze dřeva
Odstranění vodou ředitelné barvy ze dřeva
Kolega mi doporučil ať dřevěnou sedačku ke stolu pro syna natřu vodou ředitelnou barvou. Že to bude nezávadné. Ale potom co do toho maly začal kousat a semtam cumlat,se s toho stal strašný marast a sama osobě ta barva na tom dřevě lepí. Nevíte jak ji dostat co nejjednodušeji z toho dřeva? Šlo to smirkovým kotoučem do flexy,ale tím udělám minimům ploch. Ocelový kartáč ničil dřevo. Smirkem to jde strašně pomalu a špatně. A vapkou to taky nešlo. Poraď te
Naposledy upravil(a) Lukibos dne pon srp 30, 2010 7:27 pm, celkem upraveno 1 x.
Re: Vodou ředitelné barvy
Hod to do CNC mašiny ,ale nie to bola for.
-
Co teplovzdusna pistol???
- pepa.traktor
teplá voda -WAP
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
Všechno co je ekologické je naprd....
Tak dlouho jsem si stavěl malotraktory, až jsem si koupil Zetor.....
Zetor 5718
Zetor 5718
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Barvožrout a oškrabat špachtlí. Nebo horkovzduška + špachtle.
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
-
jak to tak čtu tak nejjednodušši zpusob a asi i nejlevnějši bude s ni zatopit a jit koupit novou.
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
To mě napadlo jako první, ale myslel jsem si že to nebude to pravé . Ale vážně - ta horká voda (WAPka) by to měla dostat dolu dobře a bez práce. Ostatní způsoby jsou trochu pracnější, ale měly by fungovat taky. A ten "barvožrout" to rozleptá většinou tak, že to jde setřít hadrem . Možná by pomohlo i nějaké ředidlo, když to není zaschlé na tvrdou skořápku, ale je to mazlavé . I klasické syntetické barvy když na ně ředidlo působí delší dobu, tak se "rozmočí" . A to i normálně zaschlé (i roky staré nátěry). Dokonce i autolak se dá sundat z auta ředidlem . Nejde to lehce ale jde to . Záleží jak moc se ti chce nebo naopak nechce to řešit .
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Díky za rady. Seženu tu vapku.