svářečka na vodovodní potrubí
svářečka na vodovodní potrubí
bude stačit 800w ? http://aukro.cz/polyfuzni-svarecka-plas ... 46776.html neplánuju si tim vydělávat jenom potřebuju trošku předělat vodu doma
malej traktorista v malým traktoru
Re: svářečka na vodovodní potrubí
Na doma ti ti stačit bude v pohodě.Já mam něco podobnýho .
Na co se má člověk zaměřit při výběru???Já si ji půjčuju a nechci nemám rád půjčený věci.Chci si dělat rozvod vzduchu v PVC a pak občas na vodu při rekonstrukci chalupy.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
-
tahle je velká jako tele .... hledej něco takovýho http://nastroje-naradi.hyperinzerce.cz/ ... o73BOJApV8
jsou mnohem menší což rychle oceníš .... v prostoru spojuješ polovinu věcí ... zbytek jedeš v pěkně zkur... místech ...
jinak výkon asi pro domácí použití neni úplně podstatnej ... doma děláš s průměrem 20,25 a vyjímečně 32 a na to ti tyhle výkony stačí ... podstatný je tam ta kvalita "kamenů" - o nějakým teflonu se tam nedá mluvit ... ale na doma to zase prostě stačí
jinak se na tom nemá co pokazit .... max. ten termostat a ten se dá lehce opravit ...
jsou mnohem menší což rychle oceníš .... v prostoru spojuješ polovinu věcí ... zbytek jedeš v pěkně zkur... místech ...
jinak výkon asi pro domácí použití neni úplně podstatnej ... doma děláš s průměrem 20,25 a vyjímečně 32 a na to ti tyhle výkony stačí ... podstatný je tam ta kvalita "kamenů" - o nějakým teflonu se tam nedá mluvit ... ale na doma to zase prostě stačí
jinak se na tom nemá co pokazit .... max. ten termostat a ten se dá lehce opravit ...
Jediný co já u toho vidím jako nevýhodu je dostat se s tou svářečkou do rohu a podobně .Jenom s ní furt nějak točím a čekám kdy se spálím.Jinak odborník na vodu zas takovej nejsem ,ale pořád ji někde opravuju tak se učím.Mám starej barák všechno je starý šedesát a více let takže to co předělávám tak do plastu a na to mi taková svářečka bohatě stačí.Jen ty kleště co u ní byly tak moc nevydržely,ty to chce pořádný.Jinak vodu po chlívech mám pořád v pozinku a ty trubky čím novější tak daleko horší materiál některý vydržej bídně dva roky.To železo stojí za prd.
přesně na tyhle opravy jí plánuju
malej traktorista v malým traktoru