izolace do podlahy

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
imaginaro

Re: izolace do podlahy

#91 Nový příspěvek od imaginaro »

Jà mám barák bez základů, na jílu se šutrem a na pár místech to sedí na skále. Když se bojíš že vysušíš podloží, napadá mě - co položit igelit(ipu, nebo podobné) , na to makadam a pak iglů? Podloží by to moc poznat nemělo a barák by schnul. Já mám iglů až po zdi, barâk si pomalu dva roky sedal(dl omítky u země), žádné nové praskliny a teď už sedí.
"NEMUSÍŠ VŠECHNO VĚDĚT,STAČÍ VĚDĚT KDE TO NAJDEŠ."
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/

fikejz

#92 Nový příspěvek od fikejz »

Základy necháš mokrý, izolaci dáš až mezi ně a zdivo stěn. Prostě to podřízneš. Já tak podřezával svůj barák už před lety. Sám v jednom - vevnitř postavený kamínka za ně zavlečený gumicuk, aby tahal list dovnitř a už jsem řezal. Pilový list z katru navrtat ve spáře díru na protažení listu a řežeš. Po podříznutí cca metru provlíkneš pás lepenky, podklínuješ zbývající mezeru (necháš cca deset cm na přeložení pásu a řežeš dál. Když se ti nevysype zdivo, protože je rozhašená malta jsi schopný za den podříznout pěkných pár metrů.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

mastnacek

#93 Nový příspěvek od mastnacek »

Fikejzi, jj, zednik me to vcera takhle popisoval. Kdyz nikoho nesezenu, tak me nic jinyho nezbude. Akorat, ze by,to chtelo podrezat uz komplet celej barak, kdyz budou vykopany podlahy. Zbejva jedina mistnost nad sklepem, asi to vemu vsechno. Neni podsklepena cela a nosna zed si taky tahne vlhkost.

fikejz

#94 Nový příspěvek od fikejz »

No jasně že celý, jinak to je na dvě věci. Hele, nemáš to zas tak daleko, klidně si udělej výlet. Stejně si chtěl vidět tu štípačku ...
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

mastnacek

#95 Nový příspěvek od mastnacek »

Fikejzi, stipacka je na poradniku. Jako ze bys me to podriznul? :)beru, jakou mas sazbu? Nasel jaem nwkoho z cerv. Kostelce

fikejz

#96 Nový příspěvek od fikejz »

Sazbu? :D Na cizím dělám jen výměnou jedna hodina mojí práce u tebe za dvě tvojí u mě :smich: No konec legrace.
Na práci jinde než v práci a doma fakt nemám dost času, ale mohl bych ti názorně ukázat co jsem a jak dělal a co z toho se povedlo a co bych dnes už dělal jinak. Jednou v praxi vidět je lepší jak tisíckrát slyšet.

Odpovědět

Zpět na „Dům a stavba“