Hydraulické čerpadlo ZBC 10
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
- michelink
- Kontaktovat uživatele:
Hydraulické čerpadlo ZBC 10
tak konečně začínám shánět věci na hydrauliku a mohu mít toto čerpadlo . tak se chci zeptat jestli je dostačující na 4 pistnice popřipadně jestli sním nemáte nějaké zkušenosti
- xbedla
- Kontaktovat uživatele:
Re: čerpadlo ??
Je to jihostroj ZBC10 nebo 12, posilovač řízení na Lízu a podobně. Má v sobě přetlakový ventil, maximální tlak čerpadla je snad 8 MPa.
- jirka_holub
Nekde mam na nej manual se vsemi udaji.. nasel jsem jej na netu ..googluj.
Hlavni informace je, ze hrudelku nesmis stranove zatezovat, na vstupu nema lozisko.. takze musis mit protiukus s domkem..
Pokud si dobre pamatuju tak to ma v sobe pojistovak a regulator prutoku... a ze myslim neni pro trvaly provoz pri plnem zatizeni..
Hlavni informace je, ze hrudelku nesmis stranove zatezovat, na vstupu nema lozisko.. takze musis mit protiukus s domkem..
Pokud si dobre pamatuju tak to ma v sobe pojistovak a regulator prutoku... a ze myslim neni pro trvaly provoz pri plnem zatizeni..
- jirka_holub
- jirka_holub
dalsi info :
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Pokud jde o počet pístnic, klidně jich zapoj třeba 50. Jde o to, co od nich očekáváš. Hlavně jestli jich budeš používat víc naráz (třeba na podkopu) nebo převážně jen jednotlivě. Technické údaje máš v tom manuálu (tam je taky uvedenej maximální provozní tlak jen 5,5MPa, což neni pravda moc), takže si snadno spočítáš jestli ti dodávané množství a tlak oleje stačí, respektive jestli jsi choten k němu přizpůsobit zbytek okruhu. Určitě od něj nečekej "zázraky", nepočítej s použitím nějakého hydromotoru atd, ale jinak poslouží jako každé jiné. Bude jen "pomalejší" a písty budou mít menší sílu... Když mi (třeba po SZ) dodáš údaje o zbytku komponent (hlavně tedy průměry a výsuv pístů), klidně ti spočítám rychlost výsuvu, sílu atd .
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
- Skoda130Rs
- Kontaktovat uživatele:
ZBC-10L Teče olej okolo hřidelky
Na čerpadle ZBC-10L mi teče olej okolo hřidelky, dá se to nejak přetěsnit? Co tam je gufero?
Re: ZBC-10L Teče olej okolo hřidelky
Je tam gufero, od hřídele musíš vytáhnout segerovku.
- Skoda130Rs
- Kontaktovat uživatele:
jj takže se nemusí rozdělávat cele čerpalo, tim lip. Díky.
- xbedla
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby se točilo čerpadlo opačně než má, valil by olej i přes dobré gufero, ale o tom asi víš. Já jenom pro sichr.
- Skoda130Rs
- Kontaktovat uživatele:
jojo už sem to rozdělal, gufero dám nové a uvidíme. Točí se to dobře to už sem kontoloval.
ZBC-10 cerpadlo max. otacky
Zdravim majstri
Na hydrauliku davam servocerpadlo z tatry a chcem sa opytat, ci ho mozem pripojit na klinovy remen pri alternator. Motor bude z P 309 1,9D a neviem ci to bude v rozmedzi tych otaciek dobre fungovat. Poradte co by bolo vhodne, ci aj nie priamo spojkou z kluky
Dakujem
Na hydrauliku davam servocerpadlo z tatry a chcem sa opytat, ci ho mozem pripojit na klinovy remen pri alternator. Motor bude z P 309 1,9D a neviem ci to bude v rozmedzi tych otaciek dobre fungovat. Poradte co by bolo vhodne, ci aj nie priamo spojkou z kluky
Dakujem
Re: ZBC-10 cerpadlo max. otacky
Tady najdeš všechno,co potřebuješ
http://www.ulozto.cz/xgGa4RC/cerpadlo-zbc12-a-zbc10-zip
http://www.ulozto.cz/xgGa4RC/cerpadlo-zbc12-a-zbc10-zip
Re: ZBC-10 cerpadlo max. otacky
Diky
Presne to som potreboval
Presne to som potreboval
-
problém s čerpadlem zbc 10
Mám problém s guferem,po cca púlroce používání začne č.přisávat vzduch tím se zavzdušní okruh řízení, musím vymněnit g.za nové
před rokem je čerp.repasované a už je to po třetí,...dával jsem obyč,dvoubřité a nic nevydrží.Jsou gufera z různých materiálů,silikon a pod.poradte co tam nacpat,díky
před rokem je čerp.repasované a už je to po třetí,...dával jsem obyč,dvoubřité a nic nevydrží.Jsou gufera z různých materiálů,silikon a pod.poradte co tam nacpat,díky