Ahoj, no Ondro66 on právě ty krabičky kdysi zadělával dole v baráku právě taky elektrikáč. No asi to ale odfláknul. Na zásuvkách to bylo všude vyčvachtaný a nedržela skoro ani jedna krabička. Ono asi jak se to používalo, tak se to taky uvolnilo. Dřív do té sádry taky dávali písek, aby se ušetřilo a když toho písku ( vátiny ) bylo víc než sádry, moc to nedrželo.
No tohle mám z vlastní zkušenosti. Když nespěcháš na to, aby jsi za chvíli dával věněčky nebo zásuvku, z toho lepidla to nedostaneš ven. Takhle jsem to nandal všude ale jak píšu, chvíli trvá než lepidlo zaschne. Ale jak to zaschne, pak to fakt drží. A hlavně, rozděláš si to lepidlo a můžeš s ním pracovat dlouhou dobu, než začne tuhnout. Ale sádra, za chvíli to tvrdne a a musíš to rychle zdělat, jinak je po. I kabely jsem dával na lepidlo. Klasika připevnil hřebíkama na kříž a zamatlal lepidlem vedle. Druhej den sezbíral hřebíky a jel dál.
No to jen ze zkušenosti. Mám těch krabišek takhle zadělanejch asi 100 kousků a žádnej problém.
Pár obrázků z archivu, mám nafoceny všechny rozvody v podkroví pro potřeby případného i zatloukání hřebíčku!
![Obrázek](http://s14.postimage.org/ghxskq4hp/P3250052.jpg)