Oprava spár mezi dlaždicemi v koupelně
Re: Oprava spár mezi dlaždicemi v koupelně
Chtěl jsem se zeptat, kolik asi stojí v Kč vykachlíčkování 1metru čtverečního v koupelně. Myslím tím cenu práce. Popřípadě, jak se domlouvá cena za vykachlíčkování koupelny.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
Tabulkovou sazbu ti můžu zjistit, ale pokud to bude melouchář stejně bude hledět s čím se bude dělat, kolik je tam rohů, jestli to bude předtím nahazovat (na buchty už skoro nikdo neumí a většina obkladačů si raději nahazuje sama) a pod.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
Koupelku novou staví kamarádka, a ta nemá vůbec přehled o tom, za kolik dělají obkladači. Spíš mi stačí hrubá cena, aby ji pak někdo nenatáhl.
Bude tam asi 6metrů čtverečných kachliček, bude se obkládat sprchový kout.
Bude tam asi 6metrů čtverečných kachliček, bude se obkládat sprchový kout.
-
Přibližná cena za metr čtvereční jsou tady u nás max 400 Kč. Takže nad to určitě nejít..
-
no takhle si to každej představuje ... a je to pěkná blbost ...P_e_p_e píše:Přibližná cena za metr čtvereční jsou tady u nás max 400 Kč. Takže nad to určitě nejít..
jenom pro porovnání časů ... vyřezat dlaždičku kde jsou dva roháčky a odpad dá stejně práce jako udělat dva metry čtvereční (nebo se to dá zrychlit ne moc pěkným způsobem) ...
detaily v koupelně rozhodují o tom jaká bude ... a podle ceny taky ty detaily vypadají ... za kvalitní práci se musí platit a taxovat něco na metry nejde ...
znal jsem jednoho dobrého obkladača co dělal celé vzorové koupelnové studio a ten teda obkladal luxusně...pak jsme změnili bydliště a při rekonstrukci jsme volali firmu ta si to nahodila ja udelal vodotopo a oni si to zaomitali a oblozily bylo tam jedno okno 2 rohacky odpad rohova vana no su zvyklí na kvalitnější prácu no teď jsem s bráchů v dílně obkládali taký roh kde je teď dvojdřez zaním luxfery vedle kohutek na pripojeni hadice a este sporak na kerem sa varija erteple zradlo pro psa atd...je to sice jen v dilne ale moselo to vypadat a taky vypada...spotřebovane 3m obkladacek a praca na 3 dny protoze
vyburat staru dubovu zaruben dozdit ostetni, okopat omitky napenetrovat omitnut srovnat vybetonovat novy schod a oblozit a to by nedelal ani bracha za taxu 400kc/m2 je to podle prace co je kolem a rozhodne je lepsi kdyz si to nekdo omitne a pak oblozi aby pak nenadaval kdo to omital...
vyburat staru dubovu zaruben dozdit ostetni, okopat omitky napenetrovat omitnut srovnat vybetonovat novy schod a oblozit a to by nedelal ani bracha za taxu 400kc/m2 je to podle prace co je kolem a rozhodne je lepsi kdyz si to nekdo omitne a pak oblozi aby pak nenadaval kdo to omital...
Kluci, díky za informace.
Tak cena zjištěna, je to cca 420-440Kč za metr, lokalita Prostějov, kde bude stát koupelka. Ale je to na domluvě, co a jak se bude provádět a stavět.
Tak cena zjištěna, je to cca 420-440Kč za metr, lokalita Prostějov, kde bude stát koupelka. Ale je to na domluvě, co a jak se bude provádět a stavět.
Tak to budem musiet pridat ja dávam 10e za štvorec obkladu, dlažbu 11e