jak zapojit hadice do orsty
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
Re: jak zapojit hadice do orsty
Tak to už je myslím dosť :-) to by malo útočiť v pohode:-)
- sajgonak
Nevím, co mám navrženo špatně, ale v zimě, při tuhém oleji se mi extrémně vlní kola při vyšší rychlosti.
Píst neudrží kola v rovině a vše začne kmitat. Nevím, čím to může být.
Musím neustále točit volantem při jízdě, aby čerpadlo tlačilo přes orstu do pístu a eliminovalo to kmitání (vlnění kol)
Píst neudrží kola v rovině a vše začne kmitat. Nevím, čím to může být.
Musím neustále točit volantem při jízdě, aby čerpadlo tlačilo přes orstu do pístu a eliminovalo to kmitání (vlnění kol)
Vlnění traktoru dělá špatná stabilizace neutrálu rozváděcího šoupátka řízení-orbitrolu,která může být zapřičiněna nevhodným olejem,provozní a nebo spouštěcí teplota oleje je vyšší,než teplota okolí.Případná kombinace nevhodného oleje ,špatně ustaveného sloupku vuči orbitrolu,nebo část stabilizačních pružin rozváděcího šoupátka orbitrolu je prasklá.Za předpokladu,že mechanická část nápravy a pístnice jsou v perfektním stavu.
kolegovci mam otazku, aj sem to uz kdesi cital ale za jeho svateho to uz nevim najst. potrebujem zapojit orstu a rozvadzac na celny nakladac na 1 cerpadlo. jak to ma byt spravne? diky
orsta ma vždy prednost
Zdeno , kde si kúpil ten pretlakový ventil? nemáš nejaký odkaz čo by to malo byť, trebars na kardanke?
hydroma
Roman maš sz
Roman maš sz
pretlakovy ventil? nevola sa to delic prietoku?
Hladaj poistný ventil , delič je niečo iné
poistny?a to jako moze tlacit rovnako do oboch zariadeni? je pravda ze v tomto smere mam nejake nedostatky
Netlačí do oboch bud ide jedno alebo druhé , ked zatáčaš tak asi nemáš moc času ešte sa hrať s ramenami. Ten poišťovák je tam ak by vznikol pretlak
prave ze chcem aby islo aj jedno aj druhe,hned sa mi to nezdalo... takze tam treba delic prietoku. ziadny poistny ani pretlakovy ventil.
Musíš sa spýtať skúsenejších ako to je , ja viem len za seba že nedokážem naraz aj aj Som rád že poriadne spravím jedno , nie že dve veci naraz.
Mozes tocit a aj zdvihat sucasne. Olej ktory ide zo serva je jedna vetva ale ak si si nevsimol tak z poistaku pred servom ide prebytocny olej na t kus na kocku. Mam to tak. Funguje to
S delicom som siel 1 den. Nebolo to ono
Na prvom poistaku nastavis tlak na servo (byva 80)a na poistakuna kocke mozes mat napriklad 130
S delicom som siel 1 den. Nebolo to ono
Na prvom poistaku nastavis tlak na servo (byva 80)a na poistakuna kocke mozes mat napriklad 130
Naposledy upravil(a) zde dne pon pro 24, 2018 8:39 am, celkem upraveno 2 x.