Zapojení 2 rozvaděčů na 1 čerpadlo
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zapojení 2 rozvaděčů na 1 čerpadlo
Ano len vesconou sa filtre nespominaju a vecsinou ak uz ich tam niektoa tak su na spiatocke.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
ja mam tam aj tam...
Atlan napsal blbost.
Pokud se orbitrol připojí na HPCO, pak bere olej z čerpadla a nádrže. Olej z válců odtéká jinudy.
Pokud se orbitrol připojí na HPCO, pak bere olej z čerpadla a nádrže. Olej z válců odtéká jinudy.
ano prepad ide inokade ako tlak.
Zdravím potřebuji zapojit dva rozvaděče na jedno čerpadlo ale tak aby oba pracovali současně a brali si 50 procent z čerpadla předpokládám že k tomu slouží
https://www.kardanka.cz/delic-prutoku-d ... escription ale tam píšou že je před rozvaděčem i za rozvaděčem. nestačí jen jedem před rozvaděčema?
https://www.kardanka.cz/delic-prutoku-d ... escription ale tam píšou že je před rozvaděčem i za rozvaděčem. nestačí jen jedem před rozvaděčema?
Zetor15 : skus pozriet sem http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 72&t=96359
zapojenie 2 rozvadzačov
zapojenie 2 rozvadzačov
Zetore, dělení 50 na 50 je jasné. Stačí jen před rozvaděče.
Zde píše jinou variantu, kterou ty nechceš.
Zde píše jinou variantu, kterou ty nechceš.
ITS prosím ťa rozveď to na drobné prečo je to tak. Ja mám variantu ktorú popisuje Zdeno a fungujú oba naraz
Ešte pre Zetora - je dobré ak idú oba rozvádzače súčasne ,ale nezabudni , že nie si chobotnica.
Volant, radiaca a dva rozvádzače??? to nedáš ani omylom.
Ešte pre Zetora - je dobré ak idú oba rozvádzače súčasne ,ale nezabudni , že nie si chobotnica.
Volant, radiaca a dva rozvádzače??? to nedáš ani omylom.
Zetor chce, aby měl v každém rozvaděči stejné litry a ne aby mu jeden z rozvaděčů nějakým lehkým pohybem sebral litry ( a tlak ) z druhého.
A to sa ako dá poznať? Teda okrem merania? lebo pri čeláku mám volnobeh a plný kotol v rýchlosti rozdiel nula cela nič. To ako rýchlo mi ide hydraulika je dané svetlosťou hadíc a rozmermi piestov. Teda doteraz som si to tak myslel. Pravda ak mám zodpovedajúce čerpadlo.
A ak berieme tlak - tak ak zapojím 4 valce naraz aj tak trvá 3 sekundy kým čerpadlo dotlačí.
A ak berieme tlak - tak ak zapojím 4 valce naraz aj tak trvá 3 sekundy kým čerpadlo dotlačí.
Když píšeš o čeláku, tak přece při zdvihu - v té samé chvíli - když začneš ve vzduch překlápět lžíci, tak zdvih zpomalí. Olej uteče do lehčího pohybu. Raději otočí lžíci, než aby zdvihal nahoru celé rameno.
Ale ten rozdiel je volným okom ťažko pozorovatelný. Teraz som skúšal zapájať hydromotor a aj keď hýbem s čelákom tak vzadu hydromotor točí stále rovnako. Je pravda že bez zaťaženia.
ale tak v praxi to může mít jakýkoliv projev, ale je to o náhodě. O náhodných odporech vedení o náhodných velikostech válců. Zetor chce jistotu.
Len cena za tie deliče sa mi zdá astronomická.
Díky za odpovědi je to tedy tak jak jsem myslel. Já potřebuji jistotu dělení 50/50 s minimální odchylkou o HPCO vím ale to nelze použít.