Ako to bude fungovat???
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
-
Ako to bude fungovat???
Zdravim.Potrebujem poradit ci a ako mi bude fungovat riadenie z nasledujucich komponentov:cerpadlo Zil 131 6,4-6,9 MPa 8-10l/min, orbitol 200-vka, piest priemer cca 50mm piestnica priemer 25mm chod cca 18cm.Ak to niekto vie nejak zratat kolko bude treba cca otacok na plny pohyb piestu a ci to bude fungovat alebo mam zohnat nieco ine.Vopred moc dakujem.
-
Re: Ako to bude fungovat???
tipujem tak jednu otacku a maš z plneho R plny L tam by ti stacila orsta 80 a menej a neviem ci by stihalo cerpadlo
na formulu by to bolo ok
no na traktor
na formulu by to bolo ok
no na traktor
-
Kurna to bude az taka hruza ak je to skutocne tak budu komponenty na predaj alebo na vymenu
Mám orbitrol 125 a nejspíš podobnou pístnici a mám 1a 3/4 otáčky volantu, čerpadlo cca 15l. Když se někde motám jen na nízké otáčky tak mi jde řízení trochu ztuha. Možná by mi stačilo dát menší řemenici na čerpadlo ale zase abych mu nedal moc velký otáčky.Ten orbitrol bude moc velký na to čerpadlo i na pístnici
-
Ja mam cerpadlo zo zila 131 je lamelove a malo by mat nejaky ventil prepustaci aby nebolo tak zavistle na otackach,ale neviem to na 100pro,nemam to overene.
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Orbitrol 200ccm je pěknej macek, ale s vhodně velkým pístem proč ne. Je to teda celý tak na lakatoš, ale nevadí. Čerpadlo 10L/min je k němu ale maličký. Samozřejmě to taky zatočí, ale pomalu. Když budeš chtít zatočit rychle, řízení ztuhne a budeš "čekat na olej". Tlak by asi stačil - záleží jak bude velkej píst a co s tím hodláš řídit.
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
-
Strojim to na take samodomo ale uz zhanam mensi orbitrol a trosku ine cerpadlo ale dakujem za reakciu