Ondras83 - NOVÉ BYDLENÍ
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ondras83 - NOVÉ BYDLENÍ
ja vim, ze to neni nejlepsi reseni, ale v tu chvili, kdy jsem to kupoval mi nic jinyho na mysl nevyslo, jen ta fasada a to jsem nechtel, uz to stalo dost penez, tak to tam uz musim dat...
kupoval jsem z hapexu
kupoval jsem z hapexu
Ondro,radím Ti dobře.Zbytečně vyhozené peníze.Udělej z nich raději králikárnu,nebo je použij do interiéru.Nebo chceš vidět fotky po 10ti letech?Cetris můžeš povrchově upravit do jiného odstínu.
Pak bych to natřel vhodným primalexem a třeba s olejem výběr je. Určitě bych nekupoval zrovna v Hapexu nesmysli za 900 plechovku. Vyhozený prachy. Nevydrží. Nebo určitě nevydrží dvakrát tolik jako o polovinu levnější od primalex.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
panove, pristi rok bych ctel udelat plot (vypada to, ze uz tam nejak budeme bydlet a synek zacina behat, z jara uz bude behat dost, tak aby nevlitnul pod auto na silnici)
nemate nekdo, nebo neresil jste, jak udelat elektrickou posuvnou branu, ktera je ukotvena letmo, tzn. bez kolejnicek? ...zatim jsem to nijak nezkoumal, zatim se ptam jen tady...
diky za odpovedi
nemate nekdo, nebo neresil jste, jak udelat elektrickou posuvnou branu, ktera je ukotvena letmo, tzn. bez kolejnicek? ...zatim jsem to nijak nezkoumal, zatim se ptam jen tady...
diky za odpovedi
Tuto variantu máme v práci,chce to ale pořádný základ.Pokud chceš nafotím jak půjdu okolo.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
OK, to by se hodilo, diky ...chtel bych to krom pohonu spichnout nejak sam, vjezd ma 6m, mylsim ze tak 1m z toho bude branka a zbytek brana - musi tam projet dve auta vedle sebe, na brane budou nejaky latky nebo kdyz zbudou kulataky, tak nejaky kovarsky ozdoby...
Koukni zde http://www.kovopolotovary.cz/jak-spravn ... ny-a48.htm nebo zde https://www.zabi.cz/jak-na-branu
Návodů je dost na netu ....
Návodů je dost na netu ....
Ahoj, je pěkný sledovat, jak se to pomalu rozrůstá. Taky se chystám pustit do baráku a už se nemůžu dočkat Zatím jsme se museli kvůli úspoře přesunout z bytu do menšího, ale už to snad brzo začne.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
No neviem mna chut behanim za projektantom a stavebnym uradom skor presla. A to este nieje koniec.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
na zacatku jsem si rikal, jak budu vsechno fotit, nejaky fotky mam, ale zatim nic zverejneno, snad casem, cim vic prace v interieru, tim min casu na foceni...
jinak ano, kdyz se zacalo kopat, taky jsem byl nadsenej, prvni zimu me svrbeli ruce, aby uz to zase jelo dal, ted jsme si dali predsevzeti, ze do Vanoc chceme bydlet a uz se tesim, az bude zima a budu jen cumet na telku a po praci kaficko a pohodicka...
ale zase svy je svy, u nasich jsme 3 ve dvou cimrach, je to naprd...
jinak ano, kdyz se zacalo kopat, taky jsem byl nadsenej, prvni zimu me svrbeli ruce, aby uz to zase jelo dal, ted jsme si dali predsevzeti, ze do Vanoc chceme bydlet a uz se tesim, az bude zima a budu jen cumet na telku a po praci kaficko a pohodicka...
ale zase svy je svy, u nasich jsme 3 ve dvou cimrach, je to naprd...
To znám Ondro, ten pocit, že bude volněji a budeš si moct vydechnout ...
Ale jak máš barák, pořád je co dělat ... A jsou lidi, kterým to nevadí
Tak ať se daří a vydrž to, za pár let třeba bude opravdu volněji
Ale jak máš barák, pořád je co dělat ... A jsou lidi, kterým to nevadí
Tak ať se daří a vydrž to, za pár let třeba bude opravdu volněji
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
to bude mat novy. NIektory maju stary a to je prace este viacej a zbytocnej.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
ja se tesim na tu praci venku, to me vazne bavi a odpocinu si, ikdyz me obcas boli zada, ale zednicky prace a vubec cely prace v interieru a to vsechno zarizovani kolem dokola, z toho me asi uz mrskne
navic, co vsechno se nam mohlo pokazit, to se pokazilo (okna, vazba, strecha, cihly, podlahy, potom obklady, ted me vypeklo topeni...no proste co se mi muze posrat, to se posralo)
navic, co vsechno se nam mohlo pokazit, to se pokazilo (okna, vazba, strecha, cihly, podlahy, potom obklady, ted me vypeklo topeni...no proste co se mi muze posrat, to se posralo)
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Co mas s topenim? Uz zacina byt chladno, aby ti nepomrzli nieco. I ked v zaizolovanom dome este mraz nebude.
Ondro to máš všude stejný, každý stavebník by mohl napsat knihu strastí a radostí své stavby. Já třeba teď přistavoval garáž, 14. srpna jsem si objednal střešní krytinu, prý dodání 2 - 3 týdny a přivezli to minulé úterý. Už jsem si myslel že si tam ze mě dělaj srandu. O rekonstrukci našeho domu bych mohl psát dlouho a dlouho a to ještě nejsem zdaleka u konce