Interiérové dveře
Interiérové dveře
Vím, že to sem asi moc nepatří, ale rád bych věděl Váš názor na takovéto interiérové dveře.
http://aukro.cz/interierove-dvere-wega- ... 56793.html
http://aukro.cz/interierove-dvere-wega- ... 56793.html
Re: Interiérové dveře
větší humus snad koupit nejde MDFka pevností zrovna nekraluje dost často se to štípe v místech u pantu, obložková futra se dělaj z MDF normálně jenže tam drží pant v železný podložce a ne v lisovanejch pilinách
Výborný výrobek z papíru, tak jejich MDF deska nikdy ani piliny neviděla. Je to výborné na jedno použití, nebo by jsi je nesměl otvírat a zavírat. Prostě lisovanej papír smíchanej s humusem a navrch dřevěná folie.
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Podobnou konstrukci mám na hajzlu jako dočasné řešení. Rozdíl zavřených a otevřených je v tom, že nevidíš, kdo tam zrovna je. Zvuk jimi prostupuje, jako by tam nic nebylo. Je to sololit, uvnitř je papírová voština, neváží to skoro nic. Mám plné, bílé. Bylo to levné a časem je zahodím a dám tam něco normálního.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
už bych žádný papndekl nechtěl tady tyto stály 3000,- včetně laku je to masiv
bohužel při rekonstrukci nebyl čas řešit futra a tak je tam jen plechová zárubeň, která byla běžně ve stavebninách
klika je zešrotu jen trochu vyčištěná ty moderní kliky sů humáč...
každému sa tento styl asi líbit nebude ale jen srovnávám že i za né moc peněz jsou perfektně udělané dřevěné dveře
bohužel při rekonstrukci nebyl čas řešit futra a tak je tam jen plechová zárubeň, která byla běžně ve stavebninách
klika je zešrotu jen trochu vyčištěná ty moderní kliky sů humáč...
každému sa tento styl asi líbit nebude ale jen srovnávám že i za né moc peněz jsou perfektně udělané dřevěné dveře
Ahoj,jak pravíš,nasív je masív,jednu chybu alě majů,nejsů sčepované.A ta kľučka je prima,to s ve šrotě natrefíl na tolik kľuček do celého baráka a nebo jich máš enom negde jedny?
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
Krcaka 1 nevím k čemu potřebuješ dveře,když bydlíš pod mostem
Možná tak kartony které seženeš u supermarketu..........né promiň
Nevím co je tohle za šrot,MDF také používám a je pevnější než běžný sololit.
Každý ať si koupí co chce a je to jako s kuchyněma z polska nebo od truhláře od nás.........
Lidi by všechno chtěli za hubičku ,tak se výrobci podřizují a podle toho vyrábějí..........
Já bych je nekupoval ani jako nouzovku,to si seženu dveře starší vyzařené a až budu mít na lepší koupím od třeba Sapeli ikdyž .))bez komentáře.
Možná tak kartony které seženeš u supermarketu..........né promiň
Nevím co je tohle za šrot,MDF také používám a je pevnější než běžný sololit.
Každý ať si koupí co chce a je to jako s kuchyněma z polska nebo od truhláře od nás.........
Lidi by všechno chtěli za hubičku ,tak se výrobci podřizují a podle toho vyrábějí..........
Já bych je nekupoval ani jako nouzovku,to si seženu dveře starší vyzařené a až budu mít na lepší koupím od třeba Sapeli ikdyž .))bez komentáře.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
olo je to zčepované to je poctivá truhlařina toho chapa znám a byl sem u něho v provozu dvěřa sů zatím troje nové a všecky majů staré klučky no nejvěčí neduh je že tam mám šrůbky s křížovů hlavý ty mosazné s čočkovů hlavů a drážků na šrubovák jsem zehna zatím 4 zato kliky a ščítky mám už na celý barák
A ten truhlář když dělá tyto dveře za 3 tisíce i s lakem má ještě co jíst???
řezivo smrk ............0,10 m3.............. 1000 kč
lepidlo ......................................... 50 kč
Pant trio ................3ks .................. 330 Kč
Zámek ..................1 ks .................. 130 Kč
Lak milesi základ+ vrch ..................... 450 Kč
náklady ........................................ 1950 Kč
Na práci zbývá ................................ 1050 Kč
Proto se ptám jestli ještě žije ...............
řezivo smrk ............0,10 m3.............. 1000 kč
lepidlo ......................................... 50 kč
Pant trio ................3ks .................. 330 Kč
Zámek ..................1 ks .................. 130 Kč
Lak milesi základ+ vrch ..................... 450 Kč
náklady ........................................ 1950 Kč
Na práci zbývá ................................ 1050 Kč
Proto se ptám jestli ještě žije ...............
jasně žije bydlí na vesnici jezdí obyčejným autem má práci firmu má u baráku dělá kvalitní práci a má kvalitní staré litinové stroje
řeknu ti opačný extrém máme vchodové euro dveře za hromadu peněz firma albo a přez odpor dvojitého těsnění dů velice těžko zavírat musíš zatlačit dvuma rukama abby ta 3 západky zaklaply zazděné sů rovně
No, ide o to, kde bere dřevo. Zbyňo, jak sou silné ty dveře? Tych mosazných šroubků mám kdesi bednu, enem vědět kde. Jinak ten solotit sem vzal dokud nemajó děcka rozum. Lehkyma dveřima si tak neubliži a když je zruši, toš mě to bolet nebude. Pak tam dám cosi lepšiho.
No, Albo, to sou sousedi z mojeho skoro rodného města. Zazděné asi budó rovně, ale nejsó seřízené. Mosi to lehce klapnót a je zavřité.
No, Albo, to sou sousedi z mojeho skoro rodného města. Zazděné asi budó rovně, ale nejsó seřízené. Mosi to lehce klapnót a je zavřité.
Tak to je dobře já jen že tyhle dveře se v seriovce u soukromníka dají vyrobit za 2o hodin jedny což je 20 x 220 Kč což je 4400 Kč.kenybz píše:jasně žije bydlí na vesnici jezdí obyčejným autem má práci firmu má u baráku dělá kvalitní práci a má kvalitní staré litinové stroje
Mě jen občas tyhle ceny zaskočí ,u nás jich pár znám aby měli zakázky buď kašlali na kvalitu nebo to podsekli a pak fńukali.
Taky nejezdím v novém autě ale do prodělku bych nešel.Neumím to za tuhle cenu vyrobit aniž bych neprodělal.Proto jsem reagoval
Já sice nejsu truhlář, ale co na nich chceš dělat 20h? Kamarád co k němu chodim do truhlárny je má za den včetně laku a lepení spárovky.
Třeba je na Moravě dřevo za hubičku ale stejně bych se s prací do 3 tisíc bez materiálu nevešel . a dělat melouchem za 100 Kč na hodku?? proč, když zedník bere melouchem 200 kč a ještě ho musíš krmit .........chobotek píše:No, ide o to, kde bere dřevo. Zbyňo, jak sou silné ty dveře? Tych mosazných šroubků mám kdesi bednu, enem vědět kde. Jinak ten solotit sem vzal dokud nemajó děcka rozum. Lehkyma dveřima si tak neubliži a když je zruši, toš mě to bolet nebude. Pak tam dám cosi lepšiho.
Tu firmu neznám ale není to seřízené a pokud máš je v záruce zavolej jim.Dveře euro systém s vícenásobným zámkem je něco jiného než bytové dveře.Pak záleží na kování............bud máš kování mercedes nebo trabant.Pro mě je mercedes Maco nebo SIGENIA