Identifikácia čerpadla
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
Identifikácia čerpadla
Nazdar chlapi neviete co je to za cerpadlo a hlavne aký dáva tlak?
https://stroje.bazos.sk/inzerat/7835411 ... rpadlo.php
Text inzerátu:
Predam nove nemecke cerpadlo pravotocive vykon 60litrov.
https://stroje.bazos.sk/inzerat/7835411 ... rpadlo.php
Text inzerátu:
Predam nove nemecke cerpadlo pravotocive vykon 60litrov.
-
Re: Identifikácia čerpadla
Tahle slovenská čerpadla mají katalog na netu. Stačí zadat označení a vyhledat. Pokud to neumíš najít, tak jsi mohl aspoň udělat lepší fotky. Takhle jedině nějaký věštec
Žádný experiment nelze považovat za naprostý nezdar - vždy může totiž posloužit jako varovný příklad.
-
No fotí sa to zle. Pardon. A kto je vyrobca? Ja to neviem nájsť na nete . Dakukem
-
Když tě všechno zradilo, pomůže ti kladivo aneb když nestačí kladivo jistota je ještě větší kladivo.
Ahoj, na těch dvou posledních fotkách se mi pozdává, že by to mohlo být řízení z nějakého Ruského staršího kombajnu. Podobné jsem dkysi měl doma tuším SK 4. Nahože byla tyč od volantu na té hřídelce. Do toho lezl tlak oleje, spátečka a levá a pravá hadicí na pístnici. Bylo to podobné, ale je to hodně roků když jsem to měl v ruce, takže to nevím jestli je to ono na 100%. Ale přijde mi to stejné jak to moje co jsem kdysi doma měl. Pak jsem měl jěště řízení z Nivy a to už bylo trochu jiné. Tam byl ještě balanční ventyl k tomu orbitrolu.
No třeba někdo bude znát a vědět jistěji co to je.
No třeba někdo bude znát a vědět jistěji co to je.
...jsou to rozvaděče z CK-4 . Ten co má čtyři vývody sloužil k ovládání variátoru pojezdu a tím druhým se ovládalo zvedání stolu , zvedání přihaněče a variátor přihaněče . Ještě chybí přetlakový ventil . Řízení měla CK-4 mechanické s hydraulickým posilovačem...
Jo tak máš pravdu. Jen mě asi utkvělo v paměťi, že jsem to na té SK 4 někde viděl. Jo matně si vzpomínám, že tam nějaký posilovač řízení tedy byl. Tu Nivu Kolose to jsem měl řízení doma a tenkrát s ním laboroval bo se někdo šťoural v tom balančním ventylu.
Aha děkuji kdyby to někdo nutně potřeboval tak je klidně za něco směním.. mě jsou tak nějak naprd..
Když tě všechno zradilo, pomůže ti kladivo aneb když nestačí kladivo jistota je ještě větší kladivo.