Rozvaděče
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
Re: Rozvaděče
Nevím co je to za typy, ale aby šly zapojit do serie, musí mít jeden šroubení pro zatížitelný výstup
viz: https://www.technikaprofarmu.cz/prislus ... hpco--p40/
je tam i schema zapojení
viz: https://www.technikaprofarmu.cz/prislus ... hpco--p40/
je tam i schema zapojení
Takže na rozvaděči musí být napsaný HPCO? Nebo to mají všechny nové rozvaděče automaticky?
sroubeni HPCO se kupuje samostatne na tenhle by to melo jit.
Mezikus jsem objednal tak snad to půjde díky za radu.
Rozvadece při propojení funguji ale nastal problém s tím že nefunguji oba naráz, napadlo mě dat na čerpadlo T kus a pohánět každý zvlášť? Vím ze nejlepší by bylo dvojče čerpadlo.
- Laslou
Laboruj, laboruj.... Olej vždy půjde cestou nejmenšího odporu. T-kusem si nepomůžeš.
...aby šly oba rozváděče součastně,bez omezovaní, na jedno čerpadlo,je třeba použít dělič proudu se stabilizací.
To mě zajímá: je třeba použít dělič proudu se stabilizací.
Jak to vypadá?
Děkuji
Jak to vypadá?
Děkuji
Správně dělič průtoku.
Dvě čerpadla je správná cesta.
- Laslou
Jak jsem psal výše. V případě zapojení rozvaděčů za sebou (šroubení HPCO) nebo vedle sebe ( T-kus bez děliče průtoku) půjde olej vždy cestou nejmenšího odporu. Řešením může být dělič průtoku a nebo dvě čerpadla. Bez těchto opatření se pak může stát, že když budu třeba roztahovat štěrk pod zámkovou při pojezdu postupným odsypáváním, může se lžíce vyklopit rychleji a pojezd se zastaví a budu dělat kopky. Vše záleží jak budou dimenzovány hydromotory, pístnice i samotné rozvody.
Pokud bych to chtěl mít opravdu echt, tak dvě čerpadla, tři rozvaděče a jeden dělič průtoku. Rozdělil bych tak pojezd na každou stranu zvlášť.
Pokud bych to chtěl mít opravdu echt, tak dvě čerpadla, tři rozvaděče a jeden dělič průtoku. Rozdělil bych tak pojezd na každou stranu zvlášť.