Čím topíte v dílnách?
- Landsverk
Re: Čím topíte v dílnách?
Pěkné topidlo,do něj už můžeš naložit pořádný špalík.
Ahoj,toto sem viděl kdysi ve šrotě,neměl sem čas to pořádně obhlédat,tak sem to rychlo vyfotil ale nějak nechápu co se do toho vlastně fedrovalo.Ona do toho válce nebyla kromě těch růr,žádná jiná díra........(Plynový kotlík to asi nebude cóóó???????????)
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
-
- Kontaktovat uživatele:
Já by chtěl dát do dílny pilináki myslíte že na velikost dílny 30m a vyšky 2,70m budou stačit???????
diesel
- stano 4011
nebude stacit ,ja som mal pilinaky a pri celodennom kureni to nema vyhodu ,pokial na pol dna tak ano ,to ti vykuri , ale na plinakoch vykon klesa a ked po cca 3 hodinach potrebujes zvysit vykon tak nemozes ale musis pockat kym ti dohori a mozes vymenit zasobnik
- stano 4011
pokial ich nemas tak nad nimi ani nepremyslaj ,toto je lepsie a da sa tam spalovat aj odpad z dielne stolarskej [truhlarskej ]
-
- Kontaktovat uživatele:
nj dobře udělané ale já je mužu mit zadarmo a pilin mužu mit na sto let
diesel
- stano 4011
zadarmo tak ber a uvidis ,mozno to bude v pohode
-
- Kontaktovat uživatele:
a mužeš mi pls napsat nějakej princip protože asi jak u petruš to nebude.
diesel
- stano 4011
do zasobnika das do stredu nejaku ruru a nabijes to pilinami ,ci viac ubijes tym lepsie , potom ruru vytiahnes a zasobnik vlozis do pilinakou , a das vrchny poklop na spodu je otvor a tam zapalis a mas este vzdusnik kde vies stelovat ohen , mne to vydrzalo horiet aj 8 az 10 hodin , ale vykon klesa a nevies pridat a nalozit ako u beznych kachiel
-
- Kontaktovat uživatele:
8-10hodin to bude ještě dlouh hřát až odejdu.a jakej to má žár něco jako petruše?????
diesel
- stano 4011
asi tak
Ahoj,piliňáky ber všemi deseti,my sme s něma jako děcko doma topívali než se udělalo ústřední topení.Zapálilo se to večer chvíli předem než sme šli spát a za chvíli tam dylo jak v peci.Když nebyl nějak moc velký mráz tak ráno když sme stávali do školy bývalo ještě kol tol fajn.Když byl velký mráz tak se někdy v noci přehodila druhá vložka a to bylo ráno ůplně jak v lázni .
Jak píše stano 4011,že tomu nemůžeš přidat,tak to moc nechápu.Máš tam totiž štelování vzducu a to když otevřeš tak tomu přídáš.A když už to hořelo pomeněj jenom po těch bocích,tak se to rychle otevřelo z vrchu a kutákem se to srazilo dolů a zase to po cvíli rozhořívání zabralo.
Ber,není lacinějšího topení.
Jak píše stano 4011,že tomu nemůžeš přidat,tak to moc nechápu.Máš tam totiž štelování vzducu a to když otevřeš tak tomu přídáš.A když už to hořelo pomeněj jenom po těch bocích,tak se to rychle otevřelo z vrchu a kutákem se to srazilo dolů a zase to po cvíli rozhořívání zabralo.
Ber,není lacinějšího topení.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
- stano 4011
myslel som tym ze po cca 5 hodinach ked som potreboval v dielni zvysit teplotu kvoli lakovaniu tak tam uz bolo malo paliva a vykon klesal a menit zasobnik pocas dohorievania sa mi nezdalo velmi bezpecne v dielni plnej strojov dreva a hoblin ,u mna bolo treba zasobnik vynies t 12 m ku dveram , takze to bolo moc nebezpecne , nerad bi som prisiel o dielnu stroje a zivobitie , potom bi som mohol ist do anglicka starim tetkam zadky utierat , otec tym vukuroval dom 10 na 16 m a bolo to super , vo velmi velkych mrazoch dokuroval olejovym radiatorom na elektriku , , moja skusenost je ze to neni prakticke u mna kedze som v dielni 10 hodin denne , ale do kutilskej a vykendovej dielni je to topenie zadarmo