vaření poloos

pouze technický problém, pro který zde není kategorie.

Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo

Zpráva
Autor
winch

Re: vaření poloos

#46 Nový příspěvek od winch »

Poloosi zváram tak isto, a to s tým temovaním pri zváraní bolo písané priamo na krabiciach od elektrod. Strižný nástroj sa najviac opotrebúva v miestach kde končí strihaný materiál a tam sa to s predhrevom naváralo a viac sa to nemuselo tepelne spracúvat. Je pravda že takto opravená matrica nebola ako nová, ale celá oprava netrvalo viac ako dve hodiny
Starý, dobrý je to stroj, som rád že mám traktor môj.

MisoD

#47 Nový příspěvek od MisoD »

Varil som poloos na ford kanada (myslim) a nebolo kedy ju ani stacat na sustruhu,len som ju prilozil k sebe aby pasoval zlom,nabodoval som ju,medzi bodmi vybrusil a prevaril elektrodou EB 122. potom som vybrusil bodovane miesta a prevaril.Takto som postupoval viackrat a snazil sa zvar vzdy trosku roztiahnut do sirky a ked pekne zmodrala sup do vedra s popolom a na druhy den sa nahadzovala este bola "vlazna" a drzi doteraz a to dostava riadne zabrat 8)

trastan

#48 Nový příspěvek od trastan »

mam otazočku , zvar všeliak stahuje strany, ked mi spravy s poloosky v mieste zvaru "banan" . Mam ho vo vypoklom mieste mierne vybrusit a prevarit?
:friends:
rad relaxujem pri rieke s lopatov, v lese zo sekerov a najradšej ležim pod traktorom!

winch

#49 Nový příspěvek od winch »

trastan píše:mam otazočku , zvar všeliak stahuje strany, ked mi spravy s poloosky v mieste zvaru "banan" . Mam ho vo vypoklom mieste mierne vybrusit a prevarit?
:friends:
Ano, dá sa to zvarom natiahnuť do roviny
Starý, dobrý je to stroj, som rád že mám traktor môj.

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“