zapojenie manometra
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
zapojenie manometra
Moze mi niekto poradit ze ako treba zapojit manometer do hydraulickeho systemu aby spravne fungoval. Jedna sa mi o to ze ci ho mam napojit do sacej vetvy pred hydraulicke cerpadlo, alebo do vytlacnej.
Re: zapojenie manometra
Do výtlačné za pojistný ventil.
Pokud máš před čerpadlem filtr ,můžeš dát vakuometr na sací větev a bude ti diagnostikovat stav filtru(nižší než 0,01MPa-protržený filtr,výšší než 0,025MPa zanesený filtr-nebezpečí protržení filtr. vložky).
Na vytlačnou větev,nejčastěji mezi čerpadlo a rozvaděč,je vhodné před manometr vložit uzavírací kohout,jelikož v soustavě vznikají rázy,a tyto mohou manometr po čase zničit.
Na vytlačnou větev,nejčastěji mezi čerpadlo a rozvaděč,je vhodné před manometr vložit uzavírací kohout,jelikož v soustavě vznikají rázy,a tyto mohou manometr po čase zničit.
-
No jo Jirko,ale jak to chceš u UŘ 1 měřit podtlak v sací větvi,když je čerpadlo na dně rozvodovky ? Jedině na stolici.A s tím souvisí sposta práce.
Tazateli jde určitě o to ,aby to byl jednoduchý způsob a mohl si tuto diagnostiku nejlépe provést sám.
Myslí,že jednoduchá kotrola je připojit tlakoměr s uzav.ventilem/T kusem na tlakovou rychlospojku.
Tazateli jde určitě o to ,aby to byl jednoduchý způsob a mohl si tuto diagnostiku nejlépe provést sám.
Myslí,že jednoduchá kotrola je připojit tlakoměr s uzav.ventilem/T kusem na tlakovou rychlospojku.
Pro Auto-klassik:
Otázka zněla zapojení manometru v soutavě,na vlákně-technické problémy-hydraulika ,
o traktoru UŘ-I tady není zmínka.
Otázka zněla zapojení manometru v soutavě,na vlákně-technické problémy-hydraulika ,
o traktoru UŘ-I tady není zmínka.
Dakujem za odpoved, aby som ozrejmil za na co to potrebujem. Chystam sa postavit hydraulicku stiepacku ktoru by som vyuzil aj ako lis na lisovanie stareho papiera a manometer tam chcem preto aby vsetky vylisky boli lisovane priblizne rovnakym tlakom....